Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zitamita

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Júniusban felhívást intéztünk drága olvasóinkhoz: keressük a főváros legjobb ruha- és cipőjavítóit! Mi magunk is meglepődtünk hány lelkes kommentet és levelet kaptunk a témában. Még olyan is volt, aki Franciaországból is hazahordja kedvenc suszteréhez a cipőit. Ez ám az…..
zitamita 2012.08.29 23:48:05
@vénszivar: sörre jó válasz, de maradnék a témánál, cipész :)
Hallo Alle, Csatlakozva magasan kvalifikált kollégámhoz: Hajó napló 2. bejegyzés : Nem kis megtiszteltéssel konstatáltam a számomra küldött meghívást, amit természetesen örömmel fogadtam el. Köszönésemből kiderülhet, hogy itt bizony valami német turpisság lapulhat a…..
Mentjük a menthetőt! 2010.02.03 21:06:00
Üdv Mentős barátaim!  Hajónapló 1 bejegyzés: a héten az a megtiszteltetés ért, hogy meghívót kaptam eme nívós blog csapatába. Köszönöm ezt mentős kolléganőmnek... hát ezért szeretik ennyire a betegei ;)Soha életembe nem blogoltam még, ez nyilván látszik is, de…..
Mentjük a menthetőt! 2010.02.01 19:54:00
Üdv a Mentősöknek!... és a tiszteletbeli tagoknak :) Ez egy ilyen magunknak magunkról, ami épp eszünkbe jut, ahogy épp akarjuk, akit épp ki akarunk beszélni, amikor ráérünk. Érezze megtiszteltetésnek mindenki, aki tagja lehet :)Csók,Pimpi..
Egy időben minden buliban ugyanazzal a kis táskámmal jelentem meg, mivel az tökéletes méretű volt lehetett vele táncolni, de azért minden belefért. Szinte már hozzámnőtt, minden barátnőm tudta, ha esti program van, akkor Bianka a fekete táskájával jön. Már-már nyugtalanított is…..