Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SingleSide

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután a melegek mindennapjait és szexuális életét korábban már kiveséztük, épp itt az ideje, hogy beszéljünk a leszbikusokról is. Összegyűjtöttük hát a kérdéseiteket, a legártatlanabbaktól a leggátlástalanabbakig, hogy egyszer s mindenkorra választ találjunk rájuk. Mivel szerkesztőségünknek…..
Roland szerint 10 éve nem volt olyan káosz a Posta üzleti csomagszolgáltatásánál, mint ami az elmúlt két hétben beállt. Panaszlevele egy nagyívű, lendületes vádirat a szerinte ügyfeleivel kibabráló, saját szabályzatát suttyomban módosítgató, tehetetetlen, megbízhatatlan, elmaradott szolgáltató…..
SingleSide 2016.12.10 18:49:29
@Nick-son: Bakker, pont ugyanezt vettem észre én is, hogy két hete nem jön sem emailes, sem sms-es értesítés! Előtte mindig jött, minimum 2 email és 1 sms. Először jött egy email a feladás napján a ragszámmal, majd a kézbesítés napján még egy. Plusz ha a csomi PostaPontos volt vagy Csomagautomatás, akkor természetesen sms is. Most egyik sem! És nálunk is kb. 2 hete van ez! Ha csomagot adunk fel, reklamál az ügyfél, hogy hol a ragszám. Ha csomagot várunk, mi is hívogatjuk a feladót.

Azt a rohadt mocsok, sunyi mindenét annak a milla feletti fizetésű felsővezetőnek, aki ezt kitalálta! Nem megy valami, ahelyett, hogy megoldanák, inkább "Józsikám, vegyük már ki az értesítésküldést a rendszerből, nem kell az a büdös parasztjának!" Nincs ragszám, nincs probléma!

Sunnyognak, lapulnak, mint szar a fűben. Undorító bagázs!

Ez nem a dolgozók hibája, hanem a vezetésé! A Postás fórumon már a sztrájkot szervezik. Hajrá postások, ne hagyjátok magatokat!
24 órás ultimátumot kapott az ellenzéktől Viktor Janukovics ukrán elnök - ez a legfrissebb hír Kijevből. Hozzátették: aztán támadnak. Az eddigi összesítés alapján az összecsapások eddigi mérlege legkevesebb öt, de inkább nyolc halott, 300 sebesült. Az ellenzék azonnali…..
SingleSide 2014.01.23 00:07:03
Eddig hipszternek gondoltad magad? Hát, akkor most jól figyelj! Az amit most menőnek hiszel, egyszer már a reneszánszát élte, az őshipsztereket tehát a hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes években, apáink között kell keresnünk. Kalap, sapka, szakáll, bajusz, vastagkeretes szemüveg,…..
1956-tól Bajáig: "Csakis a kulturált és művelt nép lehet szabad, csak neki lehet jó kormánya. A forradalmak egymásutánjától vérbe borult műveletlen nemzet nem vívja ki szabadságát és jogait, és rövid idő elteltével ismét kijátszatik és önkényuralomba…..
Október 6. Magyar nemzeti gyásznap, amelyre a cseh és szlovák köznyelv is megemlékezik: Világoš. • Magyarországon nem ismert, hogy a szlovák és a cseh nyelvben bevett szó • Szlovákiában nem ismert, hogy Magyarországon ez egy fájó történelmi…..
SingleSide 2013.10.07 14:16:11
kepfeltoltes.hu/131007/dotho_blog_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Te fizetsz ezért? Mindannyian tudjuk, hogy ennyire jó közel sem vagy...
„Székelyföldi látogatásunkon valamennyi formációval tárgyalni kívánunk, és ezzel arra az LMP szerint helytelen gyakorlatra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy Budapestről akarják megmondani, kik a legitim képviselői a kinti magyaroknak” – jelentette ki a politikus. Mile Lajos…..
Nem foglalunk állást se pro, se kontra, de mivel a Facebook-on amúgy eléggé aktív Tvrtko mondanivalója némileg blogunk profiljába vág, ezért a Puzsérnak címzett levelét szó szerint közöljük. (Forrás: Vujity Tvrtko official.) Képkocka a közmédia horvát nyelvű nemzetiségi…..
Mit jelenthet egy neves politikus karrierjében az a pillanat, amikor nem egy nemzetközi hírügynökség, hírtelevízió vagy országos napilap készít vele interjút, hanem az internetet is sugárzásellenes alufólia-sisakban használó összeesküvéselmélet-hívők egyik kis pánikhonlapja?…..
Ma hajnalban brutálisan agyonvertek egy magyar fiatalt a délvidéki Óbecsén. A szemtanúk állítása szerint négyen rugdosták és verték, majd kővel is megdobták. A delhir.com értesülései szerint a támadók szerb nemzetiségűek voltak, tehát a gyilkosság hátterében…..
SingleSide 2013.03.18 00:30:55
@Alonee: Szerinted ez a poszt fogja "szembeállítani egymással a népeket"? Magyar-ölés történt Szerbiában, ahol MINDENNAPOSAK a magyar-elleni verések, gyilkossági kísérletek! Te idióta barom állat.
SingleSide 2013.03.18 00:31:49
@komissarlajos: és ez mit jelent??? Hogy zárás után öljünk egy kis magyart???
Nézzünk egy egyszerű kérdést: ha valaki ezt a címet látja egy videó felett, hogyaszongya "Kik és hogyan foghatják az RTL II-t?", akkor mit vár a riporttól? A) egy tihanyi kábelkonferencián saját magukat fényező szolgáltatókat és retró bejátszásokat a kereskedelmi…..
  Még Horvátországban is voltunk vele, és akkor sem volt semmi probléma - meséli lelkesen Boda Gyuláné, miközben kiszáll az autójából. Ahogy nézem az 1996 decemberében átadott Opel Astra 1,4 GL-t, el is hiszem, hogy az elmúlt tizenhat év, és az ez alatt megtett 147 ezer…..
SingleSide 2012.05.20 03:24:27
Tovább dübörög a Homár-kuponkommandó! Ágota másfél éve egy fertődi hotelbe licitált 2 éjszakát a Gullivernél 24 ezer forintért, de a szállodát már soha nem tudta elérni. Idén nyáron kiderült, hogy felszámolást indítottak a szálloda ellen, és hogy náluk keresse a…..
SingleSide 2011.12.01 15:12:29
@_mmm_: Benne van a levélben, hogy a Gullivernek utalt bankszámlára.

Azért ha valakinek adsz pénzt, majd a pénzedért lófaszt sem kapsz, hadd reklamálj már annál, akinek a pénzt adtad!

Amúgy meg miért nem tudja egy normális szolgáltató visszatartani a pénzt, és csak akkor átutalni a szállodának, amikor a naiv ügyfél fel szeretné használni?
hogyvolt A Éden hotel számokban 2011.05.28 09:04:00
Kedves mindenki, kibaszott hálásak vagyunk ám a kitartásért és az állandó kommentelésért, nem hittük volna (komolyan), hogy ennyire népszerű lesz a formátum itthon is, azt meg pláne nem, hogy így rákapnak a népek a neten is. Nagyon köszönjük a részvételt, a sok beszólást és…..
Blogosz Magyarveszély 2011.04.27 00:49:00
Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen…..
SingleSide 2011.04.27 12:01:50
napimorgas.blog.hu/2011/04/27/tomegverekedes_vagy_lincseles

Ez a blog vajon miért nincs címlapon?
 Ha 80-100 Véderős verne agyon lapátnyelekkel 4 Romát az is "Tömegverekedésnek" lenne aposztrofálva, vagy arra lehetne használni a lincselés jelzőt?Mindenhol atrocitásnak, tömegverekedésnek, összecsapásnak hívják azt ami tegnap történt, pedig amikor 100 ember támad…..
SingleSide 2011.04.27 11:57:58
    Ha megszoktuk, hogy oda a szólásszabadságunk, akkor kezdhetünk barátkozni a gondolattal, hogy irredenták lettünk. Megint, újra. Papírunk ugyan még nincs, de szőnyegünk már van róla. Bizony: EU-elnöklésünk idejére készült egy 202 négyzetméteres szőnyeg, rajta…..
SingleSide 2011.01.13 22:27:43
@Lázár: Lázárka! Szégyenkezz! De helyettem is, mert én nem szoktam, ha nincs miért!
Nem szabad packázni Steven Slaterrel, a JetBlue nevű légitársaság - most már csak volt - utaskísérőjével, mert bepöccen, és indul a motherfuckerezés. Egy bunkó utast ledorongolt, még a gépen felmondott, majd a vészcsúszdán távozott. A Facebookon már istenként kezelik, sokak…..
SingleSide 2010.08.11 22:37:29
@Shinjuku: "Egyszerű meleghiszti" És milyen igaz!!! :)
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
SingleSide 2010.07.28 15:05:33
"bifidus essensis" (joghurt)
"pro-retinol A nanoszóma"
"dermolastil innováció"
"c+ formula"
"care formula"
"vital-soft formula"
"cseresznye esszencia" (ránctalanító krém)
"uborka kivonat" ("mélytisztító" krém)
"kashmír kivonat" (öblítő) (lassan kéne K2 kivonat is :D)
"szőlőmag kivonat" (lábkrém)
"szőlővíz"
"3D-s összetétel"
"norvég formula" (neutrogéna kézkrém)
"norvég formulája egész nap nyugtat, hidratál, és SVÉD" :)
"szabadalmazott színtartó technológia" (rúzs)
"tetoválás hatású ajakrúzs"
"narancsolajos Pronto" (tisztítószer)
"3x vastagabb, 2x különállóbb szempillák" (szempillaspirál)
"bőrhúzódást gátló krém, akácméz kivonattal" (arckrém)
"gyümölcsecet" (mosogatószer)
"kirobbanó északi illat" (old spice ice rock dezodor)
"a higiénia új, varázslatos illata" (domestos tisztítószer)
"algakivonattal, és tengeri ásványokkal" (head & shoulders sampon)
"algakivonat" (palmolive termel spa)
"Duna-térség" (OMV benzinkút)
"életteli puhaság" (silan öblítő)
"tele életkedvvel" (vitalis műzli)
"maraton technológia" (old spice dezodor)
"könnyedén finom müzli" (vitalis műzli)
"krémhajfesték természetes olíva olajjal"
"napérlelte" paradicsom
"műszempilla hatású szempillaspirál"
"öntisztító borotva" (Braun activátor)
"sebészeti acél" (gyümölcsfacsaró)
"_különleges_ mentol bevonat" (Orbit Drops cukorka)
"szóda ereje" (Tomi Kristály)
"hővisszaverő thermó tető" (Hot Plade négyzetalakú főzőgép)
"2x-es hangsebességgel készített mikrocsillag tető" (Hot Plade négyzetalakú főzőgép)
"szabadalmaztatott, fal mentén söprögető technológia" (Shark zsinór nélküli porszívó)
"szabadalmaztatott keferendszer" (Shark zsinór nélküli porszívó)
"3D-s rátét" (Merlin 1, 2, 3 daráló)
"hőálló frissentartó fedő" (Merlin 1, 2, 3 daráló)
"mikro-gyümölcsviasz" (hajkiegyenesítő tej)
"_szoda hatású_ Somat extra power"
"az új _tiszta összetételű_ nivea deo pure" (az eddigi retkes volt?)
"hidratáló jogurt protein" (fa tusfürdő!)
"mert a _boldog autó_ kevesebbet fogyaszt, és kíméli pénztárcáját" (omv) (boldog autó!!!)
"rizs és lótuszvirág kivonat" (nivea)
"kívül-belül új winterfresh különleges ice power formulával"
"egyedülálló hűsítő lapocskák" (colgate maxfreh fogkrém)
"az első dezodor bőrápoló joghurttal" (FA)
"lehengerlő stílusú csirkehús" (McDonald's) (KÉSZ!!!)
"_sűrű összetételű_ domestos fehérítő"
"balzsam gyöngyproteinnel, tükörfény, kashmírtapintás" (elseve sampon)
"tükörfény-szérum" (elseve)
"fényfokozó hatású provitamin rendszer" (pantene pro-v sampon)
"kollagén bio-részecskék" (loreal)
"fiatalság-proteinek" (avon)
"időkapszula" (cetebe)
"dús aromájú konyak" (cherry queen)
"makadámia olaj" (shauma)
"ínycsiklandó aranyló színek" (loreal hajfesték)
"súlytalanul dúsító összetétel" (maybelline szempillaspirál)
"gyermeknátha" (coldrex)
KKBK Szanyi Gombóc 2015.01.06 22:55:00
Szanyi gombóc:  2010 tavasza Hozzávalók 1 szavazásra: 1,2 l pártállami múlt, 20 dkg elvtelenség, 15 dkg erkölcstelenség, 1 kapzsiság reszelt héja, csipetnyi semmihez sem értés, 20 dkg proli, kész- vagy hitelpénzfizetés, 10 dkg pánik, 10 dkg cukrozott darált átszavazó.  …..
SingleSide 2010.04.16 21:44:35
Mi sem tudjuk, hogy fake (annyira nem is érdekel), mindenesetre itt a sztori: valaki állítólag feltörte Vona Gábor azóta törölt iwiwes accountját, és az ott található levelezésről készült screenshotokat kitette a netre. További infók az üggyel részletesebben foglalkozó…..
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
SingleSide 2010.03.01 17:05:57
@polansky: Kicsit hosszú lett a "magyarázatod". Gyakorlatilag a leghosszabb az összes komment között. Nem gondolod, hogy valami baj lehet, ha használati útmutatást kell mellékelni ehhez a frenetikus címlaphoz?
SingleSide 2010.03.01 17:14:02
@polansky: Ja, és az alpáriságról: hívőként (nem hites) mocskos szarházinak tartom azt, aki manipulatív módon ilyen aljas címlapot tesz közzé, még egy utolsó utáni bőrt lerántva saját halottai emlékéről, mindezt kicsinyes napi politikai célokra felhasználva!

Elhiheted: egy ország (köztük minden jóérzésű zsidóval!) reméli, hogy Sólyom saját igazságérzete alapján fog dönteni!
bodoky Én nem lőttem fejre 2010.01.17 20:49:00
Rebiszesként, vadászpuskával oszlatott 2006. X. 23-án interjúalanyunk. >>> Először beszél, aki lőtt. ..
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
SingleSide 2009.07.22 13:07:28
@szabóZ: Most komolyan jól látom, te úgy gondolod, hogy a bármilyen "trianonozás" miatt _nekünk_ elnézést kellene kérnünk?
SingleSide 2009.07.22 13:15:43
@Igazi Trébics:

Szerintem így helyes: A román bocsánatkérés teljesen fölösleges. Jó kezdése lehetne egy szembenállás felszámolásának, ha szegény székelyek végre autonómiát kaphatnának.

És ugye Z, akkor nem kellene "trianonozni". Hidd el, nem mindenki jókedvből csinálja.
Az alábbi képeket a Tékozló Homár kapta, ám a blogok közötti példás kooperáció iskolapéldájaként mi tesszük közzé. A beküldő, Gábor a XXII. keruleteben, az Angeli utcai 33-as busz megállóban vadászta az alábbi plakátokat, amelyek ugye az SZDSZ EP-kampányát hackelik…..