Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dungó

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas szakadással fogadták a nagy európai fapados légitársaságok részvényei ma a hírt arról, hogy a britek kiléphetnek az unióból. A Ryanair a nap végén kicsit magára találva több mint 10 százalékot esett a londoni tőzsdén, az easyJet közel 15-öt, a Wizzt pedig a nap végén beöntve mínusz 21…..
Dungó 2016.06.25 09:49:43
@Csaba Szikora: Pont az ilyen gondolkodású emberek miatt utazunk mi ilyen olcsón! :))) ennyivel kevesebb ember rabolja le előttem a filléres jegyeketn :D
Idén 3szor voltam odavissza milánóban 6.180 Ftért, Londonban odavissza 8.180 Ftért, Cipruson 12.180 Ftért, Eindhovenben 6.180 Ftért, Isztambulban 2szer 8.180 Ftért. A malév csőd után 1 eurós jegyekkel össze vissza. Mert egyesek nem hiszik el hogy milyen olcsón lehet utazni. Él bennük az utazási irodák megtévesztése, hogy Török Riviéra 79.990 Ft +illeték, kerozindíj, storno biztosítás, egyéb adók.

Ilyen a faoadosnál nincs...ha nincsenek nagy igényeid, és tudsz csak kézipoggyásszal utazni, akkor olcsbban repülsz mint vonatozol. (Kivétel a nyári főszezonos nyaralójáratok...az horror.)
Kiderült, honnan lesz kapacitás a múlt héten bejelentett új budapesti Wizz-járatokra: Isztambult sajna kukázzák úgy, ahogy van. Debrecen még rosszabbul járt: Brüsszel-alsó úgy megy a lecsóba, hogy a helyi bázisú gép inkább egy román-olasz útvonalat repül helyette. A kapcsolódó menetrendváltozások…..
Még mindig kapunk olyan kérdéseket, amelyekből az jön le, sok tévhit él ma is a fapados légitársaságokkal kapcsolatban - most összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülőket. Való igaz, többféle szívatásnak is volt korábban alapja, de gyorsan változik a világ, s vele a legnagyobb fapados hozzáállása is…..
Dungó 2016.06.01 13:49:10
@Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos:

Decemberben törölték az isztambuli járatomat indulás előtt pár nappal. Felhívtam a HELYI TARIFÁS wizz telefonszámot, megadtam azcadataimat és 7napon belül pöccre utalták a 250 Eurót!!! Meg is lepett mert eddig keményen kellett veszekedni és fenyegetni őket...
Makrogazdasági szakértők figyelem! A Wizz Air május 30. és június 15. között nem Eindhovenbe, hanem a 85 kilométerre fekvő Maastrichtba repül. A jegyek között bőven akad négyezres is - klubtagoknak háromezer - vagyis akár tíz euróért elröppenhetünk a városba, ahol kitalálták, milyen paraméterekkel…..
Dungó 2016.04.21 18:00:05
@Gtusa: az amsterdami magas reptéri díj miatt akkor nem lennének 3.090 Ft-os jegyek az tuti... :)
Felháborodott videót töltött fel az Anna & the Barbies énekesnője, Pásztor Anna a facebookra, mert a nagymamáját nem engedték felszállni a Wizz Milanóba induló járatára. A történet annyi, hogy a nagymama Annáék után repült volna egy későbbi géppel egyedül, s a bádoghodályban a Budport…..
Dungó 2016.04.07 19:19:02
Én nem értem, miért a Wizzairt szidják a csomagbalhék miatt. Tudtommal a Budport ellenőrzi s csomagokat. Ez változott? Valamelyik nagytudású felvilágosíthatna. :) Ha tévedek akkor elnézést kérek.
Ha az Anna nevű "művész"nő koncertjén megvernek a biztonsági őrök, akkor lejárathatom Annát és a zenekarát a médiában?
Jah és nem nem a Wizzairnek dolgozom, mielőtt a fapadellenesek vérszemet kapnak... Utazásszervezéssel foglalkozom. Havonta 2-3szor utazok, többnyire Wizzairrel. Eddig még soha semmilyen probléma nem volt a csomagellenőrzéskor se az utasaimnak, se nekem. Tájékozódni kell utazás előtt és betartani a szabályokat. Csak nevetek a beszálláskor az arrogáns, kihaénnem, felháborodott utasokon, akik elbuknak az ellenőrzésen. Komolyan mondom nem értem. Megy a háborgás a csomagokon, a bádogdobozon, a sétáláson, a szűk helyeken. Mintha az emberek fejéhez pisztoly lenne tartva hogy FAPADOSSAL UTAZZ!! Nem tetszik, ne utazz. Jah hogy másnál nem 6-30.000 Ft a repülőjegy. Sorry! Keress másik állást ahol jobb fizetést kapsz és utazz más társasággal. Tipikus magyar mentalitás. Csak sírunk, panaszkodunk. (Tisztelet a kivételnek)
Azt sem értem, hogy aki gyűlöli a fapados utazást, mit keres itt? Bár mi magyarok imádunk gyűlölködni. Van akit ez hajt.
Én nem beszélek rá senkit a fapadosra. Mindenki utazzon azzal amivel szeretne, amivel kényelmes, amit megenged a pénztárcája. Én nem hülyézem e azt aki Lufthansával repül Frankfurtba 100.000ért. Ha neki megéri, menjen.

A kérdésemet pedig ne felejtsük: Nem a véresszájú budport ellenőriz? :)
A Palota-Böllhoff 3:2-re nyert hazai pályán a Veszprémi Egyetemi SC ellen a női NB I 5-8. helyéért zajló rájátszásának negyedik fordulójában. A bakonyiaknak ez volt a nyolcadik ötjátszmás meccsük a szezonban, és ezúttal sem törték meg az átkot, mind a nyolcat elvesztették,…..
Bár az szövetség egyik felelős vezetője még a múlt pénteki, gödöllői röplabdás bálon is megerősítette egy négyszemközti beszélgetés során, hogy ragaszkodik a Magyar Kupa négyes döntő kaposvári megrendezéséhez, és ezt az MRSZ szerdai elnökségi ülésén is…..
Dungó 2011.02.17 00:18:31
:D
A női NB I 5-8. helyéért játszó csapatok vezetői teljesen ésszerűen megbeszélték egymás között, hogy abszolút fölösleges lenne mostantól négy héten keresztül szünetet tartaniuk, ahogyan a versenynaptár azt előírja, így az alsóházi rájátszás a jövő hét végén máris…..
A Veszprémi Egyetemi SC 3:0-ra nyert a Kalocsai SE otthonában a női NB I 5-8. helyéért rendezett középszakaszának hatodik, utolsó fordulójában. Ezzel a vereséggel matematikailag is eldőlt, hogy az alföldiek kiestek az NB II-be.Idei harmadik mérkőzését játszotta a Kalocsai SE a…..
Röplabda blog Újpest–Vasas 1:3 2011.01.27 16:07:00
A Vasas 3:1-re nyert Újpesten a női Magyar Kupa negyeddöntő visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott tovább. A találkozóról élő eredményközléssel és élő szöveges tudósítással számoltunk be.4. játszma (1:2)0:1 Kapuvári hálóba támadott1:1 Kovács centerből…..
Február elsejétől bérleti díjat kell fizetniük azoknak a nyíregyházi csapatoknak, amelyek a Bujtosi Szabadidőcsarnokban edzenek, illetve ott játsszák a meccseiket.Kellemetlen hírt tartalmazó levelet kaptak nemrégiben azok a nyíregyházi klubok, amelyek a Bujtosi Szabadidőcsarnokban…..
A nőknél jól tartja magát az NRK, tovább száguld a Miskolc és az Eger, a férfiaknál csoportja élére állt a Veszprém! A női és a férfi Extraliga, illetve a női NB I középszakasz-csoportjainak legfrissebb tabellái máris megtekinthetőek!Extraliga, nők, középszakasz az 1-4.…..
Hétezer euró. Nem kis pénz, különösen annak, akinek egy árva cent sincs a zsebében. Ez az állapot jellemzi a Kalo-Méh-Kecskeméti SE élvonalbeli férfi röplabdacsapatát is.A szegénységen túl az a baj, hogy január 9-re az üres zsebet fel kellene tölteni hétezer euróval, s ezt a…..
Itt a női Extraliga legfrissebb tabellája, kommentár nélkül! Aki megmondja, hogy a harmadik és a negyedik helyen melyik csapatok jutnak a felsőházba, az előtt kalapot emelünk!Extraliga, nők, alapszakasz, 13. fordulóNRK-Nyíregyháza – Vasas Duna Autó Óbuda 3:2 (22, –17, 23,…..
Magyar Kupa-mérkőzés helyett csak barátságos edzőmeccset rendeztek Gödöllőn, szerda este. A TEVA-Gödöllői RC ellenfele, az NB I-ben szereplő Veszprémi Egyetemi SC játékosai közül senki nem rendelkezett a kupasorozatra érvényes versenyzési engedéllyel, így találkozó már…..
Az előző kiírásban ezüstérmes Vasas Duna Autó Óbuda a vártnál jobban megizzadt az NB II-es TFSE-KRA otthonában a női Magyar Kupa második fordulójában. A hazaiak a második és a harmadik szettben rendkívül szimpatikusan, nagy lelkesedéssel játszottak az elkényelmesedő…..
Az alapszakasz ötödik fordulójával folytatódik a férfi NB I küzdelemsorozata. A Dág könnyedén, a Sümeg talán valamivel nehezebben gyarapíthatja győzelmei számát, a Csepel viszont vérbeli rangadót játszik a Nyíregyháza otthonában. Beharangozó!DEBRECENI EAC – DÁGI…..
Rosszul sikerült Farkas Mihály visszatérése Újpestre. Az UTE új tréner vereséggel mutatkozott be, hiszen együttese hazai pályán 3:0-ra kikapott az NRK-Nyíregyházától a női Extraliga alapszakaszának negyedik fordulójában.A velünk élő röplabda-történelem már negyed órával a…..
Dungó 2010.10.26 22:57:51
A hétvégén rendezik a negyedik fordulót a férfi NB I alapszakaszában. Az eddig játszmát sem vesztő Dág folytathatja remek sorozatát, a legfőbb riválisai közül a Csepel és a Szolnok egymás ellen játszik. Javíthatja pozícióját az alaposan megerősített Sümeg is.DÁG KSE –…..