Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzBoglakra

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na.. Mivel VMCS sokat nyaggatott a múltkor, hogy fényképezzek neki olyan termékeket, amiknek más neve van itt, mint otthon, vagy egyéb furcsa dolgokat.. hát eljött nap :) ma voltunk boltban így sikerült néhány képek elkapni, mivel nem nagyon szabad elvileg fotózni az üzletben. de…..
Tegnap megint házibuli volt az itt lakó csajoknál, azt hiszem iráni csajok. Nem nagyon ismerem őket, de nem is kell, mert az ilyen bulikban hálisten van elég sok ember én főleg Z-ék szobájával mozgok. Sokmindent nem tudok elmondani a buliról, mert egyrészt két napja migrénem van,…..
sehol se talállak csak úgy 2009.02.11 02:14:00
Na, ezt meg azér mert sokat gondolok rátok, és erről mindig ti juttok eszembe:  jutta:   http://www.youtube.com/watch?v=gKXcHEHm0ps és           …..
SzBoglakra 2009.02.12 19:48:42
SzBoglakra 2009.02.16 09:02:33
Télleg Kitti, erre aszámra emlékszel???:D:D

www.youtube.com/watch?v=xBa6L-Quc_M

nem tom benn van-e a listába, de ha nincs akkor bele kell raknod magadhoz:D:D:D:D ezt muszááááály...

Hányszor...:D:D
Sajnos tegnap nem tudtam jelentkezni, mert egyrészt nem voltam nagyon toppon és nem voltam írós hangulatban, inkább sírós :D másrészt mire megjött az ihlet, elment a net.. egyszerűen megszűnt létezni.. meg is ijedtem, hogy mi lesz így velem, de szerencsére ma reggelre helyre állt a…..
előre bocsájtom, hogy ma nem vagyok vmi kreatív kedvemben.. szóval bocs... :SMa volt az első nap a suliban, reggel bicikli híján begyalogolhattunk.. jelentéktelen fél óra alatt oda is lehet érni. Ott már várt minket a koordinátorunk, Jacques, akit csak Jakabnak hívunk mert nem…..
SzBoglakra 2009.02.10 18:10:08
sehol se talállak Az első 2009.02.06 21:16:00
nos.. :) hol is kezdjem :) kezdem talán az elején, néhány nappal korábban. indulás előtti napokban kiderült, hogy sikeresen elkevertem a vadonatúj bankkártáyám pin kódját, amit emiatt nem tudok használni, legalábbis készpénz felvételre nem. aztán nemsokkal utána kiderült,…..