Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolti123

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 3. Lula videóhoz való előkészületek során felvettem még 3 szörnyen gagyi olyan jelenetet, amelyekből egyet azóta véletlenül sikerült is letörölnöm. Nem tudom akarjátok-e látni, úgyhogy szavazzatok.  ..
Úgy néz ki, lengyel barátaink (EVM-hez hasonlóan) valamelyest összerázták magukat. Utóbbi időben (ha hinni lehet a kritikáknak) korrekt, vagy akár jó játékokat is kiadott ez a cég. Például a World of Goo, amelyet mindenhonnan istenítenek. Úgyhogy kaptok innen egy baráti…..
zsolti123 2009.05.15 20:52:28
@Devilhand: De a kiadónak akkor sem kéne mindig/majdnem mindig ilyen rossz játékokat kiadni a kezükből nem?
Korábban már igen keményen anyáztam egy sort, amikor jobban foglalkoztam a 06-os kiadással. Nos, most folytatnám. Pár napja játszottam egy Crystal Palace - Norvégia meccset, ahol (csodák csodájára!) betaláltam a kapuba. Legalábbis ezt hittem én, kis naív... Felállt,…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.03.27 20:13:00
Jelenleg nem megy otthon az internet, úgyhogy nem tudom mikor fog újra frissülni a blog. (Nem otthonról írok)Megértésetek köszönöm, remélem hamar helyreáll, elég szar net nélkül.freddyD16:05 Na végre helyreállt minden. Te jó ég, internet nélkül úgy éreztem magam, mint egy…..