Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Törögg Zultan

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lépjünk most elegánsan túl azon a tényen, hogy sem a Sons of Anarchy, sem a The Walking Dead nem került be a nevezettek közé, ez a víz mán le bírt folyni a híd alatt, ahogy a művelt albán mondja a halott kecske teteme fölött, nem ezzel van problémánk.  Hanem. 1. Nem adtatok…..
Okosabb politizálásra addig nem lesz Magyarországon lehetőség, amíg a monolit nyugdíjastömböt fel nem szalámizza valaki. A zsarolási potenciáljuk ugyanis súlyos problémát jelent. (Fotó: Barakonyi Szabolcs/Index) Az OVB hitelesítette egy nehézipari szakszervezet egyik…..
Törögg Zultan 2010.08.03 09:09:33
@BéKa:
Valóban sok a problémás nyugdíj, de szerintem, ahogyan írtad is, ha valaki 40 évet ledolgozott egy gyárban, akkor ő már mindenképpen megtette --- ahogy írtad --- a gazdaság és az ország szempontjából fontos munkát.
De az biztos, hogy az egész nyugdíjrendszert kellően finommá kell tenni, hogy az olyan nyugdíjazások, nyugdíjak --- amikről Te is írtál, és joggal bántják sokak igazságérzetét --- megszűnjenek.
Mark Knopfler 61 éves. Lehet sokaknak ez a szám, vagy a név semmit sem jelent, de ha még hozzáteszem, hogy a legendás Dire Straits gitárosáról van szó, aki pár hét múlva eljön hozzánk és a Sportarénában élőben láthatjuk, már árnyaltabb lesz a kép. Igen őróla van szó, aki…..
Törögg Zultan 2010.06.29 10:25:26
A hatalmas marketinggépezettel, és itt a C:c-n is elképesztő posztáradattal beharangozott Lost évadzáró nálam ma hajnalban kiütéssel megnyerte a minden idők legrosszabb sorozatlezárása versenyt. A korábbi zseniális évadok után az utolsó pár rész egy átgondolatlan, sebtében…..
Törögg Zultan 2010.05.26 13:43:46
Mandiner blog Orbán válogatottja 2010.05.03 17:01:00
  Nem értünk a focihoz. A régi-új kormányfő annál inkább.   Orbán Viktor összeállította válogatottját a rendelkezésre álló keretből. A legtöbb kulcspozícióra tapasztalt, kipróbált és hűséges csapattagokat állított be, félelmetes hírű…..
Törögg Zultan 2010.05.04 18:06:35
@belekotty:
Szerintem is, biztosan qrva jó belügyminiszter lesz. Gergényinek biztosan nem kell tőle tartania.
index.hu/belfold/2010/valasztas/pinter_elso_nyilatkozata_megrokonyodest_keltett/
  A Borsodblog által megénekelt jobbikos popsivillantó, a radikális változás bulitagozatának új arca, Szabó Attila nem ismeretlen a Mandiner előtt sem. A Jobbik miskolci egyéni jelöltje (aki minden negyedik választópolgár bizalmát nyerte el) volt múlt heti, gyerekes…..
Törögg Zultan 2010.04.17 13:41:15
@Joseph Adama:
Nekem igazán az a problémám, hogy kár úgy csinálni, mintha a Fideszben nem lennének ilyen bohócok. Amennyiben az új kormánnyal szemben is megmarad majd a kritikus hang, akkor biztosan lesz majd anyag....