Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dave87

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hi all!Elindult egy új hét elindultunk mi is egy új fesztivál színhelyének meghódítására, éppen ezért hátamra kaptam nem kicsire összepakolt háti nehezékem és a gördülő vaskerekekre bíztam haladásom ( tiszta művészi mi ? :P ) Persze azért ez a nyelvezet mert immáron a 8.…..
 Nemrég értünk haza egy nagyon szép kirándulásról. A hely neve Xátiva, ami kb 45 perc vonatútra van Valenciától. Reggel 8:35 kor volt a találkozó, de lassan már mondanom sem kell, hogy a spanyolok kb 9re értek oda :D Irány a vonat. Reggel még elég hűvös volt és…..
 Megérkeztünk :) A hajnali 3órás kelés után délután 5 órára már az itteni kis lakásunkban voltunk. A repülő út 2,5 óra volt, amit végig aludtunk Barcelonáig. Leszállás után, irány taxit fogni, mivel fejenként 25 kg-s böröndökkel nem akartuk átszenvedni a…..
Mivel valamit írni kell mert sok a reklamáció, de az itteni dolgokról nem akarok írni.. ezért nesze nektek egy kis PaFe visszatekintő.. aki ott volt tudja mire gondolok... :) Ha van igény akkor rakok fel képeket is, de nincs kedvem potyára méretre vágni a képeket.. elég volt bepakolni…..
Norvégiában Ålesund képekben 2009.04.11 21:01:00
Először is Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek! Anitától kaptam egy képeslapot (L)Olyan eget rengető nagy hírrel nem tudok szolgálni, az utolsó bejegyzés óta nem sok minden történt. Ma este voltunk Brechtel és Balázzsal a tenger parton, és grilleztünk. Nagyon hangulatos volt.…..
Boldog nyulat és sok locsólót! rúgjatok be helyettem is! :)..
Dave87 2009.04.13 11:33:32
Jutta külföldön... Ez is, az is 2009.03.19 22:53:00
Hee!!Mivel én nem mentem túl messze Magyaroszágtól, ezért gondoltam, nem lesznek akkora változások, aztán kiderül: DE.Nos a legdurvább számomra (annyira sztem mindenki ismer, hogy tudja, ez tényleg nagy trauma nekem): ITT NINCSENEK CICIÁK! Hát ez halál komoly.. Egyetlen egyet sem…..
Tegnap megint házibuli volt az itt lakó csajoknál, azt hiszem iráni csajok. Nem nagyon ismerem őket, de nem is kell, mert az ilyen bulikban hálisten van elég sok ember én főleg Z-ék szobájával mozgok. Sokmindent nem tudok elmondani a buliról, mert egyrészt két napja migrénem van,…..
Dave87 2009.03.17 22:28:16
Dave87 2009.03.17 23:30:56
@Reenii: háát köszi szépen, nagyon szépen megvédtél a többiek előtt :D:D
nem aranyhal vagyok?? :D pedig mindig kívánhatsz hármat... :D:D
na jóó... ponty leszek :D egy nagy büdös ponty, amivel nyakom verem kittit :D

rumors: kgkkin.mercurial.hu/
Hejj! Nem egyszerű itt az életem.. Kissé sok nehezség állt utamba. Gondoltam, hogy nem lesz oly egyszerű, de azért ennyire nem gondoltam volna vészesnek: Így kezdődött: március 2.-án hétfőn, fél 8tól vehettem át a kulcsot a kis szobácskámhoz. Itt voltam kb 8 és fél 9…..
No, összeszedtem egy pár érdekes dolgot, amivel otthon nem lehet találkozni, vagy itt kint érdekesebb. Az első érdekesség talán az, hogy a boltokban olyan pénztár gép van ami teljesen automatikus. A papírpénzt a pénztáros dugdossa be a gépbe, az aprót pedig neked kell bele…..
Igen bátor a cím választás, mert igazából nem történt semmi, de azt megpróbálom kifejteni, ráadásul úgy hogy olvasható is legyen. Szombaton kérték a többiek, hogy főzzünk nekik, (Brecht, és Esme) így gyorsan össze dobtam nekik egy csirke paprikást. Komolyan akkor sikerülnek…..
Dave87 2009.03.12 23:46:29
@kidddo: soha ne mondd,hogy soha :D

Tudod, az írásaimat ki kell érdemelni :P Tibinek pedig hosszú a nyelve :)

felvetettelek a KIN kupás levlistára, lassan mennek majd ki az infok... ma kaptam meg, vagyis még tegnap az elő feladatokat :D plusz pontért kinti anyagot is gyűjthettek :P

puszcsi
bocs, hogy nem jelentkeztem az elmult napokban, de ha azt mondom hogy nem történt semmi, azzal nem írtam le azt hogy mennyire nem történt semmi. :)szerdán voltunk suliban, az első órából annyit értettem megint hogy bla bla bla, de nem azért mert az angol tudásom hiányos, hanem mert…..
Dave87 2009.03.12 23:43:11
@kidddo: szia :D:D
Dave87 2009.03.12 23:44:10
@kidddo: szia :D:D
A mai nap nem volt suli, már régen megérkezett a tartózkodási engedélyünk, így elmentünk érte. Nagyon szép időnk volt ma is. Elég nagy kerülővel mentünk. Lassan felfedezzük Aalesundban fellelhető összes utcát. Legalább is a központ és a koli közt.Néhány kép…..
Norvégiában Átlagos vasárnap 2009.02.08 20:08:00
Ezen a napon nem történik semmi. Az összes bolt zárva van, és minden más is, csak a benzin kutak vannak nyitva. Talán ezt fogjuk kinevezni mosós napnak. Itt a mosógépek nem egészen olyanok mint otthon. Bedugod a mosókártyát a mosógépbe, az érintő képernyőn kiválasztod hogy mosni…..
Azt mondták valahogy fogalmazzam meg szépen hogy ma nem történt semmi. Azon vagyok :)Ma nem volt suli, kedd csütörtök elvileg szabad lesz, minden héten. Reggel elmentünk a Sandersbe (ami magyarul Sándoré :) ) bevásárolni, vettem krumplis tészta alapanyagot.. nem lett…..
sehol se talállak Az első 2009.02.06 21:16:00
nos.. :) hol is kezdjem :) kezdem talán az elején, néhány nappal korábban. indulás előtti napokban kiderült, hogy sikeresen elkevertem a vadonatúj bankkártáyám pin kódját, amit emiatt nem tudok használni, legalábbis készpénz felvételre nem. aztán nemsokkal utána kiderült,…..