Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kingafigyelo

22 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon (mint mindig:)) újra utaztam a konzervesdobozokkal. Már szinte furcsa volt, hogy a beáramló vizen, és levegőn kívül nem történik semmi. Mivel a reggeli buszok mindig tele vannak, ezért arra számítottam nem lesz ülőhelyem, de szerencsére akadt. :) Ellenben az így is…..
Sajnos a régi témával gondok voltak, ezért gondoltam megpróbálom ezzel, de sajnos ti is láthatjátok, hogy ez még nem a legmegfelelőbb.A probléma megoldásán dolgozok, de sajnos nem vagyok olyan nagy informatikai zseni, hogy ez pillanatok alatt menjen. Addig is türelmeteket kérem, és,…..
A címben minden szerepel. Csak egy szokásos busz... És még néhány a tegnapi roncsról: ..
1 éves lett a blog!Ezt egy kis design változással ünnepelem meg! Az eredményt láthatjátok! :)(Amennyiben bármi probléma van az oldallal lehet írni: kingafigyelo@gmail.com )..
A cím nem vicc! :PA mai nap reggelén szokásos utamat tettem meg, amikor az egyik megállóban a busz elektronikája egyszerűen beindította az elakadásjelzőt és leállította a motort. Döbbenet...Senki sem tudott a helyzettel mit kezdeni, csak a három napja ezzel szenvedő buszvezető.…..
Kingafigyelő.blog.hu 2010.02.01 2010.02.01 19:49:00
Rövidre fogom, hogy Lepp úrnak is jusson hely... xP Ma a szokásos busszal mentem (tábla nélkül, hibás hátsó ajtóval, befagyott ablakokkal). Ráadásul a tábla nem azért nem működött, mert befagyott vagy valami hasonló probléma történt, hanem egyszerűen hiányzott az…..
A mostani cikk a múltkori post-ra rákontrázva készült. :)Újra találkoztam a múltkori busszal, amit mostmár részben sikerült megjavítani. Azonban útközben egy kis gebasz történt...(Az egészhez érdemes tudni, hogy a sofőrök néha szokták használni a hidraulikát a járda…..
Sajnos nem nagyon jutottam ide az ünepekkor, ezt szeretném most bepótolni osztálytársamtól karácsonyra kapott rajzzal. :)Amúgy pedig elég megdöbbentő, de szerettem volna abbahagyni a blogolást. Nemrégiben úgy láttam, hogy tulajdonképpen csak magamnak írogatok...De mostanában…..
...és útközben a km-óra is megállt... (persze szokás szerint a "hősugárzó" hideget fújt és az ablak is be volt fagyva) Hiába. Tél tábornok támad. Ehhez ráadásul hozzájön kingánik gyalázatos állapota.Mert az rendben van, hogy itt a tél -lásd:…..
Igazi magyar sztoriba csöppenhet az a MAGYAR állampolgár akit kicsit is érdekel ez a buszos történet... Száz kínai buszt venne a Volánbusz A Közbeszerzési Döntőbizottság előtt harcol a King Long a magyar Alfa Busz Volvóival Már megint a kínaiak - munkaheylek kerülnek veszélybe…..
...igaz erre egy baleset is rásegített... 6:15 - Elindulok a szokásos 6:20-as buszohoz(kiderül, hogy az 5:40-es)...6:20 - Megérkezik a várt busz...6:25 - Beér a 300m-rel arréb lévő megállóba...6:30 - Kiderül, hogy baleset miatt várunk. A sofőr "felfedező túrára"…..
Nemrég az interneten akadtam rá a Hír tv egyik nyári műsorára. Ebben igen egyértelmű fogalmaztak a pénzmosásról az életveszélyes kínai buszokról és egyéb érdekes dolgokról is.De jöjjön a…..
 A KONTAKT-BUSZ KFT. ÜZEMKÉPTELEN BUSZA Ma délután a 15:55 kor Budapest, Széna térről induló(LHV-071-es rendszámú)795-ös járattal tartottam hazafelé, amikor néhány perc utazás után Bp., Kuruclesi út megállóhelynél a busz ajtaja kinyithatatlan lett.A sofőrnek…..
Szerintem pontosan látszik, hogy mi történik a videón.Az ajtó bal szárnya olyan erővel csapódik, hogyha valaki közelebb áll annak szép ki zúzódása(vagy ilyesmilye) lett volna. Ez aztán a balesetveszély. A videó még tavaly decemberben készült, de ez az egész…..
kingafigyelo 2009.05.16 21:16:06
kingafigyelo 2009.05.21 18:13:25
@Moksz: Én is sűrűn szoktam találkozni "lyukas" ajtóval. (Amúgy te merre felé szoktál utazni?)
Eddig minden a hideg buszokról szólt, de most teljesen más a helyzet. Az új hőcserélő olyannyira jó, hogy kb. 30 fok-ot csinál a buszba(nem mintha zavarna, örülök neki). Ez főleg azért jó, mert a "doboz" a mozgássérült ülőhelyek mellé van szerelve, tehát itt 15 perc…..
Kaptok egy találós kérdést. Aki jó választ ad, piros pontot kap.Tehát:Miért mossák télen ritkábban a King-Long-okat?Tessék:Mert akkor befolyik a víz a "tökéletesen összerakott karosszérián", megfagy és mikor jön jobb idő kiolvad.Miért rossz ez?Mert belülről kezd el…..
 (A kép nem a legjobb minőségű) Hát... hogyis mondjam.... szerintem a képről kiderül minden (ennyire már csak nem vagyok hülye). Ehhez illik hozzáfűzni, hogy kingáink 2008.06.01-től üzemelnek. ui.: Bármelyik KL rendszámát írom be mindig ilyen július környéki…..
A találó címhez kiváló hangok párosulnak.(Természetesen, ha jár a motor nem lehet olyan jó minőségű felvételeket készíteni)Általában, ha leszállunk megnyomjuk a leszállásjelzőt. Akkor jelezzünk!És ha leszálltunk, az ajtók záródnak.(A hangok az egyik hétköznap délutáni,…..
Hát mi lenne más, mint az új beígért "hőcserélő".Lehet tippelni honnan származik! Hát persze, hogy drága, jó kínai barátainktól.Valamelyik nap csak a mozgássérült helyen jutott nekem hely, ezért tapasztaltam ezt a jelenséget. Mikor az autóbusz olyan 30-40 km/h-s…..
Egy kicsit késői köszöntés. 1 évesek a csodajárgányok, sajnos ezt a kort is megérték...XD..
Valószínüleg sok ember ismeri a buszokkal kapcsolatos hibákat. Sajnos létezik ilyen elképzelhetetlenül rossz közlekedési eszköz, ami nem magyar, hanem kínai. A hideg, a beázás, a kosz, az útközben kinyíló ajtók, a kényelmetlen ülések, a csomagtartó hiánya egy cirka 1 éves…..
Kingafigyelő.blog.hu Kezdünk 2009.02.06 16:52:02
Remélhetőleg sok ember foglalkoztatnak a buszok. Itt főleg a Kingákról, azaz ami "új, modern, olcsó, kényelmes" KÍNAI autóbuszainkról. Sok felesleges szöveggel nem érdemes untatni a kedves blogolvasó közönséget, ezért kezdjünk is neki!..