Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gegee

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl vagyunk a parlamenti választásokon, és ennek apropóján egy háromrészes sorozattal kedveskedünk olvasótáborunknak a 90-es évek országgyűlési választásairól. Rég letűnt pártokkal és arcokkal, szlogenekkel, kampányfilmekkel. Elsőként kukkantsunk vissza 1990-be, a mai…..
24 éve (1986) történt a csernobili katasztrófa.1986-ban e nap hajnalán, a csernobili atomerőműben több robbanás után nukleáris olvadás kezdődött, ezzel bekövetkezett az eddigi legsúlyosabb szerencsétlenség az atomerő békés hasznosításának történetében. A katasztrófa…..
  Na jó, nem mindenki, de én például igen. Egyébként nem vettem volna egy erősen durva válságévben egy olyan autót, amire praktikus szemszögből nézve az égvilágon semmi szükségem nincs. Mercedes–Benz 280 SLC, 1975. Noooormális? Vélemények azonos című…..
gegee 2009.12.29 08:59:45
@Nancsi: Szerintem arra gondol, hogy ennyire nagy bizalommal, komolyabb átnézés nélkül manapság életveszély és anyagi csőd autót vásárolni.Amúgy qrva szép a vas, télleg tiszta bobbijújing effektus, sok sikert, örömöt hozzá.