Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berenik

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bluelake Cogito ergo sum blogján olvastam a Champix tablettáról, amely képes lehet eredményesen támogatni a dohányzásról, vagy akár az alkoholról való leszokást. Egy kutatást áttekintve tárgyalja az eredményeket.Ha sikeresen használta valaki, feltétlen hagyjon kommentet az…..
Berenik 2009.08.03 09:58:39
@Marcsy57: Ezek szerint csak 23 %-a lenne a ch. szedőknek, akik nem szoktak vissza? Ez elég elszomorító, pedig ilyen jó készítmény mellett nem szabadna visszaszokni. Gondolok itt arra, ha a ch-val sikerült leszokni, hálát kellene adni odafent, hogy ezt feltalálták nekünk, és nem kellene visszaesni. Csak egy kis akaraterő szükséges. Én kb. 3 dobozzal szedtem be, majd aztán csak fél szemeket szedtem addig amíg el nem felejtettem beszedni, és aztán szépen teljesen elhagytam. A viselkedésem mitől kellett volna, hogy változzon? Ugyanúgy élem az életem, csak már nem azon agyalok, hogy mikor tudok kimenni rágyújtani. Én nem akarok többé cigizni. Mindig azt mondogatom magamnak, ha jó lenne egy cigi, hogy mi a fenének? Hisz már jó pár hónapja nem cigiztem, és jól elvagyok nélküle. Akkor meg minek? El kell foglalni magunkat. Hencinek üzenem, hogy nem szabadna a blogon lógnia, mert nincs jón hatással rá, ha ennyire a cigi körül forog az agya!
Üdv Mindenkinek! Ha kérdésetek van írjatok!
Berenik 2010.06.26 09:50:05
@szíváskata: Nagyon köszönöm a válaszod, ma fel is hívom az ismerősömet, hogy írassa fel, és hajrá! Mindenkinek kitartást, és füstmentes napokat kívánok! MEGÉRI!
Üdv: Eni