Regisztráció Blogot indítok
Adatok
copykate (törölt)

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Madonna elhagyja a Louis Vuitton-t, ahol két kampányt is is végigcsinált (a 2009-es tavaszi/nyári és az őszi/téli kollekciót is ő népszerűsítette). A reklám világával, illetve a "modellkedéssel" azonban nem szakít véglegesen, pályafutását a Dolce & Gabbana-nál…..
Beköszöntött az igazán hideg, csipős reggelek, szeles nappalok és tarthatatlanul hideg esték. Ilyenkor még a hosszú hajam sem ment meg attól, hogy le ne faggyon a fülem. Talán még a kabátválasztás mizériáján is túltesz a sapka, fülvédő választás, vagyis inkább a…..
A Lady Dior táskák kampány-arca továbbra is Marion Cotillard (korábbi kampány itt és itt). A fotós pedig ezúttal Annie Leibovitz.A képek csodásak, Marion pedig gyönyörű. Finom és elegáns, pont amilyen hölgyeknek a táskákat kínálják...
Határozottan kijelenthetjük, hogy Winona Ryder visszatért. Egyre több címlapot zsebel be, legutóbb a BlackBook magazinban láthattuk, most pedig a California Style címlapján, Sheryl Nields képein mosolyog vissza ránk.Csinos, helyes, de valahogy egy kicsit unalmas is.....
A Levi's új kollekciójában található meg ez a szagatott, különböző anyagokkal "díszített" farmernadrág. Nekem egyáltalán nem tetszik, sosem rajongtam az ilyen típusú farmerekért, a koptatása sem jó, de főleg ez a sokféle anyag és rávarrás nem tetszik.Nektek Tetszik…..
Két sokkoló hölgyet találtam mára, hogy végre legyen kit - teljesen jogosan - kritizálni. Az első nem is lehetne más, mint Lady Gaga, aki egy átlátszó Dolce & Gabbana csipkeruhát visel, persze feleslegesen, mert a fehérneműje ugyanúgy látszik, mintha semmit sem lenne rajta.…..
Az illat neve: J.Del Pozo Halloween;Illatcsalád: virágos-aldehides;Főbb alkotóelemek: gardénia, levendula, frézia, mimóza, lime-virág;Innen megrendelheted (30 ml: 4.600 Ft, 50 ml: 4.900 Ft, 100 ml: 6.200 Ft).Bár régi illat, én még sosem szagoltam meg. Ismeri valaki? Kellemes vagy inkább…..
... pucérkodik a Vogue Nippon novemberi számában. A fotósorozatot Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készítették "Girl of the Golden" Field címmel. ..
copykate (törölt) 2009.10.31 19:00:04
A Playboy novemberi számában Marge Simpson fedi fel bájait. Ő a magazin történetében az első rajzfilm-figura, aki címlapra került, és akit meztelenül láthat majd a nagyközönség. A sorozat címe ez lesz: "The Devil in Marge Simpson" :) A Playboy egyébként ezzel a most 20.…..
I love fashion D&G 2010 tavasz 2009.10.04 10:42:00
Domenico Dolce és Stefano Gabbana a jövő tavaszra igazi western hangulatú darabokat álmodott meg. Szaggatott, kifakított farmerok, rojtos bőrcsizmák, fodros szoknyák és csipkével díszített blúzok, farmeringek jellemzik a kollekciót. Színeiben is jól visszatürközik ezt a nyugati…..
copykate (törölt) 2009.10.04 23:19:39
copykate (törölt) 2009.10.04 23:21:01
A Hermes Raquel Zimmermannal népszerűsíti őszi/téli kollekcióját. Itt már láttunk előzetest a kampányból. Most itt van a többi divatfotó is: ..
Maison Martin Margiela hosszú idő után végre ismét engedi láttatni a modellek arcát. Sem haj, sem harisnya, sem egyéb furcsaság nem takarja az arcukat... de azért (a biztonság kedvéért) a lányok sminkje elég ijesztő lett. Maga a kollekció remekül illeszkedik a "hajléktalan-divat"…..
copykate (törölt) 2009.10.04 23:03:47
OurFashion Neked ki az ikon? 2009.09.11 20:29:03
Idén másodszorra rendezték meg a Triumph Inspiration Award-ot, mostanra pedig már az utolsó fázisnál tart a verseny. A döntősök rajthoz álltak, hogy megmérkőzzenek egymással a kifutón a zsűri előtt. Az idei témaként egy inspiráló ikont kellett a jelentkezőknek választani,…..
Hogy miben is? Az vitathatatlan, hogy a nyolcvanas évekbe visszatekintő pillanatokban Miranda (konkrétan a haja) a legdurvább. Egyszerűen nem találok rá szavakat.A 'flashback' szerint Carrie inkább Madonna-klón, nem pedig egyedi stílussal rendelkező trendkiránynő. Charlotte pedig cuki…..
HeStyle Napi favorit: Performance 2009.09.11 17:00:00
A Vogue Italia szeptemberi számában jelent meg a Performance című fotósorozat, amit Steven Meisel készített. A modellek: Anna Jagodzinska, Ash Stymest, Christian Brylle, Coco Rocha, Jamie Bochert, Max Rogers, Meghan Collison, Sasha Pivovarova, Sessile Lopez, Simon Nessman, Viktoriya Sosonkina…..
copykate (törölt) 2009.09.13 14:33:20
bornonheels 165. 2008.06.09 19:19:00
szandálok, színek, lakkok knowhow 1.kövezz meg, drága Olvasó, de nyár van egy kis vizsgaidőszakkal fűszerezve, meg aztán nemrég kezdődött a szakmai gyakorlatom, és akkor nem is beszéltem még a kerti partikról, fesztiválokról, nem volt időm írni. szóval. a záporok ellenére már…..
Tudom, tudom, tegnap is volt már, de nem tudok betelni vele.Nahla ismerkedik a környezetével...
Natalia Vodianova júniusban kétszer is szerepel Vogue címlapon: a briten anyaszült meztelenül, az oroszon pedig valamivel több ruhában.Az utóbbi magazinban egy hosszú képsor is megjelenik - ahol csak úgy, mint a brit Vogue-ban ismét megmutatja fedetlen melleit. Ez következik…..
copykate (törölt) 2009.05.31 16:50:16
Csak, hogy csillogtassam orosz nyelvtudásomat :)"A Vogue-ban lenni annyit jelent, mint divatban lenni."..
A következő fotósorozat is a Vogue Paris júniusi/júliusi számában látható majd.Készítette: Patrick Demarchelier..
... fekete csipkeharisnyában és fekete parókában, vérvörös rúzzsal. Egy igazi vadmacska a csaj. ..
Úgy tűnik, Gisele Bündchen terhes. A modell februárban kötött házasságot Tom Brady-vel (amerikai futballista), és úgy tűnik a pár máris gyermekáldás elé néz.Giselnek első, Tom-nak a második gyermeke lesz.....
copykate (törölt) 2009.05.26 00:53:59
copykate (törölt) 2009.05.26 22:14:55
@cocothrash: bocs:)

egyébként ma már kiderült hogy kacsa volt...mármint a voksán bébi.

és blikk.....hát igen....a váróban volt a dokinál:))
Természetesen Pamela Anderson mutatta meg bájait, egy Bécsben tartott jótékonysági rendezvényen. ..
Lehet, hogy a meleg ment az agyamra, vagy a szomszédék lakásfelújítása, de - pedig egyébként igen toleráns, megértő, elfogadó és nyitott vagyok - Katy Perry förtelmesen hülyén néz ki ebben az összeállításban. Mint azok a régi kihajtogatós játékok, hogy más a feje, más a…..
Jessica Biel a júniusi Allure magazin címlaplánya.....
copykate (törölt) 2009.05.22 19:36:32