Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Helga01 (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroska és Farkas Egyéves 2010.03.14 18:00:00
Tovareppent ez az év, mint a pillangós héliumlufi, amit a gyerek születésnapjára rendeltem. Mielőtt az eladósrác Farkas kezébe nyomta volna a katicás meg a lepkés (nagy kedvencek) lufit, óva intette, mondván, sok léggömböt látott ő már elszállni, ezért biztos ami biztos, egy…..
Mondtam én, hogy nem fordítom meg a ruhámat, inkább a nyakamnál kiálló cimkével a hátamon szürcsöltem a forró italomat a KVzóban, nehogy elmenjen a szerencsénk. Még mindig bizonygatom, hogy nem vagyok babonás, aztán itt van ez, meg a feketemacska, meg a…..
Kislétszámú, elszigetelt, ám más csoportok felé egyre inkább nyitó törzsünknél -melynek nyelvhasználatát az utód megszületése óta követünk figyelemmel- újabb kifejezésre lettünk figyelmesek. Egyre többször hallhatjuk a következőt: pulykázás. Akkor használják ezt a…..
Helga01 (törölt) 2009.11.09 09:41:50
Piroska és Farkas Hűha 2009.10.31 22:19:00
A fal felé fordultam, és azt hittem, hamar elalszom. Mütyürke itt szuszog mellettem a kiságyban, Farkas kiment a kutyákat legeltetni a holdfényben, s itthagyta a gépet kinyitva az ágyon. Nem jön álom a szememre. Beijedtem. Ő meg cinkosan mosolyog, és napok óta hajtogatja, hogy szerinte…..
Piroska és Farkas Bővülésiterv 2009.10.24 08:25:00
Az őrzőben várakoztunk, vagyis inkább sokkos, mámoros hangulatban áthullámoztuk azt a két órát kettesben, ami nem tűnt többnek tíz percnél, ami a csázármetszés után kötelező.Megérkezett Mütyürke!!!! Remegtem, mint a kocsonya, és hiába terítettek rám két vastag takarót,…..
Piroska és Farkas Szemügy 2009.10.24 10:15:00
Háromszor beszéltem tegnap Meske barátnőmmel.1. Délelőtt tizenegy körül.-Szia Kisfiam, mi a helyzet? (háttérben gyerekzsivaj)-érdeklődöm-Semmi Kisfiam, rakott zöldséget csinálok.-Én meg itt ülök a szemészeti ügyeleten Farkassal, két órája.-Micsodaaaaa?????-Tegnap éjjel,…..
Piroska és Farkas Altatódal 2009.10.09 22:33:00
Kell egy altatódal. Egy állandó, naplezárós dallam, amit már egynapos korában, vagy a kilenc hónap alatt míg olyan szorosan össze vagyunk kapcsolva odabent, megannyi szállal, már akkor dúdolhatok Neki. Egy különleges, csakamiénk. Nekem nem kell a Bóbita, amit már mindenki használt…..