Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pipoo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013 tavaszán jelenik meg a Depeche Mode 13. stúdióalbuma, amit az angol zenekar természetesen turnéval is megünnepel. Jövő májustól 34 stadionkoncertet ad 25 európai városban a csapat, majd folytatja körútját a világ többi részén. A turné május 7-én kezdődik Tel Avivban, de…..
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion 2009.06.23. Izgatottan indult a reggel az intézetben. Korán keltettek, kapkodás, sietés, ki kellett érnem a repülőtérre. A MALÉV Bratislava felől érkező pozsonyi járata néhány perccel dél előtt, pontban fél 11-kor szállt le, fedélzetén a…..
Régóta alakuló, de nagynak nem tűnő feszültség alakult ki a Trousers és az Amber Smith között, hiszen előbbi egyre sikeresebb, míg utóbbi lefoglalja a előbbi gitáros/énekesét, Kőváry Zoltánt. Habár a tagok között barátság volt, van, és lesz is, a két zenekar nem tudott…..
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..