Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merénylő

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsi lett a Micra. Amikor vettem, ingázásra egyedülálló szülőként, egy-két gyerek szállítására ideális választás volt. 850 kilós testét szépen viszi az 1,3 literes benzinmotorja. Magyar papírokkal nem is kaptam volna ennyire jól felszerelt példányt, klímával, légzsákkal,…..
Merénylő 2015.07.11 23:40:02
@agobela: Ez azért kicsit túl szaladt a 1.2-1.3 millión
"A magyar értelmiség előtt két út van: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan." Ez az ősöreg vicc jutott eszembe, mikor belekukkantottam Dalnoki István KRESZ-táblák című albumába, melyet ennek a VII. kerületi "két irányból egy irányú" utca kapcsán ajánlott figyelmembe.…..
József eleget tett a felhívásnak és letette az autót, hogy vonatra váltva juthasson el a munkahelyére. Természetesen saját bőrén is megtapasztalhatta, mennyire is tartja a MÁV a menetrendet. A levelében arról érdeklődik, hogy jogos -e az IC-k előnyben részesítése a többi…..
Merénylő 2011.06.17 15:58:10
@márvesztes:8000huf üzemanyag költség???? Lehet, hogy nem 10literes fogyasztású autót kéne alapul venni. A vonat meg nemhogy lassú de még drága is. Ha egyedül utazok is olcsobb az autó, jah és kényelmesebb is:)
Engedéllyel nem rendelkező kínai illetékességű élelmiszerfeldolgozó üzemre csaptak le a hatóságok tegnap a a XV. kerületben. Az üzem a józsefvárosi kínai piac büféibe szállított...Az engedély nélkül működő üzemben mintegy 2 tonna élelmiszert és élelmiszer alapanyagot…..
- Kevesen tudják a lazacról, hogy rossz időben tengeribeteg lesz. - kezdi Ingrid, a stavangeri lazacfarm vezetője. Pedig logikus. Én is pocsékul vagyok az alig háromnegyed órás hajókázás után. Főleg, hogy zuhog. Itt, a fjord védelmében is ingatag műszigeten azért kellemesebb a…..
Évekkel ezelőtt egy KRESZ tanfolyamon tette fel az oktató a következő kérdést: "Ki a legveszélyesebb társunk a közlekedésben?" A csoport ügyeletes mókamestere egyből rávágta, hogy "a nő", pedig a helyes válasz az volt, hogy "a GYALOGOOOOS". Sok…..
Merénylő 2010.03.12 11:57:42
Mindez villamossínen, jogsi nélkül. Trixilw szilveszterkor volt tanúja az eseménysornak, ezt foglalta össze nektek, meg a rendőrségi eljárást. Igen, volt vér is. Sokat gondolkoztam, hogy megírjam-e neked (a blognak) ezt a szösszenetet, mert végül is csak egyszerű gázolásos…..
A csatorna jó hírnevének megsértése miatt tízmillió forintot követel a Story Tv Hajdú Pétertől, emellett bocsánatkérésre kötelezik az Esti Frizbi műsorvezetőjét. Ha nyolc napon belül nem utalja át nekik az összeget, akkor bíróság elé vihetik az ügyet – írja a Blikk.…..
Merénylő 2010.01.29 20:14:20
Zanzo sok kommentárt nem fűzött a tegnap küldött emailjéhez, volt benne két link, néhány fotó és screenshot a hirdetésről, ami rejtélyes módon eltűnt, mire élesíthettem volna a posztot, de a gugli a barátunk és megőrizte nekünk egy évvégi mentés formájában. Vajon nem sok…..
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
Merénylő 2010.01.20 12:52:11
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..
Merénylő 2010.01.18 14:09:29
bodoky Én nem lőttem fejre 2010.01.17 20:49:00
Rebiszesként, vadászpuskával oszlatott 2006. X. 23-án interjúalanyunk. >>> Először beszél, aki lőtt. ..
Merénylő 2010.01.18 12:53:37
@Közöd??: szerinted, ha valakik átbasznak egy egész országot és lázadnak ellene akkor a lázadokat kell megbüntetni?:)Gondolkozz már egy kicsit ha valaki átbassza csunyán a fejedet és te rendört hivsz akkor szerinted jogosan vernék szét a TE fejedet a rendörök?
Nem kommentálnám tovább a képet, amit csatolok... - írta Szilárd, a fenti infógrafika beküldője. Én sem szaporítom a szót, aki még nem hallotta volna miről van szó, itt olvashat róla...
Merénylő 2010.01.08 12:20:14
@devadel: Láttunk, egy párezer éves körakást ami nem más mint a piramisok, ott aztán nincsenek ilyen szabálytalanul rakva a kövek.
Merénylő 2010.01.08 16:36:26
@szokratesz68: "Egy étellel való összehasonlítás azért döcög mert enni nap mint nap eszünk, és a megszokott ízekhez viszonyítunk".Mi pedig az elozo fal látványához viszonyitunk.
Bucser úgy érezte, hogy a kevés nemzetközi hírű magyar vállalkozás egyike kiszúr vele, mert az SD-kártyán megvett navigációs szoftverének elromlott az adathordozója, a cég pedig az új kártyáért + ügyintézési díj címén 49 eurót kér, jóllehet a Naiv Ügyfélnek érvényes…..
Merénylő 2009.03.27 11:19:29
@theutat villám: látom te is az egyszerübb megoldásokat részesited előnyben:) mint sokan mások, egyébként az apróneten pár ezer forintert meg lehet venni kártyával együtt, ha valaki megse tudná hogy torrent oldalakrol le lehet tölteni(gyorsan és ingyen).
Francia után van az angol szöveg. Ha elmúltál 17 éves, megúsztad! ..
Merénylő 2009.02.07 11:20:12
@LasBebas: vannak ám evangélikusok is, nem csak katolikusok.