Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sylar_88

0 bejegyzést írt és 303 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ilyen sorsolás kiváló alkalom, hogy mindenki elővezesse épp aktuális összeesküvés elméletét, mármint, hogy az épp aktuális kedvence milyen sorozatos csalások után keveredett össze már a 16 között a verseny 31. kiemeltjével. Akiről mindenki tudja, hogy valójában sokkal de…..
sylar_88 2009.05.22 16:45:38
@noriega77:
Az hogy Djoker "jobb", az nem biztos hogy a legmegfelelőbb kifejezés. Inkább konzisztensebb. Ha úgy vesszük, akkor Djokert tavaly és idén csak Rafa tudta legyőzni salakon. Két kivétel van: Roger ellen tavaly Monte Carloban feladta, meg még idén Ferrertől kapott ki a Davis Kupában. Szóval a Rafán kívüli vereségei "nem normális körülmények között" születtek. Remélem Roger megtöri a Garroson ezt a sorozatot :)
Kezdjük a mieinkkel, mert itt ugye mi is érdekeltek voltunk. Sem Marosi Kati, sem Arn Gréta nem jutott túl az első fordulón. Mondjuk ez abszolút megfelel a papírformának, hiszen Gréta az ötödik kiemelt Dubois-val játszott, míg Kati a német Schruffal, aki volt már 52. is. Gréta…..
sylar_88 2009.05.21 22:03:11
@flegmat!c:
Nekem egyébként közömbös Vaidisova, de azért én is megdöbbenek azon, hogy hogyan lehet ekkorát zuhanni. Néhány rajongója azt mondja, hogy "blame Radek", azaz mindennek Radek az oka, de ez szerintem csak vicc.

Krajicek is érdekes. Ő sérült volt, vagy beteg? vagy ővele mi volt, hogy így visszazuhant? Igaz ő nem járt olyan magasan, mint Vaidisova, de mindenesetre ő is külön történet.
John Isner mononukleózis miatt visszalépett a Roland Garrostól. Tudjátok, ilyen volt Áginak és Rogernek is, úgyhogy nem éppen vidám a történet. Isner kapta az amerikai szabadkártyát, aminek elnyeréséért a USTA tornát is rendezett. Visszalépésével valószínű valamelyik…..
Salakblog - Minden, ami tenisz Pech 2009.05.18 19:59:00
Arn Gréta feljutott Varsóban a főtáblára, amihez ezúton is gratulálunk, ott azonban nem járt szerencsével. Már ami a sorsolást illeti. Mert játszani csak holnap fog. Reggel még úgy tűnt, hogy a kvalisok közül egy nagyon pórul jár, mert az első kiemelt Wozniackit kapja, egy meg…..
sylar_88 2009.05.18 15:21:17
@ettumifilii:
Ági nem fogja megverni Szafinát első körben, mivelhogy Ági kiemelt lesz :P Szóval majd a 3. körben, vagy később, mondjuk a döntőben veri meg Szafinát :P
szerintem azzal még a Szafina rajongók is kiegyeznének, hogy Szávay-Szafina döntő legyen, amit Ági megnyer :p de ez persze csak álom, majd talán évek múlva összejön...
..., amit  a tegnapi meccsről olvastam:Fed not dead baby, Fed not dead...
sylar_88 2009.05.18 12:37:11
@palakon:
konkrétan erre gondolsz, ugye? :D
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/04/fullj.dc7bc9dd5f2a4893d30bbb814d073df2/dc7bc9dd5f2a4893d30bbb814d073df2-getty-tennis-esp-atp-nadal-federer.jpg

a fénybenjáró...
Szóval a kamiont Novak Djokovicnak és Roger Federernek hívják. Együtt. Ketten együtt megverték Rafát. Nadal nagyon fáradtan mozgott, pontatlan volt, szerintem mentálisan is kimerítette őt a tegnapi meccs. Roger meg kihasználta. Mondjuk, azért ez nem kevés ám, hiszen egyfelől…..
sylar_88 2009.05.17 19:15:04
@Sztrego:
az igaz hogy minden Rafának kedvez, meg több pihenő ven... csak hát tudod, itt van ez a kamion, amiben lehet hogy a Garroson már 3-an fognak űlni... meg hát mikor volt ennyire feszített, hosszú menetelése Rafának a Garros előtt? életében először nyert Melbournben, nyert IW-ben, a salakos tornákon mindegyiken ott volt a döntőben, szóval ez így eléggé durva
de mindezektől függetlenül azon se lepődék meg, ha szettveszteség nélkül megnyerné a Garrost... Wimbledonban viszont szerintem idén nem valószinű hogy nyerni tud
sylar_88 2009.05.17 19:43:32
@Sztrego:
nem feltétlenül Rogerre céloztam ;)
hanem, amint mondtam, lehet hogy 3-an űlnek majd be a kamionba, aztán a végén majd valaki elkapja
de egyenlőre erről nem akarok ennyit filózni, majd 3 hét múlva ilyenkor minden kiderül
sylar_88 2009.05.17 20:55:47
@attila19840423:
inkább az jó édes anyádat szégyeld te vadállat! mi köze van ennek a magyarsághoz?

aki látta a meccset, az mindeki tudja hogy Nadal ki volt dögölve, Roger meg jól játszott, és ezt senki sem próbálja meg félremagyarázni
Szóval akkor Melbourne után ismét. Nem nagyon voltunk hozzászokva az elmúlt években ilyen hosszú szünetekhez. Némi túlzással szinte minden döntőt ők játszottak. Mondjuk Nadal azért idén is ott volt a randikon, csak Roger mondta le őket rendre az utolsó pillanatban. Most meg…..
Nolénak három meccslabdája volt salakon Rafa ellen.Rafael Nadal - Novak Djokovic 3/6 7/6 (5) 7/6 (9) 4:022009 egyik legőrültebb meccsén. ..
sylar_88 2009.05.16 21:45:06
@ettumifilii:
most szerintem csak 2009-es meccekről beszéltünk ;)
Egyébként a tavalyi Wimby döntőt nem nagyon lehet felülmúlni - én ott Rogernek drukkoltam, mint mindig :)- de ki tudja mit tartogatnak még az idei meccsek... ha az AO döntőben Roger nem kúrta volna el a döntő szettet, és mondjuk elmentek volna egy 9-7ig, vagy 10-8ig, akkor lehet hogy az jobb lett volna, mint tavaly Wimbledon
sylar_88 2009.05.17 11:36:45
@ettumifilii:
legalább szembesülne a kritikával
Végső soron fura ezt leírni egy olyan meccs után, amelyik jó példa lenne akár arra is, hogy nem az. Hiszen Nole csak eljutott három meccslabdáig, sőt megengedem, jobban is játszott, mint Rafa, mi több, talán még erővel is jobban bírta a végét. Ezt pedig talán soha nem gondoltam…..
... volt 1 éve, hogy bejelentette visszavonulását Justine Henin. ..
sylar_88 2009.05.16 20:54:41
@'cos_am_free:
Köszönet, örülök hogy nem én vagyok az egyetlen, aki így vélekedik Azarenkáról :) már azt hittem hogy negatívan elfogult vagyok vele szemben.
Én se tudom, hogy igazából ki lehetne egy igazi domináló világelső, szerintem még pár évig adogatni fogják egymásnak a csajok a világelsőség pozícióját.
Picit megkésve, de 8 órán belül, boldog szülinapot Andy! Persze sejtjük, hogy a köszöntés nem vigasztal most téged, de ez Delpo sara, aki volt olyan galád, hogy a szülinapodon győzzön le...
Most, hogy JMDP megtette a második lépést és a papírformának megfelelően megverte Murray-t, azért nem olyan egyszerű jósolni. Az első és azt hiszem legfontosabb lépés ugye Rafa legyőzése volt Miamiban, az volt az első igazi skalp.  Az első olyan győzelem, amikor egy nála…..
Az a helyzet, hogy Áginak simán megvan a játéka ahhoz, hogy megverje Améliet salakon. Csakhogy ezt most mindössze egy szettig láthattuk. Uána lerövidült, passzívvá vált és senki sem volt, aki ezt megmondja neki. Mauresmo -Szávay 5/7 6/1 6/1..
sylar_88 2009.05.16 11:39:30
@Mlada Bosna:
Te mondd már meg hogy mi a fenének károgsz itt egyfolytában??? meg lett mondva, hogy annak szurkolsz, akinek akarsz, és itt senki sincs arra kötelezve hogy csak a magyaroknak lehet szurkolni. Fogd már föl, hogy legtöbb ember a világon (és itthon is) SZURKOL A HONFITÁSAINAK, és ez nem "majmolás", vagy mittudomén miket írtál korábban.
Az hogy Ágiról ilyen negatívan elfogult véleményed van, az csak sajnálni tudom. Mi az hogy középszerű top50 játékos? Tavaly amikor állítólag csapnivaló évet zárt, akkor is a top30ban végzet.
Meg mi az hogy Szafina ellen csak 1 gémet nyerne? Ha jól emlékszem egy évvel ezelőtt salakon megverte Szafinát, ugyhogy kuss legyen.
Egy külföldi fórumon néhány hozzászólást olvastam, Ágiról nagyjából így vélekednek a teniszrajongók: "ha megy neki a játék, ugy mint tegnap az első szettben, akkor gyönyörűen, tisztán, okosan, nem erőlködve játszik", "a fonákja egyszerüen bámulatos", "elegáns a mozgása a pályán", "sokkal élvezetesebb nézni, mint pl. Azarenkát", stb. De akik értenek a teniszhez, azok ezt mind láthatják.

Ja és még anyit, hogy kopj le te görény. Máshol lehet gyalázkodni, de lehetőleg ne itt. Bocs, eldurrant az agyam.
Szeretném azért szépen csendben halkan megjegyezni, hogy Roger, leszámítva a monte carlói nászutat, minden tornán eljutott legalább az elődöntőig. Ami kétségtelen visszalépés a korábbiakhoz képest, de azért mégiscsak valami. Pláne ha figyelembe vesszük, hogy Madridban például…..
Azért csak van valami jó is abban, hogy a franciák alá tartozunk:) Pénteken 13 órától Szávay Ági-Amélie Mauresmo negyeddöntő élőben az Eurosporton!..
sylar_88 2009.05.15 11:10:47
@Mlada Bosna:
tudod, szerintem itt te vagy az egyetlen, aki nemzetiségi alapon választja meg a kedvenceit - oroszok-, nekem is vannak oroszok a kedvenceit között, de nem azért, mert oroszok
Világszerte a sportrajongók kb. 90%-a drukkol a saját országából származóknak, és ez nem kötelesség, hanem - már múltkor szerintem elmondtam - azért, mert mindenki a sajátjaival tud azonosulni, szimpatizálni. Csak hogy tudd: te a maradék 10%-ba tartozol. Elfogadjuk. És egyébként tényleg nem érdemled meg, hogy egyáltalán valaki is válaszoljon neked.
Először a tenisz történetében Mr. Vavrinec - Mr. Decker. Finoman szólva is egyértelmű esélyekkel. Leánykori nevükön ugyanis már összefutottak párszor, nehéz lenne azt mondani, hogy váltakozó sikerrel. Illetve lehet éppen, csak a hangsúly van másutt. Ritkán váltakozó…..
sylar_88 2009.05.15 12:26:27
Ági negyeddöntős Madridban! Most dolgozunk, de majd később elemzünk, addig beszélgessetek :)..
sylar_88 2009.05.14 19:59:22
@LGfan:
hiába próbálod meg elrontani mindenki örömét, nem fog sikerülni... és nyugodtan sirathatod a Viktóriádat, nem tilos
azért az árulkodó, hogy az a kép honnan van - index.hu... azt a helyet már jól ismerjük
Salakblog - Minden, ami tenisz Rod 2009.05.14 11:18:00
Tegnap már nem vártam meg Roddick meccsét Haas ellen, annyit láttam, első szett 0/4 és Andy nem indult el egy rövidítésért.Reggel azért gondoltam ránézek mi lett a vége, de az eredmény helyett ezt a fotót találtam. Őszintén szólva utána nem nagyon hittem, hogy két meccslabdát…..
Nyilván nem lehet egy képpel magyarázni, hogy valaki miért is világelső, de az is biztos, hogy az eddigi 18 közül kevésről lehetett volna ilyen képet készíteni...
Nem biztos, hogy erre gondolt, de hátha. :)..