Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hogy? (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az egyirányú forgalommal szembe kerékpározás engedélyezése heves ellenzést váltott ki a gépkocsivezetőkből az év elején. Néhány napja megnyílt az első budapesti belvárosi utca, ahol alkalmazták a KRESZ adta új lehetőséget. Beszólásokat viszont még kierőletni sem…..
Amikor már a földön fetrengett, és a fejét is csak egy Kiszel Tünde-álarccal védte, na akkor jöttek, hogy jól belerúgjanak egy nagyot. Úgy lendületből, kicsit topogva a körömcipőben, de aztán sarokkal nagyot suhintva. A Cosmopolitan szerkesztősége szép sorban, hamis Manolo…..
Al Bundy egykori megformálója, az ABC jelenlegi legviccesebb sitcomjának, a Modern családnak a főszereplője (hamarosan az HBO Comedy és az RTL műsorán) olyan gesztust gyakorolt a napokban, amire tényleg csak a legnagyobbak képesek. Rohamosan közeleg ugyanis az Emmy-jelölések…..
hogy? (törölt) 2010.04.13 22:33:35
Azt hittük mi naívak, hogy a tengerből kiugró Boeing gépeket reggeliző Megacápánál nincs mélyebb! De van! Itt van a Megapiranha, ezek is a partra ugrálnak meg helikoptereket esznek az égből. Reméljük hamarosan még több jelenet lesz publikus! ..
hogy? (törölt) 2010.04.07 18:36:20
áh
Subba Hülye videó: Matyi 2010.03.30 15:00:00
Tényleg nagyon hülye.   via..
Hajónapló Hétfő. 2009.05.25 14:00:00
Nekiláttam még múlthéten azoknak a "bölcsőknek" az elkészítésének, amikre az árbocokat döntöm le, meg a bummokat gaffokat fektetem, amikor a hidak alatt el kell férjek a hajóval a folyókon, csatornákon, tehát motorosüzemben. Ellentétben a szokással én egy,…..