Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biglaca

0 bejegyzést írt és 259 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk, mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Aki nem tudja, melyik kikötőbe tart, sohasem talál kedvező szelet" (doyen)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "ami nagyobb szerepet játszik, hogy megmeri-e játszani az ember az elgondolását... akarat, bátorság - így teljes ! " (Disemal)..
biglaca 2013.03.06 19:16:03
Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény (ТорпедоNN#99)..
biglaca 2013.02.14 15:16:15
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
"A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
biglaca 2013.02.09 21:01:18
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Minden nap hoz valami újat :) " (Sziszka77)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A jó, színvonalas bajnokságokban a kiszámíthatatlanság azt jelenti, hogy bárki LEGYŐZHET bárkit, míg a színvonaltalan, gyenge bajnokságoknál viszont…..
biglaca 2013.02.01 19:26:50
@binor1717: De ilyenkor visszaadják a tét összegét?
biglaca 2013.02.01 20:00:14
@TippmixLaSzló: Szerintem ezt hivatalosan érvénytelenítik
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "kevesebb meccs,kevesebb esély a hibázásra !!!" (feri0915)..
biglaca 2013.01.05 13:09:54
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell!" (szotyis11)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből" (sebig)..
biglaca 2012.12.17 14:09:41
@Mixes Kriszti: Depor meccsen lesz szted 3 gól? Arra alapozom, hogy mostanában sok gólt kap a depor, a valladolid meg mostanában elég jól játszik a Real és a Sevilla ellen is lőttek 2-2 gólt.

A Celta - Betis meccsen is inkább a gólok felé hajlanék.

Reading - Arsenal elsőre azt mondanám,hogy V de ha statisztikázok már nem egyértelmű.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Dabii) ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen…..
biglaca 2012.04.30 07:27:32
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."…..
biglaca 2012.04.26 14:35:53
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Szerencsejáték, türelemjáték."  (Afterforever)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
biglaca 2012.01.06 16:57:14
@FANTANTO: Én annak is örülnék ha az erősen tartalékos kerettel 1 db gól beszenvednének az Oldhamnek!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..