Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jatekmester

55 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lányos játékok Shawna 2009.05.19 00:14:00
Konzervatív ruhakollekcióból válogatva lehet felöltöztetni a modellt, vagy képzeletbe mindenki saját magát, és ezzel újra és újra egy-egy újabb ruhakombinációt kitalálva.Shawna..
Lányos játékok Money Tree 2009.05.19 00:13:42
A játék jól kidolgozott grafikával rendelkezik, ami mégkellemesebbé teszi a hangulatos játékot. Egy fát kell felnevelni, ügyelni, hogy minden rügyére levelet helyezzünk, és időben leszedjük a termését. Ha túl korán, vagy már a földről szedjük fel, akkor annak értéke csak…..
Pékek sem könnyű az élete... Először egy sütővel és egy fajta kenyérrel kezdve könnyedén lehet sütni, majd hozzáadni a szükséges elemeket, majd időben kivenni, és betenni az autóba. Amint vásárolunk hozzá még újabb sütőket, már nem lesz olyan laza a munkatempó, hanem…..
Oktató játékok Teachers Pet 2009.04.28 10:50:00
Egy kis állatkával kell átugrálni pályákon, és mindenfélét összegyűjtögetni.Teachers Pet..
Szépen kidolgozott matek játék, ahol bizonyos számú kérdésre kell mindig megadni a helyes választ. Ha az egyikkel végeztünk, akkor oda kell fordulni a másikhoz, és folytathatjuk a játékot. Szép, egyszerű játék, és talán kicsit túl rövid is.Three Dancing Fairies..
Egyszerű gépelést segítő ügyességi oktató játék, amiben a bolygó felé zuhanó meteorokon látható betűket kell lenyomni ahhoz, hogy elhárítsuk a becsapódást.Typing Game Collection..
Iskolai büfében kell kiszolálgót irányítani, ahol nyagyon gyorsan és ügyesen kell a türelmetlen vendégek által rendelt dolgokat összeállítani és átadni.Self Service Restaurant Game..
Egy kis farmot, és bárt kell kiszolálgálni az ügyeskezű játékosnak, ahol különböző gyümölcsöket, zöldségeket kell termeszteni, majd a bárban turmixot készíteni. Ha olyat rendel egy vendég, aminek előállítására nincs lehetőség a kertben, akkor azt a piacon kell beszerezni…..
Oktató játékok között nem épp a legáltalánosabb játék, de mindenképpen hiánypótló. Egy elég komplex orvosi segédanyag, ami laikusok számára elég riasztó lehet.Virtual Knee Surgery..
Az összeadás gyakorlásához kis hangulatot kölcsönöz a játék, amivel talán kicsit gördülékenyebb a tanulás.Batters Up Base Addition..
Az egyszerű matematikai művelet gyakorlásához kis motivációs hátteret biztosít a játék, ahol a szorzótábla gyakorlására van lehetőség.Batters Up Base Multiplication..
Oktató játékok Math Adding 2009.04.09 18:34:00
Két játékossal lehet versenyezni, egy-egy összeadás elkészítésével. A játékosok egymás után kapják a feladványokat, és az nyer, aki a legtöbb helyes megoldást adja meg.Math Adding..
Oktató játékok Alphattack 2009.04.09 16:32:00
A játékban a sorozatos bombahullást kell kivédeni azzal, hogy a rajtuk lévő betűket begépeljük. A játék egyszerű, könnyű kikapcsolódást jelent a billentyűzet mestereinek.Alphattack..
Oktató játékok Air Typer 2009.04.09 15:29:00
Léghajók támadnak, amiket a kis repülönkkel úgy lehet legyőzni, hogy a rajtuk található szavakat gyorsan begépeljük. Lesznek olyan ellenségek, akiknél nem csak egy szót kell begépelni, hanem annak végeztével megjelenik rajta egy másik is.Air Typer..
Oktató játékok Word Master 2009.04.09 11:27:00
Nem a legegyszerűbb játék, így csak azoknak ajánlom, akik szeretik a kihívásokat, és nem adják fel az első kudarc után. A megadott betűkből ki kell rakni értelmes szót, vagy szóösszetételt, természetesen angolul.Word Master..
Oktató játékok Type & Pop 2009.04.09 07:24:42
A Type & Pop nevű flash játék a kisebb szavaktól kezdve kezdi tanítani a gépelést. A varázslóval meg kell védenünk a kis szörnyektől a várat, és a kéksznű lufikkal érkezőket balról jobbra gépelve, a piros lufikkal érkezőket visszafele kell kilyuksztani. Minden egyes lufi…..
Lányos játékok Rockstar dress up 2009.04.05 11:04:00
Képzeld el magad egy híres zenésznek, rocksztárnak, és öltöztesd fel saját ízlésed szerint!Rockstar dress up..
Lányos játékok Shopping dress up 2009.04.04 20:13:09
Öltöztesd fel a nagy ruhaválasztékból elképzeléseid szerint a lányt, ahogy csak szeretnéd. A játékos fantáziájára van bízva, hogy hogyan és milyen stílust választ. Kellemes kikapcsolódást jelent mindazok számára, akik képzeletét megmozgatja a ruhaválaszték és a…..
Logikai játékok Animal 2009.04.03 10:00:00
A majmot kell átjuttatni egyik partról a másikra. Egyesével kapunk föld darabokat, és azokat kell elhelyezni úgy, hogy a majom át tudjon szaladni másik partra, hogy a vízben úszkáló cápa el ne kapja.Animal..
Logikai játékok Marbles 2009.04.02 11:56:00
Színes golyókat kell eljuttatni a megfelelő színű helyre. A golyókat csak adott irányba ütközésig lehet mozgatni, így szükséges az egyéb golyókat ütközőként is használni, hogy be tudjuk terelni a megfelelő helyre mindet.Marbles..
Logikai játékok Parking zone 2009.04.01 10:50:00
A játékban fix színkódos parkolást kell megvalósítanunk. Minden autót a megfelelő színű parkolórészre kell mozgatni. Mindig csak az üres területre lehet 1-1 autót átmozgatni.Parking zone..
Stratégiai játékok Dice wars 2009.04.01 10:00:00
Egyszerű területfoglalós dobókockás játék, aminek természetesen a lényege, hogy legyőzd az ellenfeleket, és az egész térképet urald.Dice wars..
Logikai játékok Yellow out 2009.03.31 14:47:00
A kis sárga autót kell a parkolóból kijuttatni. Sokszor már teljes káosz uralkodik a parkolóban, és sok-sok mozgatásal lehet csak kiállni az autóval.Yellow out..
Logikai játékok Global Player 2009.03.31 11:43:00
Logisztikai rendszert kell üzemeltetni, vagyis szín szerint válogatni a csomagokat, és a megfelelő helyre el kell juttatni. A pályákat teljesítve, egyre összetettebb lesz a szállítórendszer, aminek segítségével hajóra, repülőre, vagy kamionra juttathatjuk el a csomagot. Több…..
Egy régi időket idéző körökre osztott stratégiai játék, ahol a különböző egységeket gyártva kell legyőzni az ellenséget. A csata közben figyelni kell, hogy a nyersanyag forrás megfelelő legyen, és hogy legyen mindig utánpótlás. Érdemes a megsérült tankokat kicsit…..