Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csemeric

9 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Heti cukiság, Tower Defence különkiadásunk következik! A Demons-vs-fairyland a TD játékok azon változata, ahol az ellennek nemcsak áthaladni kötelező, hanem a bázisunk közepéről magukkal is kell vinniük valamit, jelen esetben pici gyerekeket csalogatnak el. A cukorkát mondjuk jól…..
Csemeric 2013.02.22 10:08:22
A Dune II egy igazi klasszikus, 1992-ben jelent meg, és akinek akkor volt számítógépe, az MIND játszott vele. Kivétel nélkül. Ugyan nem tökéletes, sőt ezer sebből vérzik, de a real time strategy játékoknak az egyik ősanyja, bővebben az IDDQD blogon olvashatsz róla.…..
A Monster-legionst Kappa sporttárs küldte be, és azonnal magával ragadott a hangulat. Az első 2 percben azt sem tudtam, mit csináltam, de nem tudtam veszíteni! Aztán szépen lassan kezdte értelmét nyerni a sok kártya és fejlesztés, de itt át is adnám a szót Kappának!"Szerintem…..
Csemeric 2013.02.06 02:01:59
Eltévelyedés nevű kartársunk olyan remek levelet küldött be nekünk (képpel együtt), hogy minden további szószaporítás helyett át is adnám neki a szót:"A Game Corp sztorija szerint egy szoftverfejlesztő céget alapítunk, kezdetben felveszünk 2-3-4 programozót, akik igazi szar…..
Csemeric 2013.01.21 19:46:17
@callsaul: Jobb felül fogaskerék ikonnál ki lehet :)
Hosszú kihagyás után tért vissza a csapat, a revansvágytól fűtött TAHÓk ellen.A két gárda eddig két alkalommal találkozott, a káosz kupa alapszakaszában és a rájátszásban, mindkétszer csapatunk diadalmaskodott, így érthető volt a törpék lelkesedése, főleg hogy a meccsre a…..
Megtörtént.A komáromi versenyen rajthoz állt félszerzet csapatom, a Menza, és rögtön különdíjjal tért haza. Természetesen a legtöbb sebesülést sikerült elszenvedni, ami a 6-os páncélok mellett mondhatni nem nagy teljesítmény, de azért megszorítottak Gront nekromantái.Az első…..
Csemeric 2009.07.13 14:41:09
A Káosz kupa döntőjébe a két elf csapat verekedte be magát, az élőholtakon és törpéken keresztül. Az elődöntők óta a pályát már feltakarították a hulláktól, így nem volt akadálya a pályán való futkosásnak. A döntőt Norsca bíró vezette, törpe segédlettel, akire…..
Csemeric 2009.06.04 20:24:25
@Rum-cájsz: Lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem nem jön be link
Csemeric 2009.06.10 16:32:25
@Rum-cájsz: Na így már tényleg müxik :)
Békelfek - Sima Ügy 0-1 (1-5)Döntő tétjének megfelelően ádáz, parázs hangulatú küzdelem zajlott a gyepen és a kispadokon egyaránt. A kiegyenlített nemes küzdelemről 1-2 alkalommal elterelte a figyelmet a vezetőedzők torzsalkodása, mely nem illett a játék szelleméhez, s…..
Csemeric 2009.05.29 16:21:46
@Monka.: Köszönöm, Móni, nem vette el a kedvem, csak jobb érzés lett volna viták, sértődések nélkül bajnoknak lenni. Majd köv tornán! :)
Megvan a döntő és a bronzmeccs párosítása! A várakozásoknak megfelelően az eddig szédületes formát mutató, ámde az elődöntőben a több tapasztalat előtt fejet hajtó újonc csapatok játszanak a bronzéremért:RIPers - Pincekulcs Őrzői meccsCsapatunk fennállása alatt most…..
A BékElfek vezetőedzőjének egyéb elfoglaltságai miatt csak az alapszakasz elején tudott játszani, így hiába a szinte makulátlan mérleg, az alapszakaszban csak a 4-ik helyen végeztünk. Így a Sírhant Művekkel a már az előző kupában megismert élőholt csapaton keresztül vezetet…..
Szép napot, jó szurkolást kedves hallgatóink!Mai nap zajlik a káosz kupa első elődöntő mérkőzése a nemes bretoniaiak és a kegyetlen sötételfek között. A mérkőzésre remek vérfoci időjárási körülmények között kerül sor, ezért némileg érthetetlen, hogy csak 58 ezer…..
Most kaptuk a hírt, hogy a csapatunk orra alá borsot törő újonc breton csapat a káoszcsapatot is alaposan megtréfálva kiharcolta a továbbjutást, így a Sima Ügy elődöntőbeli ellenfele a Pincekulcs Őrzői lesznek.Esélylatolgatásba nem mennénk bele, lévén a bretonok eddig már…..
TAHÓk - Sima Ügy: 1-2 (1-0) Tekintettel a mindössze 2 lejátszott alapszakaszbeli mérkőzésre a csapat 6. helyen zárta az alapszakaszt, és ezáltal az eddig jó idényt produkáló törpékkel került (ismét) össze a kieséses szakasz első meccsén. A szakállas nép a meccs…..
Első ismerkedésünket a káosz kupával és az új előnyökkel rövid időn belül követte a második szezonbeli mérkőzésünk, melyet szintén "újonc" csapattal játszottunk, akik edzője viszont már híres vérfoci körökben, így nem számítottunk könnyű mérkőzésre... A…..
A csapatlapok böngészése közben derült ki, hogy a szerény Profi is szintet lépett múlt meccsen, köszönhetően sérülésokozásának. Amennyiben a kupaszervezők visszaigazolják ezt a hírt - és mernék ne tenni... -, úgy következő meccs előtt elintézzük a formaságokat, és…..
 Indulás: Az új kezdet.....Egy messzi-messzi galaxisban...TAHÓK - Sima Ügy 1-2 (1-2)Nos, megújulni látszik a klasszis sötét elf csapat, új mez készül, és új felfogásban játszunk.Lássuk az új idény első meccsét, melyet a lelkes törpe csapat, a TAHÓK ellen…..
Csemeric 2009.04.25 21:13:55
@Kildarf: A megtiszteltetés az enyém volt, bocs hogy el kellett rohannom a stadionból! Remélem lesz még alkalmunk megismételni a remek hangulatú meccset! :)
Nos azt hiszem az elődöntő mocskosul sima ügy lesz, hisz ellenfélnek Emeric csapatát, a Mocskosul Sima Ügy-et kaptuk miután Rumcájsz vezett Hótorlaszt 3:0-ra verték.Nézzük kikkel is állunk szemben... Egy szintén képzett, a 200-as csapatértéket meghaladó, sok TP-vel rendelkező…..