Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asdrni

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
asdrni 2007.03.23 10:01:16
mia.szcientologia.org/html/foreword/foreword.html

előszóstól mindenestől. hogy elgondolkozzunk. csak aztán nehogy megtérjünk a végén!

nem sokszor olvasok olyan írást aminek minden második során hatványozottan fölháborodok. Pl:
w Kergekór 2007.03.19 04:00:00
Jó cucc ez a forradalomünnep, mindenkinek hatalmas poénok jutnak eszébe, nagyokat röhögünk, még fel is írjuk. Másnap aztán értetlenkedve nézegetjük, silabizáljuk, és nem is értjük, mi volt ezen olyan vicces. Megvan a kormánybuktatás menetrendje, jelentem örömmel. Elárulta a…..
asdrni 2007.03.20 10:37:07
hol is kezdjem? szerintem ne féljünk ennyire egy zászlótól. nem vagyunk náci ország. ne féljünk 2000 ostoba embertől sem, ha a rendőrség így is képes végezni a munkáját. szakszerűen. ne féljünk orbán viktortól sem. nem gondolom, hogy ő akar visszaülni (talán naiv vagyok, de tényleg. Hiszen ősszel neki magának kellett ezt úton útfélén ígérgetnie, amikor a szakértői kormány mellett kardoskodott). én is meghallgattam a beszédeket. az mszp arra játszik, hogy a kapkodással (vizitdíj-muhaha, tandíj lesz,nemlesz,mégislesz), nekigyűrkőzős „namostaztán..” reformokkal és persze az ijesztgetéssel (aminek gyakorlati alapja van, viszont így túlozva tálalva nem jó másra csak pánikkeltésre) tereli a figyelmet arról, hogy a választási ezekcsakhazudnakésnemcsinálnaksemmit-fidesz kampány aztán szinte teljes egészében csúfosan bizonyítást nyert (öszöd). Mellesleg ha 7 hónapja nem lehet normálisan létezni az országban, mert már az ember agyára megy ez az egész, és nem tud odafigyelni a lényegi dolgokra sem, akkor el kellene gondolkozni azon, hogy vajon tényleg csak ez az egy ember képes-e a hátán vinni az ország sorsát (azon meg hogy jó irányba-e meg megint más kérdés). Szóval ha a lényegi célja tüntetéseknek hogy gyurcsány „takarodjon”, akkor ne kérdezgessék egyre másra a tv-csatornákon, hogy navajonmivel lehet végetvetni ennek, és ne panaszkodjanak, hogy talán sosem lesz vége.. Mérlegelni kellene hogy mi ér ennyit ebben az emberben. Nekünk. Mert papíron ez az egész rólunk szól.