Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lem

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balfaszok. Dilettáns balfaszok. Hölgyeim és Uraim!  Csoda történt! A magyar rendőrség és a miniszter döbbenetes felfedezést tett. Ha több a rendőr az utcán, kevesebb a bűncselekmény.  Egyszerűen el sem hiszem. Abszurdisztán. Még jó hogy ez a szakmájuk. Hány…..
Drog? Fegyverek? Körözött bűnözők? Ugyan már! Ilyen miatt nem razziázunk! Miközben mindenki pontosan tudja, hogy mik vannak a diszkókban. De ez teljesen lényegtelen! Viszont a DJ-ék! Meg a jogdíj! Arra megéri razziát szervezni, összehangolt támadást vezetni, túlórát kifizetni!…..
Lem 2009.02.08 12:30:59
@otvospeter:
Megdöbbentő. Most néztem a déli híradót. A cigány csürhe fizetés nélkül akart távozni, a kézilabdások a pultos hölgynek siettek a segítségére. Ők azonnal késszúrással és ütlegeléssel válaszoltak. Részvétem az elhunyt családjának, gyors felépülést kívánok a koponya alapi törést szenvedett életveszélyes sérültnek, és a vesén szúrt sportolónak.
Jaj, mi lesz most így?! Gyurcsány megígérte, Hiller megpróbálta, de csak nem akar összejönni .... Tavaly novemberben még azt ígérték, karácsonyra már a termekben lesznek a táblák. 20 milliárd nagy pénz. Például 60 milliárdot kíván megspórolni a szociális tárca ... De a…..
Lem 2009.02.07 14:08:51
@fairi:
Már kezdjük megszokni, hogy minden évben valamilyen új butító tantervet, tanmenetet kell készíteni, valamelyik gyereket sosem látott, az oktatást feltétlenül "megreformálni" akaró miniszteri jó barát kedvéért. Ezen ők tényleg sokat kaszálnak, saját zsebre.
Ahhoz viszont elég nehéz hozzászokni, hogy tudom, sokszor gyermek elleni merényletnek minősül, amit hetek, hónapok éjszakázásával elkészítek, ingyen a szabadidőmben. csak az utóbbi perverz ötletüket említeném: vonjuk össze a természettudományos tantárgyakat. Hogyan lesz így majd magyar fizikusunk, kémikusunk, jól felkészített orvosunk? Vagy elég, ha a kompetencia alapú oktatással jogot szereznek ezen területek művelésére, de a gyulladt vakbelünk kivétele helyett levágják a lábunkat?
A mai oktatási rendszerben benne rejlenek ezek a kilátások is.
Lem 2009.02.07 19:36:55
@Legjakabb:
Írnál erről bővebben? Hány órában, milyen szakos tanárok tanítják, hogyan különül el az egyes tudományok speciális ismeretanyaga?
Mert én egyelőre az óraszám csökkentésben a természettudományok alacsonyabb szintű oktatását, pedagógus elbocsájtást sejtek.