Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totyalaci

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz I. Orbán Szaleforeléner 2010.07.06 08:00:00
Új gegmen játszik a maszopos csapatban. A sótlanságba beletunyuló szocik tegnap adták először jelét annak, hogy élnek. Nem tudom ki az új arc, de színt és vidámságot hozott az egysíkú parlamentbe. A Hogy Fricskázzuk Orrba Orbán Viktort Mozgalom szellemi atyja olyat tett, amit…..
totyalaci 2010.07.06 11:58:54
@Indriq: Ne mondjátok már, hogy a 29 pont az semmi.Nyilván nem a pálinkás ügy a fő része,de most hagy ne soroljam már fel. Feriék egy év alatt nem tettek ennyit. Az más,hogy az ellenzéknek csípi a szemét a tempó és a módszer,ahogy nyomulnak(ennek némely része nekem se tetszik) de az, hogy nem történik semmi LÉNYEGI,hát az egy vicc,meg izgi felvetés csak az a baj,hogy nem igaz.
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
 - Cigány kutyája már megharapott, zsidóé még nem - és röhög az egész református osztály, a kivételeknek tisztelet.Figyelmeztettek, hogy majd más lesz a módi a teológián a kihagyott két év után, markánsabban képviselteti magát az új vonal, az öntudatosabb magyar irány,…..
A 2026-os országgyűlési választások előtt három héttel szinte minden eldőlt, csak egy kérdés maradt nyitva. Éspedig az, hogy bejut-e a parlamentbe a Magyar Demokrata Fórum. Dávid Ibolya, az utolsó rendszerváltó politikai alakulat elnöke – akit a sajtóban egy ideje a…..
Így a lanyha választási kampány kellős közepén érdemes odafigyelni mindenre, ami politika, még akkor is, ha a bulvárba kell lebukni érte. Hajdú Péter a Frizbiben először Fásy Ádámot látta vendégül, aki valószínűleg először és utoljára ott mondhatta el magáról, hogy…..
Magyar történelmi latinságok IV. Jelen posztomban Szörényi László friss tanulmányát szeretném ajánlani és megvitatni, amelynek címe: Nimród zsoltára. Ősmagyar Dante poklában? Egyébként a teljesség kedvéért: ebben a tanulmánykötetben jelent meg. A tanulmány…..
Debrecen város nagyhatalmú polgármestere megakadályozott egy kiállítást, mert az egyik műalkotásnak az volt a címe, hogy Kósa Lajos, és állítólag előnytelenül ábrázolja őt magát.Megdöbbenés fogadta a hírt, pusztán azért, mert ez a vég, ennél alább még nem volt…..
bodoky El a kezekkel Ciprustól 2009.06.04 15:40:56
Simor, Oszkó és Bajnai rengeteget tettek egy nem offshore EU-tagország  költségvetési egyensúlyáért, itthon is meg fogják tudni csinálni...
totyalaci 2009.06.04 18:07:17
@El Topo (Sgt. Elias): Figyi.Kövér szilárd nem volt miniszterelnök és nem indított kereszets háborut az offshore cégek ellen. az is szemétség volt,amit ő csinált,de nem lehet egy napon említeni gordonkáék dolgaival
totyalaci 2009.06.04 18:11:24
@jorda: igazad van Jorda. Ráadásul még pofátlanul ráírja a plakátjára a mszp.hogy nem változott az álláspontja. Hát az lehet,hogy nem,de a vezetői azok nagyon