Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cowboy001

1 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MSZP, a Fidesz és a Jobbik delegáltjai úgy döntöttek, hogy az MDF nem indíthat budapesti listát. Ez választási matekra lefordítva annyit jelent, hogy ha jogerőre emelkedik a döntés, az MDF-nek a mostani 5 és fél helyett 6 és 7 százalék közti eredményt kéne elérnie a…..
Igen, Lehet! Nem hittem volna 4 nappal ezelőtt, hogy minden lista állni fog. De áll, és most sem hiszem el. Tegnap Celldömölkön, az egész város LMP volt. Négy kitelepülés, 16 aktivista, végigplakátolt város. Két nap alatt 200 szelvény. Ma reggel, Dunaújvárosban 732 KC volt, a…..
cowboy001 2010.03.21 23:51:23
@DjKaller: Nógrádról (is):
index.hu/belfold/2010/valasztas/mdf/

attól tartok most, hogy az összes hisztiző estére lehiggad és marad.
ami logikus is: olyan ember, aki hű az elveihez, de legalábbis nem akart törvényt sérteni (mint Lévai), már nincs az MDF-ben.
tehát a maradék már csak a hatalomért és persze a pénzért csinálja.
akkor pedig nem ugrál, inkább kivár. abból még talán nyerhet.
Megvan a Vas megyei lista is! :) Meg kell tolni még Dunaújvárost és / vagy Bicskét. Pásztón és Orosházán is látszik már az alagút vége. Este összesítenek, és akkor írok pontos számokat.Ha vkinek van még cédulája Budapesten 6. EVK-ban (Budapest 4-15.ker.), akkor…..
cowboy001 2010.03.19 00:35:53
@clownfish: kérlek, inkább támogasd a fidesz belső ellenzékét! :) hátha egyszer még magától OV-től is megválhatunk közéletileg! (jajj, istenem, de szép lenne... remélem, még megérhetem azt a pillanatot... gyurcsány börtönben, viktor szőlőt kapál, vona londoni mekiben hamburgert süt...)
cowboy001 2010.03.19 01:45:10
@DjKaller: hát, csak hogy ne menj holnap kialvatlanul melóba:
Pásztó 800 fölött, Nógrád áll!
CSak azért kezdtem velük, mert ott melóztam most 3 napot én is.
De nem hivatalosan bejelenthető, hogy
MEGVAN AZ ÖSSZES MEGYEI LISTÁNK!
JÍÍÍÍHÁ!
Furcsa dolgok derültek ki a Jobbik szóvivőjéről. Röhögtünk egy jót rajt' de ezzel nincs vége. El kéne gondolkodnunk rajta, mélyebben annál, hogy mekkora szakadék tátong már a Jobbik rendpárti szólamai és szóvivőjének rekreációs foglalatossága között. Megdöbbentő pár…..
cowboy001 2010.03.19 00:16:20
@Nils. H: néha jó magyarnak lenni, na, valljuk csak be

amúgy posztoló jól meglátta a párhuzamot Cusival, remélem, Török Gábor is meg fogja látni a százalékokban 11-én :)
MEGVAN SÁRVÁR! Köszönjük srácok!Úgy tűnik, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét.Pásztó (Nógrád 2. EVK): 735Dunaújváros (Fejér 3. EVK): 670 környékeBicske (Fejér 7. EVK): 640Orosháza (Békés 6. EVK): 723Székesfehérvár (Fejér 1. EVK): megvan, rágyűjtésSárvár (Vas 4.…..
cowboy001 2010.03.18 21:19:23
@stulquec: 7 év előnnyel is csak 2000 felett... sokkal dinamikusabb az LMP! :)
ZÖLD JÖVŐT!
Hát hogyne! Azaz dehogy. Ma Magyarországon a legdinamikusabban fejlődő párt a Jobbik. Szavazóik maximálisan elkötelezettek, vezetőik járják a vidéket – tessék rápillogni egyszer a jobbikos naptárra, hogy egyetlen nap leforgása alatt egy emberük hány helyen cigányoz, szólal…..
cowboy001 2010.03.09 15:08:37
@istvanffy:
ezt értsem hivatalos elhatárolódásnak?
vagy csak te személy szerint mint 4K! tag határolódsz el?
egyáltalán - ez elhatárolódás? (tudom, hogy nem egyenlő a kettő, de gondoltam, azért kb ugyanazt gondoljátok)

vagy most akkor ez hogy?
4K!-ról hol máshol olvashatok, ha már SeppiSchluiferer miatt esetleg nem jövök többet fentéslentet olvasni?
cowboy001 2010.03.10 12:44:29
@istvanffy:
értem, tehát SeppiSchluiferer énképzavarral küzd... :)
ez sok mindent megmagyaráz, nem is veszem komolyan mostmár.

főleg, h saját posztja után maga nem kommentel...
Már 16 képviselőjelöltünknek összegyűlt Budapesten az induláshoz szükséges ajánlószelvény. Ez hatalmas eredmény számunkra, és még mindig nem áll meg a budapesti csapat, még mindig motiváltak, és jelentős erőforrás átcsoportosítások zajlanak éppen.A 6., 7., és 8.…..
cowboy001 2010.03.11 12:24:08
@pallo: a proaktív aggódás igenis létjogosultságot élvez most! :)
ha van még kiaknázatlan ismerősöd, akkor most van itt az ideje mozgósítani.
 Íme, ebből érkezett 15 darab, és még jön legalább kétszer ennyi. A képen Jávor Benedek, az újbudai képviselőjelöltünk szórólapozik és gyűjti a cédulákat a fehérvári úti vásárcsarnok előtt. :) ..
cowboy001 2010.03.09 09:06:01
@dzsuhesz: na, akkor most tag vagy a Jobbikban, vagy nem vagy tag? rálátsz belülről vagy nem? miért mondod, hogy "ők"?

a kampányszámlát nem naponta, hanem nagyobb időtartamban frissítjük.
amint vége a cetligyűjtésnek, zargatom a felelősöket, de most a cetli a lényeg.
nem fogom most leírni neked, hogy milyen már, lényegbevágó dolgok állnak a cetligyűjtés miatt. de meglesz a 20 területi lista, és bejutunk a parlamentbe, és elszámolunk a kampányköltéseinkkel.
EGYEDÜLIKÉNT.

a jobbiknak továbbra sincs nyílt kampányszámlája, ellenkezőleg... (google: Pogácsás Mariann+2 milla, és érdekes dolgokat kapsz)
cowboy001 2010.03.09 09:07:31
cowboy001 2010.03.11 12:18:27
@dzsuhesz: Pontosan annyit számít, hogy tag vagy vmelyik pártban, hogy mindig találsz valami kritizálnivalót az LMP tevékenységében.
(Ha van sapka, az a baj, ha nincs, az a baj.)
Ezért baj, mert egyáltalán nem konstruktív.
Vagy volt vmi konstruktív, előremutató kommented az LMP-vel kapcsolatban?
Az van, hogy nem elég NEM Jobbikos trollnak lenni, annak is kell látszani.
Mert különben könnyen személyeskedésbe csúszhat a dolog.
Most azon múlik az LMP jövője (és kicsit az országé is), hogy hányan vagyunk képesek minden követ megmozgatni, hogy a sikeresen felálljon a 20 területi listája az LMP-nek , és választható alternatíva legyen az ország minden pontján.Az utolsó szűk két hétben, sajnos már nem…..
cowboy001 2010.03.09 09:15:24
@zerge gorilla: kedves zerge gorilla, esetleg megtennéd, hogy elhozod nekünk kézbe vmelyik kitelepülésre? vagy beadnád vmelyik gyűjtőpontra?

@tkrisz: megvan a reménysugár, nyugi! :)
én látom, hogy meglesz minden területi lista, egyrészt csak a 750 cetlik látszanak(már 15),a 650-700ak nem, másrészt az LMP sorsa, hogy minden komor jóslat (pl 4 milliárd nélkül nem lehet bekerülni a parlamentbe) ellenére az utolsó pillanatban nagy meglepetéseket okoz - most is ez lesz! :)
Élménybeszámoló Tolna megyéből. "Tegnap jobbikos voltam! Önként beismerem! Szerencsére csak fél órán át. Az úgy történt, hogy... Minden nap standolunk Szekszárdon a Garay téren a kirakatunk előtt, az út mindkét oldalán. Ez volt a feladat tegnap is, ezért…..
cowboy001 2010.02.25 20:51:54
@dzsuhesz: ezt szép a te szádból hallani, miszter 'a-cigányok-a-hibásak' pártszimpatizáns...
A potenciális kínálatból a Lehet Más a Politika nevű formáció az egyetlen, amelyet önként hajlandók lennénk megtekinteni a Parlamentben, hiszen épelméjű és ép erkölcsű ember az MSZP-re, a Jobbikra, valamint az MDF-SZDSZ torszülöttjére nem szavaz.Az LMP is küszködik azonban…..
cowboy001 2010.02.01 15:18:47
@dzsuhesz: miért ábrándulnánk ki? Most, mikor már mindjárt 500-an vagyunk? Én akkor kerültem be, mikor 70-en voltunk... És senki sem vette komolyan az LMP-t, még a korrekt mtv se küldött hozzánk tudósítót, mikor beelőztük az szdszt.

És igen, én is úgy gondolom, mint Baracska Péter. És még nagyon sokan az LMP-ből - ezért nem szeretik a Jobbikosok az LMP-t, mert kb ugyanazt mondjuk - csak gárdázás, zsidózás-cigányozás nélkül.

Korábbi kommentedre: azért fog eltűnni a Jobbik, mert a politikatörténetben látszik, hogy csak nehéz időkben vevők páran a 'keressünk bűnbakokat' retorikára.
Az európai zöldpártok jönnek fel, lassan, de folyamataosan, a szélsőségesek meg egy-egy ciklus után visszahanyatlanak...
Ma már nagy valószínűséggel tudjuk, hogy az emberiségnek a civilizációba való átmenete során többféle társadalom jött létre. Egyesek közülük békések voltak (Régi Európa kultúra, Indus-völgyi civilizáció, Sumer első 1000 éve, minószi kultúra), míg mások harciasak,…..
cowboy001 2010.01.11 12:42:32
@Surko:
"Mai világunkban szerencsére egyre ritkábban van erre szükség, de azért ma sem oldana meg mindent a pacifizmus. A terrorizmus, vagy a szomáliai kalózkodás sem oldódik meg szép szóval, meg tárgyalással, mint ahogy Chamberlain békéltető politikája is kudarcot vallott."

1. Gandhi és Martin Luther King példája jól szemlélteti, h erőszakmentességre törekedve is 'legyőzhető' az erőszakra támaszkodó ellenfél.
2. kiirthatod a szomáliai kalózokat, de amíg nem adsz nekik valós alternatívát, újratermelődik a probléma.
kiirtani 2-3 ezer kalózt nem lehetséges, és csak tovább mérgesedik a helyzet - ott tipikusan erőszakmentes megoldás a jó megoldás.
(azért sem lehetséges kiirtani 2-3 ezer kalózt, amiért a nácik gázkamrát fejlesztettek: az emberi psziché nem viselte el, hogy sorozatban ölje az embereket, ezért gépesítettek. ez csak egy példa, h van lelkiismeret, még katonákban is)
3. a,
ha ma Mo.-n nem is tapasztalsz kielégítő mértékű szolidaritást/lelkiismeretet, érdemes elemezni, miért van ez így. ha statisztikát vezetnél a tapasztalataidról, akkor is ez jönne ki? (a pszichológia tudománya azt mondja, tul.képpen csak a prekoncepcióink visszaigazolását szoktuk észrevenni)
b,
ha nincs is elég lelkiismerete az embereknek, akkor sem dolgunk annak felébresztése? nincs benne felelősségünk? elég a szabályozás, és retorzióval fenyegetés? ahogy én látom, nincs olyan szabály és retorzió, ami ne lenne megszeghető, és olyan retorzió, ami ne lenne kijátszható. (sokat dolgoztam gyerekekkel és sokat játszottam mindenféle játékot, nem csak gyerekekkel)

röviden annak, aki csak átfutja a kommenteket:
sztem csak a radikális pacifizmus, és erőszakmentesség jelenthet kiutat, változást. (sőt, menekülést az emberi nem jelenlegi 'kultúrájának').
cowboy001 2010.01.11 12:57:39
@sztd:
"Hogy a megfelelő társadalom az a demokrácia-e, azon lehet vitatkozni (szerintem körülményektől függ), de az messzire vezet. A jelenlegi magyar realitásban pl. ez tűnik a számomra a legelfogadhatóbbnak."

NA IGEN! ez az egyik kardinális kérdés.
sokat gondolkozom a dolgon. az eszem azt mondja, hogy tudatos állampolgárokkal kéne részvételi e-demokráciát csinálni (az infrastruktúra már adott ahhoz is, h akár parlamentre se legyen szükség - mindenki tudja képviselni saját magát). de az eszem azt is mondja, h erre most a többség nem alkalmas, nem tanulta meg, és mástól várja a megoldást, másra tolja a felelősséget. Ehhez kellene az oktatás gyökeres reformja, ami szükségszerűen és sztem nagyon gyorsan továbbgyűrűzne az egész társadalomra.
a szívem azt, hogy Salamon kéne az országnak, egy papkirály, aki szolgálja az országot, és mindenki követi bölcs tanácsait.

De sajna semmi sem garantálja, hogy egy bölcs Salamon lesz a királyunk, és nem egy türannosznak leszünk kiszolgáltatva.

úgyhogy marad a jelenlegi szitu: csigalassúsággal araszolunk, vagy inkább néha-néha moccanunk egyet a tudatos részvételi demokrácia felé, és bízunk benne, nem érünk oda túl későn.
A Negyedik Köztársaság ismét akcióba lépett: péntek este érdekes dolgok jelentek meg több székesfehérvári üzletközpont, hipermarket, drogéria polcain. A Boltbalopás névre keresztelt akció a lopás fordítottja: nem kiviszel, hanem beviszel az üzletbe bizonyos dolgokat.…..
Subba Halloween party Hefnél 2009.11.02 11:00:00
Erre a bulira azért én is szívesen elmentem volna! Hisz ki ne akarna együtt bulizni a Playboy villában az öreg (és a szétesés enyhe jeleit mutató) Hugh Heffnerrel, a több mint 20 éve ugyanúgy kinéző Poison zenekarral, vagy ezekkel a dögös…..
cowboy001 2009.11.02 11:25:14
Húsz éves a Magyar Köztársaság. Húsz évvel ezelőtt a magyar polgárok nagy többsége hitt abban, hogy lehet más a politika. Hogy az elnyomást felválthatja a választók aktív részvétele, hogy a jövő felélése helyett a felelős döntések fogják meghatározni a politikát, hogy a…..
cowboy001 2009.10.26 16:44:49
@Éhesló: "messze jobb?" mi ez a puha fogalmazás? a tapasztalatlanok még azt hinnék, nem rongáskodni jársz ide - pedig de.
ehhez képest ilyen enyhén fogalmazol - hát mi van veled??
...
kár, h nem olvasol újságot, éhes.
mert akkor tudnád, hogy a teoretikus alkotmányozó koalíciód kisgazda szereplője a kanyarban sincs (nem is értem, miről beszélsz??), az mdf nem nagyon fog bejutni, mert nincs több bokros, és egyébként is, balra tart már rég. (esetleg megint csinál egy ideológiai váltást, de azt már tuti nem élik túl - ideje lenne mondjuk követniük az szdszt)
Az szdszt nem is értem, miért írod, remélem komolyból, mert viccnek elég szar. kizárt, h túlélje, ami most történik (hála a Jóistennek). nemhogy még 5%...
A mi zárójelünk meg indokolatlan, pont akkorát fogunk dobbantani,mint a jobbik, mérték őket 6-ra, lett 15. mérnek minket 4re, lesz 13.
de olyan alkotmány, amire az lmp rábólintana, nem lehetne, mert olyat meg a fidesz finanszírozói nem akarnak - szóval asszem, erről ennyit.
...
én személy szerint régóta szorgalmazom, h keressünk egy nemzeti szövetségest, de sajnos nincs ilyen még a láthatáron. kéne egy korrekt nemzeti erő, cigányozás-zsidózás nélkül.(tán kinő egy ilyen párt, mikor a fidesz 2014-ben földbeáll)
meg persze egy korrekt cigánypárt, nem főtolvajok vezetésével.
egy korrekt nemzeti párttal, korrekt cigánypárttal meg a humákkal fog alkotmányozni az lmp 2018-ban.
addig viszont senki.
nem viccelek, van jövőbelátó gömböm.
2002. márciusában a Friedrich Ebert Alapítvány egyik konferenciáján vettem részt. A témájára már nem emlékszem, csak a mellettem ülő idős hölgyre, aki a szünetben felszolgálandó három fogásos ebédre várva időnként a fülembe súgta: " Ez mért motyog?",…..
cowboy001 2009.09.18 22:28:45
@Éhesló:
Egy becstelen pártból becsületessége miatt jó korán kilépett ember emlékére született poszt alkalmából történt megnyilatkozásod kritikán aluli.
Ha így folytatod, a te emlékedre sehol sem fog poszt születni.
cowboy001 2009.09.23 16:18:49
@DjKaller: abszolút igazad van! Én sajnos nem ismertem őt, ezért jó lenne, ha minél többen, akik ismerték, írnának róla, vicces és szomorú sztorikat is.
Az Éhes által gerjesztett félresiklást pedig szépen el kéne tenni innen, mégpedig egy külön posztba.
Múlt vasárnap délután tobozt szedtem a kertben. Közben szólt a rádió. Azért szedtem tobozt, mert a falunkban nincs vezetékes gáz, így fával fűtünk. A toboz pedig kiváló gyújtós, gondolom főként a gyantának köszönhetően. A fafűtés kritikus pontja pedig a gyújtós. Van…..
cowboy001 2009.09.23 16:07:50
Na, látom, abban biztosan igazam volt, hogy van egy csomó ember, aki tudná a fenntartható megoldást! :)

@bm613:
szívesen válaszolok, de csak azzal a feltétellel, ha előbb elárulod, hogy TE mit gondolsz a gázártámogatásról, és nem a posztomról.
Továbbá, ha ellenzed a gázártámogatást, akkor TE mit tennél az ügyben?
Biztos vagyok benne, hogy egy Izlandba kiránduló arc a megújulós és/vagy zöld technológiák mellett áll ki, nyugtass meg kérlek, hogy nem tévedtem.
Érdekes dolgok történnek mostanában demokráciadeficit ügyben. A permanens náciveszély, most már leginkább csak a szocikkal fémjelzett oldala nemrég sikeresen megvívta aktuális szélmalomharcát, és betiltatta a gárdát. Ezzel persze nem csekély többletszavazatot tolva a Jobbik…..
cowboy001 2009.09.02 12:19:05
@bm613: jajj, nemár. szted honnan volt pénze Hitlernek egy akkora országban, h megnyerje a választásokat? nagyon sok nsdp párttag volt, de hidd el nem a tagdíjakból ment a kampány. igen, arra gondolok, h ott is, akkor is 'nagytőkések' finanszírozták a kampányát. KURVÁRA nem a demokráciával volt a baj, hanem azokkal,akik a háttérhatalmat akarták, az állami megrendeléseket akarták, stb, stb.
igen, igen ismerős lehet, mert a világtörténelemben már jó ideje így működik a politika...
a gárdisták-jobbikosok felháborodása azok ellen irányul, akik 20 éve lopják szét az országot. ezek a tolvajok pedig most megpróbálják elhitetni velünk, hogy ezektől a felháborodott embrektől kell félnünk.
te ezt még mindig elhiszed?
ahogy pgeri írta, a szabadságjogok korlátozása a cél, hogy mindenki, aki ellenvéleményt fogalmaz meg, gyanús legyen.
(és akkor még nem beszéltünk arról, hogy ki a terrorista: ha lenne monarchia, akkor rákóczi pl tuti terroristaként vagy sovinisztaként szerepelne a tankönyveiben)
cowboy001 2009.09.02 22:57:11
@bm613: pont te kevered össze a nácikat és a felháborodott jobbikosokat, ember...
gyakorolj má önkritikát lécci...

OFF
@TaTa86.: na hallod ez a Rákóczis szólásod kicsit erős volt, a korszakból phdztál, vagy van értelme utánanéznem, h vitatkozzak? :)
(mácsakhogymer R.nek nem voltak reguláris csapatai, mármint csatára nem állt ki, csak kb Trencsénnél. Gerilla-portyázós hadviselés meg a polgári lakosságot terheli inkább, de azt meg intenzívebben szívta a nép 150 évig)
cowboy001 2009.09.03 12:22:50
@Pacsker: a marxista ideológia 1 ember halálát okozta, a nácizmusé 2ét, ezért egy kicsit jobban védhető a marxizmus? nemáá...

amúgy meg ez a 'Meleggárda' _NEM_ LMP közlemény volt, bocsesz, az LMP közleményt adott ki a melegfelvonulás támogatásáról.
Ez pgeri álláspontja volt.
A Loki meccs lefújása után a szimpatikus idegenlégiós kolléga kért egy magyar zászlót a szurkolóktól, és körbefutott vele a stadionban, nagy-nagy mulatságot okozva a nézőknek. Majdnem hibátlanul abszolválta ezt a feladatot: Amúgy tiszta szégyen, hogy az elmúlt 5 évben…..
Rég nem adatott meg nekünk, magyaroknak a felhőtlen öröm. Nem volt miért boldognak, büszkének, bizakodónak lennünk. Az ország gazdasági, társadalmi, s politikai helyzete nem adott rá okot. Európa szívében a legbúsabb, legreménytelenebb nemzetté váltunk, s úgy tűnik, nincs…..
A Magyar Nemzetnél nincs uborkaszezon, még ilyen dög melegben is túrják a minisztériumi honlapokat ... "Több mint tizenöt hivatalos útra utazott el Vadai Ágnes az elmúlt egy évben a honvédelmi tárca pénzén. A szocialista politikus kiküldetéseire tavaly év közepétől…..
cowboy001 2009.07.14 16:26:15
@Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!: jaja, kivan már a pélóm ezzel a blogmotorral, kb 4 kommentem szállt el...
cowboy001 2009.07.14 16:36:46
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": persze, és akkor jönne a fidesz lopni. nem lehetne egyszerre kicsinálni mind2 pártot+sleppet?
(amúgy én is kutya vagyok, most jön a lányom, gndolkoztam, h már nem ugrálhatok - de ha jobban végiggondolom, pont h a lányomnak tartozom annyival, h nem hagyom, h ellopják a hazáját)
Szidjuk, mert szidjuk. Szidjuk mert barmok hoznak értelmetlen döntéseket - legtöbbször. De most láthatjuk, hogy néha értelme is van - de persze a pénz fog beszélni továbbra is. Az ORTT-ről beszélek. -Tizenkét órás - déltől éjfélig tartó - képernyő-elsötétítéssel büntette…..
Nagy Feró és a Beatrice: Nem kell! A tegnapi választáson bebizonyosodott, hogy az LMP csillaga erősen felívelőben van. Miként az is, hogy a parlamenti pártok egy részének meg leáldozóban, fontos lépéseket tettek megérdemelt helyük, a történelem roncstemetője felé. És ez…..
cowboy001 2009.06.10 21:58:59
@marokkó marci:
igen, Mile is aktív 1. vonalbeli volt - DE MÁR RÉGÓTA TAG!!! beletett időt, energiát, stb - vmibe, ami egy nagy bukta is lehetett volna vasárnap!!!
szval erről ennyit.

@nemtomki:
Fodorról is volt szó: ha jöhetett volna valóban(mert az csak FELTÉTELEZÉS, hogy mi, kishalak nem vétóztuk volna meg a belépését!!!), akkor is még abban az időben jött volna, mikor 0%-on álltunk, nem amikor 2,6-on.

@rózsamisi:
na mivan, hol vagy?!!! jaaa, tuti a jobbikra lettél uszítva :DDDD

@akik kishalak voltak bárhol máshol:
jajj, nemá ezt a kirekesztős dumát-tessék már elolvasni, mit írt a Marci...
belépéssel kapcsolatban meg lassan a testtel. nem lesztek párttagok azért, mert azok szeretnétek lenni, előbb dolgozni kell sajna, plakátozás, akciók, cetligyűjtés :( aztán majd ajánl egy régi párttag. aztán mi meg kishalak majd vagy támogatunk, vagy megvétózunk.
ahogy Rausch.Peti mondta: sajnálom, de procedúra nélkül nincs demokrácia.

@jobbikosok, éhesló, stb:
mivel rendszeresen idejöttök trollkodni, ideje elgondolkozni rajta, én mért nem járok át trollkodni hozzátok (jujjjujj, remélem, most nem voltam kirekesztő... szegény jobbikosokkal, akik folyton nálunk trollkodnak...)

ja, és lmp tag vagyok.
és az lmp nem liberális párt, az lmp zöld párt.
cowboy001 2009.06.11 15:03:47
@Éhesló: akkor te minek neveznéd azt, amit csinálsz, te szellemesen antipatikus, kockafejű vitrioltégely?
1. nyilvánvaló tény, hogy RózsaMisi szdsz ágens (tag?bérfirkász?)
2. RM minket ekéz, mindenhol
3. ÉS kimegy egy kamulevél az LMP nevében
4. ÉS szdsz nevében körlevél is indul, hogy ne szavazzon senki az LMPre

5. te meg mantrázod tovább a nyilvánvaló képtelenséget, egy olyan post kommentjei közt, amelynek a mondandóját nem értetted meg - ugyanis Kókának, Gusztosnak, Fodornak, Hornnak (istenem, hogy utálom azt az embert) szól.
Vagyis nyilvánvaló, hogy nem vesszük át őket.

Te, én arra gondolok, hogy vagy nagyon átmosták az agyad, vagy nagyon buta vagy.

Apropó, Morvai szdszfidesz Krisztáról mi a véleményed? Mivel a J. arca lett, az ő műltja már tiszta lett?! mondj már erről valamit.
cowboy001 2009.06.11 15:05:24
@Andrea77: Kedves Andrea! Ha így lesz, jómagam is kilépek, meg a mostani tagság zöme - hisz úgy gondolkodunk, mint te.
Készen állsz? Akkor dobbanjunk még egy óriási nagyot! Gyűjts 20 szavazót, és vidd el őket szavazni az LMP-HP-ra! Olyanokat, akik egyébként otthon maradnának, vagy rossz szájízzel a "kisebbik rosszra" szavaznának. Mondd el nekik, hogy van választásuk, most már van! Hívd…..
cowboy001 2009.06.05 13:17:15
@Érzem. Fingottál.: és azt érzed, hogy a coltom tövig a szádban van?
RózsaMisi, RózsaMisi, ejj, ejj, hát mindig itt vagy?
tessék: magyarinfo.blog.hu/2009/06/05/szdsz_es_lejarato_kampany_az_lmp_ellen