Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_cicc_

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baljósló nagyzenekari ütemekkel nyitott, a Régi csibészekkel zárt az ország leghosszabb ideje létező rockegyüttese tegnapi telt házas koncertjén az Arénában. Kiderült, hogy a közönségnek továbbra is Presser kell az élvezethez, Kóbor János pedig egyre inkább…..
Clandestino Cervantes, a tintahal 2012.08.07 20:42:29
Amikor Cervantes, Lope de Vega és Góngora megteremtették a spanyol irodalmi nyelv alapjait, a spanyol birodalom felett soha nem nyugodott le a nap, és egyetlen helyes nyelvváltozat létezett: az, amit a madridi királyi udvarban beszéltek. Az Aranyszázad írói és költői nem is sejthették, hogy négyszáz…..
_cicc_ 2012.08.08 10:11:38
@Közbiztonság Szilárd:
"Meg majd egyszer szét kéne nézned Spanyolországban is mondjuk Andalúziában, hogy ne olyan területeket mondjak, mint Katalónia vagy Baszkföld, ahol ugye a spanyol csak átvett nyelv."

A cikkíróval 10 napot töltöttem pár hete Malaga környékén, az idő nagy részében a helyiekkel lógva. Üljön le, elégtelen.
Clandestino Hippik az erdőben 2011.06.06 06:25:00
A mexikói erdők nem csupán a zapatista indiánoknak nyújtanak menedéket a kapitalizmus és a modernitás ellen: figyelemreméltó erdei népcsoportot alkotnak az ökohippik is, akiket a szárazvécé, a vegetáriánus konyha és a napelemek romantikája csalogatott ki a városból. Ha ez így talán túlzás is, annyi…..
Clandestino Lady Carneval 2011.04.06 08:00:00
A karneválról a magyar közönségnek Karel Gott, a csehszlovák csalogány ugrik be elsőre, esetleg Velence, ahol olyan buszos túrán járt, hogy odafelé alvás a buszon, aztán tolongás hullafáradtan a szűk utcákon, és aztán visszafelé is alvás a buszon. Meg Rió, ahová szívesen elmenne a csajokat nézni,…..
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
Holnap, 2010. július 14-én délben elindulok Chilébe, ahová kb. 25 órával később érkezem majd meg. Míg Pesten 38 fok van és hőségriadó, addig Santiagóban mínusz 3 fok, köd és szmog. Mindez eléggé megnehezítette a pakolást, a télikabátot például sehogy sem tudtam betömni a…..
_cicc_ 2010.07.19 08:27:55
Jégkorong Olaszország következik 2009.02.06 12:33:00
A pénteki és a vasárnapi találkozókon kiderül, milyen esélyekkel várhatjuk az áprilisban kezdődő A csoportos világbajnokságot. Olaszország és Ukrajna azt a színvonalat képviseli, amilyen válogatottakkal a kiesés elkerüléséért harcolhatunk Zürichben és Bernben. Pat Cortina…..