Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elzsabo

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.   Tisztelt Olvasók!   Sajnos nekem is van rossz tapasztalom a magyar…..
elzsabo 2012.08.25 23:27:28
@Talian35: és ha lázgörcsös, vagy éppen semmitől nem megy le a láza, hűtőfürdőtől se, akkor se? Dehogynem, te is ezt tennéd.
elzsabo 2012.08.30 13:24:35
@Barnamaci: Először is nem tudjuk, hogy miről volt szó, azért mert a posztoló csak ennyit hallott, még lehet hogy nem csak egy szimpla láz miatt hívták az orvost.
Másodszor: ha mondjuk először van lázgörcse a gyereknek, akkor azért beparázik rendesen a szülő, nagyon ijesztő látvány.

Amúgy végeztél valami kutatást, hogy ki mennyi idő után, milyen lázcsillapítási módszerek után hívja az ügyeletet?
Áprilisban telt be a pohár: a kedvenc sajtom hosszú kínszenvedés után kimúlt. A Cserpes cheddar az egyik legjobb hazai gyártású sajt volt vagy egy éven keresztül, aztán hirtelen csípős, túlságosan erős lett, majd váratlanul elvesztette minden ízét, jelentéktelenné vált.…..
A hosszú kihagyás után ismét turnézó brit r&b legenda, Sade meghosszabbította június 16-án kezdődött 54 állomásos, Amerikában indult turnéját, aminek köszönhetően Európába, sőt, Magyarországra is eljut. Az énekesnő 2001 után tér vissza a színpadra ami már…..
elzsabo 2011.06.22 13:05:10
Üdvözlöm a Praxis blog olvasóit!( a szerkesztőket is természetesen :) ) Elég régóta foglalkoztat a gondolat, hogy leírjam-e édesanyám esetét mások okulására és saját magam megkönnyebbülésére de ezidáig nem volt hozzá elég erőm. Mostanra így egy év távlatából…..
Forever Love Vendéglista 2011.06.02 09:16:00
Ime a teljes vendéglista, böngésszétek nyugodtan, és szóljatok, ha lehagytam valakit! Ez azért lehet, mert esetleg elkeveredett a visszajelzés..  Altziebler Edina, Bacsa Ferenc Balogh Zsolt Báron Péter Barotányi ZoltánBazsalya Balázs L.J. Bianca Bodó Márton Bujdosó Bori…..
elzsabo 2011.06.02 10:21:53
Tisztelt Praxis blog!   A múlt hétvégén egy nagyon kellemetlen helyzetbe kerültünk, amelyet az ügyeletes orvos képes volt tetézni, ezúton is hálás köszönet neki, kíváncsi volnék, hogy büszke-e magára, mindenesetre elég bunkón viselkedett és megpróbált kiszúrni velünk.…..
2010. május 18-án, azaz ma este héttől ismét Rózsaszín Szemüveg a Nyitott Műhelyben: a női írás hagyományáról szóló kritikai beszélgetés Kiss Noémi, Menyhért Anna és Radics Viktória /alapító tag/ sorozata, melyben ez alkalommal Hervay Gizelláról Nagy Gabriella és Balázs…..
Korababák, az első év   Öröm és bánat úgy váltakoztak, ahogy kék busz cseréli a pirosat a pesti megállókban. Fent és lent, az ikrek első éve érzelmi hullámvasút. Letérni a pályáról lehetetlen lett volna. Kihajolni tilos, végállomás pedig nincs. A koraszülött babák…..
elzsabo 2010.11.27 23:55:13
@cozumel: :DDDDD cozu itt is szétesek rajtad :P
 Bejutottunk. Hurrá!-ezt kellett volna éreznem, de ehelyett elöntött az aggodalom, hiszen az óvónőket egyáltalán nem ismertem.Hát... addig volt jobb.Mostanra kiismertem a rendszert is meg őket is és egyre kevésbé akarom, hogy a gyerek oda járjon, miközben végig…..
elzsabo 2010.10.13 10:29:09
@50-es anyuka: 50-es létedre jó nagy baromságokat írtál
OurFashion Rejtélyes por 2010.03.29 23:09:00
Felmerül a kérdés, hogy vajon miben gázolhatott Lindsay kisasszony bokáig, mielőtt utcára lépett. Amúgy sem néz ki valami rózsásan, de ez a beazonosításra váró fehér por megkoronázza az összhatást. Ha ilyen szépen csúszik le a lejtőn, akkor én a helyében nem nagyon tenném…..
elzsabo 2010.03.30 09:37:01
Segítsenek rajtunk! Nem tudjuk eldönteni, hogy az alábbi videó, amin egy totyogós gyerek egy kismacskával verekszik cuki vagy inkább ijesztő. A gyerek hatalmasakat nevet, a macska viszont folyamatosan a baba fejére támad. Ön szerint cuki? ..
És akkor a múltkori macskapofozta gyerek után tessék, itt egy kutyanyalta még kisebb. És erről mi a véleményük, cuki vagy ijesztő? Nekünk nagyon tetszett a kutya tekintete, de döntsenek Önök...
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
"Tavaly rövid idő leforgása alatt 2 új fővel is gyarapodott amúgy is népes családunk. Először Maja a németjuhász kölyök (aki bár még hivatalosan mindig kölyök, hiszen 9 hónapos, de már 30 kg) érkezett a házhoz, majd őt követte Gizmó a szuperpuhaszőrű cicúrka" -…..
Nyári, vizes pályázatunk második versenyzője Gombócka, a sün. "Gombócka fürdik. Nem, nem állatkínzás és a szag ellen is hasznos" - írta Andi. Szavazás a legjobb vizes állatról később. ..
elzsabo 2009.08.08 12:38:09
:-D