Regisztráció Blogot indítok
Adatok
merki

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát igen..van ez így amikor egyiknap uu defasza másiknap meg rádöbbenek h éreccségi azt nemkék megbukni melehet nyáron ellesz felejtve egykét öröm ...Mostanába meg olyan jóérzés felkelni....Alapból egyszerüen jobb mint a kedv javító gyógyszerek...Az a látvány fogad h esik az…..
SZal ila ila ák ák...először is..2008 at irunk ez az év többnyire nem a strongokról szól inkáb a semmi extrárol:DSzeretném leszögezni h a suliban még mindig NASA beléptetőrendszervan...Aztán azt is szeretném elmesélni h egyesemberek milyen hamar megtudnak változni:) Erre egy…..
Hmmm hát ez a hétvége aminek lassan vége nagyon kir volt.Olyan volt mintha már július lenne és nembuktunk volna semmiből,mindneből le lett volna a gond.Tiszta boldogság volt minden.Sajna csak ízelitő volt de asszem ezekután erőt vezsek magamon és javítok.Van egy cél,azt elkell…..
Cím szerintem magáért beszél.Mostanásg valami oknál fogva nagyon sok lehtt a kemény emberke,szerintem közeleg a Mr.Olympia döntő vagy én nemtom.Annyi eset lenne amit sorolhatnék de inkább nem emlegetem fel mert nem szeretnék a másodikról kiugrani irás közbe,még végrendeletem…..
Elnézést hogy így este írok de msot vettem erőt magamon hogy ide üljek és megfogalmazzam azt ami történt.Ismét cska iskolárol tudok bezsélni,ismét a KGB vallató modszerekről és az ilyenekről.Pedig reggel aszittem hogy süt a nap majd az én fejem is süt a vidámságtól.Kezdjük…..
ÜdvNem is tudom hol kezdjem rögtön belevágok nem húzom az időt.Reggel felkelek ugy gondoltam hogy jolvan túlélem ezt a napot is.Mostmár látom roszul gondoltam.FŐleg a délutántol féltem hogy hív e a szerelő hogy a 300 ezres motoromba hány milió forint lesz az alkatrész.Mert ugye…..
Hmmm na vágjunk is a mai fenomenális történések közepébeEGy fantasztikus tanoktatási intézménybe járok mint bárki más kamasz gyerek.Most szeretném leszögezni helyesírásba sok gond lesz:DEz az intézmény kicsiben eltér a többitől,vannak elég furcsa jogtipró modszerek de idővel…..