Regisztráció Blogot indítok
Adatok
._/PUCK M@STER._/

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Fehérvár–Villach 1-4 2010.10.31 20:42:00
Nagyszerű első harmadot produkált a Sapa Fehérvár AV19 a liga egyik élcsapata ellen, de a folytatásban kiderült, hogy a Villach egyelőre jobb nálunk. A meccs az előnyök tökéletes kihasználatlanságán és a hátrányok gyenge kivédekezésén ment el, hiába kaptuk a fórokat…..
Elhozott egy pontot a Red Bull Salzburg otthonából a Sapa Fehévár AV19. A Volán hátrányba került az EBEL kirakatcsapata elleni meccsen, de a harmadik harmadban Vaszjunyin és Sofron góljaival fordítottunk. A bajnok az 58. percben mentette hosszabbításra a meccset, a legvégén izgulnunk…..
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Régóta várt esemény, hogy a jelenkor legjobb játékosai oktassák a fiatalok a sportág fortélyaira. Első lépésként 2010. június 21. és 25. között megrendezik az 1. Marczi Skate-Szuper Levente Kapusiskolát. A helyszín a káposztásmegyeri Icecenter lesz. Fiú és lány kapusok…..
._/PUCK M@STER._/ 2010.04.02 14:25:50
@bdan: Ja ez lenne a legegyszerűbb! Csak akkor ezek után máshol sem vennnék komolyan!
A döntőben is folytatta meglepően eredményes játékát a Tisza Volán fiatal csapata, és ellenállhatatlan kontráira építve nagy arányban nyerte az OB I./B döntőjét. A MAC-ot 7-3-ra verték a dunaújvárosi döntőben. A bronzérmet a címvédő Debreceni HK szerezte meg, amely 8-3…..
._/PUCK M@STER._/ 2010.03.22 18:15:45
@B. Surdilovic: Nagyon szpé és ogaz gondolatok!
Meglepetésre a másodosztály mindkét elődöntőjében az alsó ágról érkező csapat nyert. A győzteseket remek kapusteljesítmény és jó védőmunka segítette a döntőbe jutáshoz. Ám míg a Tisza Volánban tinédzserek szerezték a létfontosságú gólokat, addig a MAC-ot két…..
Katasztrofálisan kezdte az OB I. harmadik elődöntőjét a Dab.Docler, és hibáikat pillanatok alatt három góllal büntette a vendég Vasas Budapest Stars. Az első dunaújvárosi kiállításból is gólt szerzett a vendégcsapat, így a 13. percre négygólos előnyt építettek fel.…..
"A legjobbkor sikerült megszakítani nyeretlenségi sorozatunkat, mind Bécsben, mind a szezonban Ausztriában – értékelt Énekes Lajos a hősies vasárnapi bécsi siker után. – Fantasztikus teljesítményre volt szükség mindenkitől, játékosaink szinte hiba nélkül…..
Vasárnapra keddi játékunkhoz képest kell még feljebb pörögnünk – amikor is kemény csatában legyőztük a Klagenfurtot –, ha a Vienna Capitals partnerei akarunk lenni, derült ki Énekes Lajos szavaiból. A Sapa Fehérvár AV19 edzőjével néhány gondolat erejéig kitértünk…..
._/PUCK M@STER._/ 2010.02.21 20:54:40
._/PUCK M@STER._/ 2010.02.21 20:57:44
Inkább a rájátszásra készültünk az elmúlt másfél hétben, és nem a Klagenfurt és a Medvescak elleni két mérkőzésre. Természetesen ez a két találkozó is fontos, de inkább azt a célt szolgálja, hogy a playoffra jók legyünk, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár…..
A december 12-ei Washington–Carolina meccsnek vitán felül Tim Gleason volt a hőse. A vendégek védője az első harmadban, csapata 2-0-s vezetésénél orral akadályozta meg Alekszandr Ovecskin kapura lövését, fetrengés helyett azonnal lekorcsolyázott, ment az öltözőbe. Kórházba…..
Logótervező versenyt hirdettünk a Winter Classicra. A szombat éjféli határidőig 15 pályamű érkezett be. Szinte valamennyi komoly szellemi és időbeli befektetés eredménye, ezért úgy éreztük illőnek, hogy minden tervet elindítunk a szavazásban. A jelentős mezőnyre tekintettel…..
._/PUCK M@STER._/ 2009.12.13 20:07:54
@ulrik: tényleg köszi!!
én voltam a figyelmetlen!
Ha egy pontot sikerül szereznünk Salzburgban, írtuk beharangozónkban, és ez össze is jött. A Sapa Fehérvár AV19 ráadásul mínusz háromról állt fel az EBEL legerősebb támadóival felálló Red Bull otthonában, hatvan perc után 4-4-re álltunk, a döntő találatot sajnos Thomas…..
Kapusnapok vannak videóvonalon, ám a mai meccsrészlet sokkal vidámabb lesz, mint a Ballard–Vokoun-affér. A minapi Toronto–Buffalo meccs harmadik harmadában Ryan Miller úgy döntött, az esedékes felszabadítást a palánk segítségével hajtja végre. A korong valahogy…..
A mai Mol Liga-fordulóban az SC Csíkszereda tévés meccsen fogadja a Miskolcot, újra összecsap az Újpest és a Ferencváros, a Dab.Docler matematikailag is bebiztosíthatja magának a final four-részvételt. Nem kis teljesítmény lenne ez novemberben. Magyar idő szerint délután…..
._/PUCK M@STER._/ 2009.11.22 18:33:53
Mindjárt itt az olimpia, csak nyolcvan-egynéhányat kell aludni, és útjára indul a korong Vancouverben. Ahogy jönnek a nagy napok, egyre többet fogunk foglalkozni 2010 legfontosabb hokitornájával, addig is pörög ráfele mindenki, beleértve nagy cégeket is. Alant egy reklámszpotot…..
._/PUCK M@STER._/ 2009.11.19 10:33:05
@91rezy: Ez igaz! xDe nagyon állat!!!
Utoljára foglalkozunk a magyar–szlovén második szlovén góljával. Megnéztük a találatot százszor, nem vagyunk biztosak semmiben. Van egy videónk, amelyen közvetlenül a találkozó után nyilatkozik Hetényi kapuvédő, Kincses játékvezető és Sator szövetségi kapitány.…..
._/PUCK M@STER._/ 2009.11.09 20:06:47
@bruins: Amúgy tényleg ez a mostnai magyar játékvezetéssel a hiba. Fejlődik, gyorsul a magyar hoki, de a jétékvezetés nem tart vele egy szinten. Ezáltal a hoki sem bír feljebb lépni ha a bírok nem bírnak lépést tartani vele.
A magyar válogatott fantasztikus teljesítményt nyújtott a Pannon Hoki Kupa utolsó mérkőzésén is, más kérdés, hogy ez nem volt elég a tornagyőzelemhez. Szlovénia 3-1-re nyerte a döntőt, elvitte a kupát is, de ez a jelen helyzetben nagyjából másodlagos. A lényeg az, hogy a három…..
._/PUCK M@STER._/ 2009.11.09 19:52:52
A fiatalítás, ami előtt állunk, és amit ezen a tornán elkezdtünk a válogatottnál, jó úton halad, állapította meg a 7-1-es magyar–horvát után Énekes Lajos. A válogatott edzőjétől megtudtuk, öt hátvéddel kezdjük a Pannon Hoki Kupa döntőjének számító mérkőzést a…..
Magyar–szlovén döntő lesz a székesfehérvári Pannon Hoki Kupán, miután egyfelől a pénteki olaszverés után jelentősen átalakított hazai válogatott nagyon simán elütötte Horvátországot, Szlovénia pedig előzőleg felülmúlta a mezőny egyetlen A csoportos válogatottját. A…..
Az új magyar szövetségi kapitány első mérkőzésén hatalmas győzelmet aratott a magyar válogatott. Az A csoportos olaszok megszerezték ugyan a vezetést mindjárt az elején, ám utána már csak a hazai csapat szerzett gólokat a fehérvári Pannon Hoki Kupán. Fontanive a 7. percben…..
._/PUCK M@STER._/ 2009.11.06 22:23:00
@Hartmann:Ja a büntetöknél én is furcsáltam a dolgot, hogy kifülték az olaszokat.
A magyar válogatott májusban kiesett az A csoportból. A deklarált cél a visszajutás. Ted Sator, a szelekció új kapitánya is azt nyilatkozza rendre: már a 2010-es divízió 1-es vb-csoportunkat meg kell nyernünk Szlovéniában. A felkészülés és a csapatépítés a Pannon Hoki…..
._/PUCK M@STER._/ 2009.11.06 21:43:38
@hokista25 csikszeredabol: Csak a közönség szórakoztatására.
._/PUCK M@STER._/ 2009.11.06 22:05:15
@bobitomi: Komily tény de tegyük hozzá hogy ez az olasz csapat is csak kereste igazi önmagát!!
Nem voltunk kellőképpen alázatosak, sok volt a fegyelmezetlenség a játékunkban, hívta fel a figyelmet a legnagyobb hibákra Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Jesenice elleni győztes mérkőzés értékelésekor. Csütörtökön osztrák tévés meccsen az idén Fehérváron…..
._/PUCK M@STER._/ 2009.10.29 21:02:44
A magyar válogatottnak nemcsak a szövetségi, hanem a csapatkapitánya is új lesz ezentúl. Korábban megírtuk, a döntést jövő héten hozza meg Ted Sator és teamje. Olvasóink közül már többen tippeltek kommentjeikben, most mindenkinek lehetőséget adunk arra, hogy egy kattintással…..
._/PUCK M@STER._/ 2009.10.29 18:52:02
@Zsootika:nem maradtál le semmiről.Nem lehet hallani mostanába róla semmit. De azért érdekelne mi van vele.
Colton Orr, a Toronto jobbszélsője korántsem pontjairól, inkább bunyóiról híres, csak ebben a szezonban ötnél tart már. Legutóbb az anaheimi George Parrosszal akadt össze, alaposan elverték egymást, a hockeyfight.com szavazói döntetlenre adták a csatát. A viadal a vége felé…..