Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qrshq5

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy többséggel elfogadta az Országgyűlés a devizahiteleseket segítő javaslatot. Ennek értelmében visszajár a hiteleseknek az a pénz, amit az elmúlt 10 évben "tisztességtelenül vettek el" tőlük a bankok. Mini szterelnökünk szerint ez “történelmi nap”. “Magyarországon…..
qrshq5 2014.07.09 21:54:27
@Pásztörperc: A kamat és az erős fotint. Azért megnézném, hogy mikor vásárolt be az OTP és a MOL külföldi vállalatokból, amihez nagyon jól jött az erős forintárfolyam.
Különben pedig az egész devizahitelezés állami szinten nem megengedhető, meg sem szabadott volna engedni. A zemberek nem döntésképesek, amikor 0% önrésszel hitelre adnak akármit.
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
Az utóbbi években egyre több helyen találkozhatunk körforgalmakkal szerte az országban. A kezdetekben jellemző egysávos kialakítás után megjelentek a többsávosak és terjednek a körforgalomnak látszó csomópontok is. A különféle elnevezések terén azonban zavar tapasztalható.…..