Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inhibited

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit lehet mondani egy közpénzből eltartott cég kommunikációs osztályára, ha az abból űz sportot, hogy a nekik írt leveleket vagy minősíthetetlen hangnemben válaszolja meg, kioktatja a kérdező újságírót és/vagy bloggert, félvállról veszi a kérdéseket és tulajdonképpen…..
Kurva hosszú rész volt, a hogyvolt is az lesz, előre szólok. Braavos Arya nem éppen a boldogság két lábon járó szobra, mert ugyan befogadták a Fekete-Fehér Házba, de ott nem a bérgyilkosszakkör ülése, és a “hogyan öljünk meg a szomszéd gyerekét egy fél barackbefőttel,…..
inhibited 2015.04.29 09:28:21
@StLui: teljesen jogos, csak sajnos nagyon eldurrant az agyam..ekkora már már troll-szagú fullkretén odras spoilert rég láttam. sikerült vele teljesen élvezhetetlenné tenni az e03-at..
Az RPG-s gamereknek két típusát ismerjük. Az egyik szerint a Baldur’s Gate saga a videojáték-történelem legjobb szerepjátéka. A másik csoportba tartozók szerint meg 25 éve csak értékelhetetlen RPG-k készülnek - az utolsó zseniális alkotás az Ultima VII. volt…..
Budapest, 2002-2003. 29 éves vagyok. Egy súlyos szakítás után szerintem három alapvető hibát lehet elkövetni: Nem azonnal kattantam be, sőt az elbocsátó szép üzenet után még fel is lélegeztem, hogy végre nyugtom lesz egy darabig. Két hét múlva kezdtem idegeskedni, amikor…..
Az utóbbi években a focimeccsek alatt egyre több valós idejű statisztika jelenik meg a közvetítésekben. Melyik játékos mennyit futott, mekkora sebességgel lőttek egy szabadrúgást, hányszor passzolt rosszul egy játékos, vagy éppen milyen távon és milyen gyorsan futott…..
A Tankcsapda az idei évet nem zenével, hanem azzal indította, hogy majdnem húsz év után gitárost cserélt. Ennek eredményeként Molnár "Cseresznye" Levente helyett most már Sidlovics "Sidi" Gábor, egykori Zanzibár-gitáros zenél a debreceni trióban. A…..
inhibited 2012.03.26 15:11:10
Had- és rendvédelemben jártasabb olvasók bizonyára sok mindent hallottak az Egyesült Államok által különféle harci zónákban felbérelt különféle szerződéses fegyveres erőkről. Akikről én írok, annyiból másak, hogy nem egy kormány, hanem egy magáncég szolgálatában állnak, és ha a fejvadász szót túl…..
inhibited 2011.12.06 13:55:43
Két egészen kiváló epizódon vagyunk túl, remélhetőleg a mostani is tartja a színvonalat - ha ugyanazt kapjuk, mint ami a könyvben áll ezen a tájékon, akkor nem lesz gond. Katonai táborban nyitunk, a vörös-arany kombinációból a Lannistereké. Jó nagy, biztos leértékelés volt a…..
Ott is aludt nálam. Mondjuk már az se tetszett, hogy nem volt az az össszebújós típus, de persze mindenki más.   Kedves blogolvasók! Mióta „szakítottunk” a történet másik főszereplőjével, csak nevetgélek magamban – persze részben magamon, gondoltam…..
inhibited 2011.05.24 10:55:31
Kevés olyan embercsoport van, akik jobban hasonlítanának a zombikra, mint a kifutók zörgő csontú, sápadt bőrű, borzalmas sminket viselő szupermodelljei. A következő infografika vicces formában néhány alapvető szempontból hasonlítja össze őket! Nézzük miben különböznek a…..
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
inhibited 2010.06.08 15:14:06
JZ vendégbloggerünk egyik külföldi ismerősén keresztül elérte C.S. Lee-t, a Dexter Vincent Masuka nevű karakterét alakító színészt, és rábeszélte egy emailes interjúra velünk. A dolog exkluzív, és mint ilyen, igen izgalmas, ezért nem akarjuk, hogy kimaradjon belőle egyetlen…..
A magyar válogatott második mérkőzését is adjuk online, ezen a felületen lehet követni szöveges közvetítésünket. A rendszer néhány apró hibától eltekintve működik, nyájas olvasóinknak jó szórakozást kívánunk, észrevételeiket ez alatt a poszt alatt várjuk...
inhibited 2010.04.18 16:38:53
@luczamark: köszi!!
inhibited 2010.04.18 18:01:53
inhibited 2010.04.18 18:11:03
5!!
Totti Riccardo Salvatore ezennel elveszíti a szüzességét, tapsoljuk meg a véres, de örömteli eseményt, annál is inkább, mert igazi nagypályás agyrohasztó kezdheti meg nyilvános karrierjét. Emberünk nem cifrázta a levelét, csak a megoldásokat írta meg, de tőle ennyi elég, a…..
inhibited 2010.02.12 15:45:46
Amikor elkezdtünk foglalkozni a magyar kereskedelmi-, kábel- és közszolgálati tévék elmúlt tíz évének összefoglalásával, óhatatlanul is két klasszikus közhely jutott eszünkbe, az egyik a kis pénz, kis foci, a másik meg a kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk. Nem lehet nem…..
Japán csoda. Nagyon komoly kultúra, ország, elképesztő másság, de az állandó dolgozásnak ára levés. Extrém udvariasság, tartás és erkölcs be nem tartói negatív irányba ugyanilyen intenzitással átlendülés! Aki nem bírás gyomorral, már most ne olvasás ...először csak…..
Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy a fél ország és a fél Internet forrong. Az előző bejegyzésemben még véletlenül sem akartam a cigányokat meggyanúsítani ezzel a förtelmes gyilkossággal, még ha sejthettük is, hogy ők szoktak harmincasával bandázni az éjszakában. Mostanra…..
Marekblog Harcosok klubja 2009.02.08 11:24:00
Kezdem azt hinni, hogy Magyarországon nem lehet kulturáltan szórakozni. Nem, mert elég pár kötekedő tróger, részeg punk, brutális biztonsági őr (Simon Tibi! Simon Tibi!), neadjiste’ egy-két balhét kereső cigány, aztán máris előkerülnek a bökők, viperák és egyebek, és…..
Jégkorong Olaszország következik 2009.02.06 12:33:00
A pénteki és a vasárnapi találkozókon kiderül, milyen esélyekkel várhatjuk az áprilisban kezdődő A csoportos világbajnokságot. Olaszország és Ukrajna azt a színvonalat képviseli, amilyen válogatottakkal a kiesés elkerüléséért harcolhatunk Zürichben és Bernben. Pat Cortina…..
inhibited 2009.02.06 15:00:31
inhibited 2009.02.06 15:11:20
inhibited 2009.02.06 15:41:47
Kár a végért, mert jó lett volna 5-3-mal lejönni, mondta a mérkőzés utáni vacsorát követően Ladányi Balázs. A francia Briancon légiósa mindhárom gólunkban szerepet vállalt. Az elsőt maga lőtte, aztán két emberelőnyös találatnál asszisztált. "Igazából nem volt…..