Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aso2

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csinálok magamnak mert az úgy jobb, szebb, olcsóbb, meg amúgyismilyenmár nem? Másik fele, hogy rendes kolbász kilója 3000 alatt nem áll meg, ez így viszont kettő alatt biztosan, füstölés után lesz pontos ár/kg. Nem is beszélve a felhasznált alapanyagok minőségéről, ami bizony nagyon is érezhető a…..
Nem tudom, milyen szabályok és normák alapján olthat le egy bíró egy elítéltet. Fiam, szerintem te egy büdös bunkó vagy, látom a szemed sarkában a sunyiságot, csak játszod az eszed és megpróbálsz átverni. Gondolkodjál kis barátom az élet dolgairól, ha már anyád nem tanított…..
aso2 2014.09.15 23:07:33
@manager2008: Én úgy értettem, hogy a bírónő nem zárta ki a szándékosságot, utalt is erre (de persze bizonyítottnak sem látta).
Szerintem téged Rezesová 4 hónappal megkésett védekezése téveszt meg, ahol a védekezni már képtelen elhunyt sofőrt hibáztatja. Ami azért is hiteltelen, mert minden másban is az volt (pl. fejjel lefelé véletlenül víz helyett ivott 1dl vodkát). De ha valóban elé vágott a Fiat, ült volna szerinted 4 hónapot anélkül, hogy ezt elmondja egy vallomásban, úgy hogy közben drága ügyvéd próbálja kihozni és a Hiltonba bérelnek neki hónapokig lakosztályt a házirőizethez?
aso2 2014.09.15 22:42:46
@manager2008: 110-el nem mész ki 130-al haladó autó elé, de ha mégis, az meg nem megy neked, ha neked megy, akkor meg koccantok sérülés nélkül.
Egy ilyen balesethez vagy min. 100 km/h sebességkülönbség kell, és-vagy a hátulról jövő teljes kómája, vagy szándékossága, ha még ütközéskor is több mint 65 km/h volt a sebességkülönbség.
aso2 2014.09.15 22:55:31
@manager2008: Hogyne vennék észre, általában napnál világosabb, hogy ki hol trükköz. Sokszor még a bíró is látja ezeket, nemhogy a szakértő társak...
Jelen esetben ugye egy halom szakértő zárta ki Melegh verzióját szimulációval, vagy anélkül.