Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-clay-

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A keddi nap legizgalmasabb történésére már csak szerda reggel derült fény: a Folkfree Mc-je, Lomex erőteljesen lemellelte a buszt. A körülményekről nem beszélnék, természetesen véletlenül sem játszott szerepet semmiféle alkohol a sztoriban. A koncertekkel nem lesz gond, de a…..
-clay- 2010.05.07 17:15:02
@sonny: akkor mégis melyik folyó is az ott?
Subscribe - Contradictions EP (Szerzői kiadás) A Subscribe tíz év alatt összerakott magának egy olyan karriert, amit Magyarországon, angol nyelven, metálzenében még senki nem tudott: teltházas fővárosi és vidéki koncertek, igazi, masszív rajongótábor. Talán a Freshfabrik volt…..
-clay- 2009.12.18 17:42:03
@Andris.0: 1. már egy előző hírben is le lett tisztázva hogy a Subiban nincs hörgés! 2. én csak a korábbi Subihoz hasonlítottam az új számokat, nem más metal zenekarokhoz, köszi, azokat is hallgatom :) Ennyi.
Az első Turbo-lemez megjelenése óta már hosszabb idő telt el, és mivel a zenekar aktívan koncertezik, érdemes volt megkérdezni tőlük, hogy mi a helyzet. A beszélgetés fő apropója azonban az, hogy az debütáló koronghoz tartozó második klip is most készült el, aminek…..
1968-at írunk, a Deep Purple Rod Evans énekessel és Nick Simper bőgőssel a soraiban készítete el Shades of Deep Purple című bemutatkozó albumát, rajta a Hush című Joe South- és a Help! című Beatles-feldolgozásokkal. Aztán felvették Austin Powers gatyáját, és átruccantak az…..
-clay- 2009.08.25 13:34:44
@björn: szerintem már most is azok...
Sziget 2009 - Harmadik nap Élveztük a Primal Screamet, kinevettük a Pendulumot, jól szórakoztunk a Prodigyre, Brujeriára meg pláne. Deathstarson viszont unatkoztunk. Sziget, harmadik nap. A Primal Scream kiszámíthatatlan zenekar. Gondolok ezalatt arra, hogy nem lehet tudni, hogy épp…..
Lángoló Gitárok Hattyúdal után 2009.07.20 10:11:00
Watch My Dying – Moebius (2009 Szerzői Kiadás) A Watch My Dying legutóbbi lemeze komoly mérföldkő volt, ott állt be a zenekar arra az irányra, ami az egyéniségüket meghatározza, és a maga nemében teljesen egyedi zenét hoz létre. Lehet, hogy ezek után furcsa, amit mondok, de…..
Mint az ismeretes a Deftones basszusgitárosa, Chi egy autóbaleset következtében kómába esett 2008. november 3-án. Azóta, bár állapota stabil, javulást nem tapasztaltak nála a San Jose-i kórházában. A Cheng család jelenleg egy műtétre gyűjt, melynek segítségével…..
Itt beszámoltunk róla, hogy a klasszikus Fear Factory fele összeáll egy új projekt erejéig, csak akkor még nem tudták mi lesz a formáció neve. Most már tudják: Fear Factory. Tehát Dino Cazares gitáros, Burton C. Bell énekes, Byron Stroud basszusgitáros (ő játszott az utolsó…..
-clay- 2009.04.29 13:21:51
Március közepén jelent meg a Blind Myself Budapest, 7fok, eső című legújabb nagylemeze, amin a metálcsapat angolról átváltott magyar nyelvre. Az igen komor hangulatú korongról már egyszer bemutattunk egy komolytalan, viccelődős stúdiós összeállítást (ami amúgy a CD-hez…..
Egyértelmű válaszunk van a címben feltett kérdésre. El kell menni bolondok napján a Pecsába, In Flames koncertre, és máris fény derül a titokra. Az újságírók persze szeretnek rágódni, így nekünk is vannak ötleteink a recept összetevőire. Az említett zenekar is tudja…..
Lángoló Gitárok Gyors siker 2009.03.12 11:38:00
Turbo – Turbo (2009 Mamazone) A Turbo lemeze nem tipikus első lemez. Nem feltétlenül attól, hogy a tagok korábban több zenekarban megfordultak, hiszen sokan vannak így, akik új zenekarukkal próbálnak nyilvánosság elé állni. Az ok egyszerű: túlságosan is magabiztos, és…..
-clay- 2009.03.12 16:11:02
Levelet kaptunk Jamie Winchesteréktől a múlt héten róluk írt soraink miatt. Most nyilván mindenki, aki akkor minket ütött kommentben, valami olyasmit gondol, hogy: höhö, a köcsög Lángoló Blikkárok a zenekartól is jól megkapta a magáét, ám sajnos el kell szomorítsuk őket, nem…..
-clay- 2009.03.06 11:48:31
@mista: Én aztán nem rontottam senkire, csak leírtam, hogy ez most nagyon nem sült el jól rátok nézve.
És ezek szerint Jamiék a saját rajongóik ellen is vannak...?! (hozzáteszem én nem tartozom közéjük)
-clay- 2009.03.06 11:50:05
@jucy4: Bocsi, hogy ha érdekelnek a zenei hírek, attól még egyesek fikázását, amit cikknek neveznek nem kell eltűrnöm szó nélkül. Egyébként meg én se szoktam túl gyakran hozzászólni, de néha kiverik a biztosítékot.
-clay- 2009.03.06 14:00:02
@PollyPudliPötty: Épp azt írtam, hogy NÉHA háborít csak fel, amikor nagyon pimaszul, és gyakran jogtalanul, hordanak le valakit vagy valakiket. Ennyi. Azt meg már had döntsem el én, hogy mit olvasok vagy mihez szólok hozzá és mihez nem...hamár a cikkírók ugye bármit leírhatnak...
Ugye szokták mondani, hogy nem zörög a haraszt… Nos, ez a Faith No More váltig tagadott újjáalakulása esetében is igaznak bizonyult, ugyanis a kilencvenes évek egyik meghatározó rockzenekara mégis összeáll egy európai fesztiválkörút erejéig a nyáron. Mindezt az…..
Tízéves a Subscribe. Ezzel kapcsolatban a következő napok során még bőven hallhatunk információt, mi inkább egy jubileumi interjút csináltunk, aminek legfőbb különlegessége, hogy a zenekar összes tagja (Csongor Bálint – ének, Tilk Máté – ének, Horváth Attila…..
Az In Flames hamarosan elindul egy nagyobb körútra, amin bejárják Dél-Amerikát, Ausztráliát és Japánt, azonban mindezt az alapító tag, Jesper Strömblad nélkül teszik. A gitáros ugyanis elvonóra megy a mostanra már igencsak elharapódzó alkoholfüggősége miatt. A…..