Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béün

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eredetileg ez a bejegyzés csak a Franz Ferdinandról szólt volna, de mivel nincs ennek értelme, ezért kibővítettem még legalább három témával, hogy egyre kevesebb lényeges dolog kerülhessen bele.Minden esetre, ha valakit megtévesztene a cím, kezdjük a Franz Ferdinanddal!A banda és a…..
Game, Gadget, TV Dexter, Season 2 2008.04.17 11:13:00
Valami oknál fogva csak mostanra sikerült befejezni a kedvenc sorozatgyilkosomról szóló sorozat a Dexter legutóbbi 2. évadát. Nem akarok túlzottan áradozni, de nálam a sorozat egész egyszerűen a zseniális karegóriába tartozik. Humor, filozófia, izgalom, remek karakterek,…..
Old boyRendezte: Chan-Wook Park Fősz.: Min-sik Choi ; Ji-tae Yu ; Hye-jeong KangAz Oldboy egy lenyűgöző film, cselekménye szövevényes, mégis követhető, elképesztően gyönyörű képekkel dolgozik és kurvajó a zenéje.Van azonban pár tény, melyek kikerülhetetlenül…..
Mint ahogyan azt már az előzőekben kifejtettem, a listák elkötelezett híveiként nem egyszer dobunk össze egy kevéssé fárasztó, ámde annál tartalmasabb és áttekinthetőbb rangsort, a lehető legváltozatosabb és legintellektuálisabb formában (höhö).Következzen tehát még…..
Helló!Én csúnyán beszélek, ahogy a környezetem is, mindazonáltal az emberek akármennyit hallanak is magyarázni, csak sokára tűnik fel nekik az, hogy a sztorijaim közepén mindig áll egy "de baz' meg" és általában úgy folytatódik, hogy "nem igaz má'".Miért?Mert…..
Sziasztok!Először szeretném megosztani ezt a videót, mer' nekem bejön, imádom az ilyen animációkat. Na, meg a szöveg! Édes ez a mondat, komolyan, halálos, hogy: "te vagy a fütty a madárba'". Istentelen. :DDe térjünk a tárgyra! Miért néznek az emberek sorozatot?Én ezen…..
Azt hiszem állandó kérdés a világ létrejötte és pusztulása és ahelyett,hgy tevékenyen próbálnánk megőrizni a kultúrát és magát a Földet annak csodálatos,természetes valójában (háhá,ez nyálas), sokkal többször gondolkozunk el azon, mi lesz (velünk), ha mindennek vége.De…..
Behunyod a szemed, és érzed a rád zúduló vízcseppek súlyát. Egyenként is, és tömegként is. Érzed, ahogy a csupasz bőrödre hullnak, érzed azt is, ha közben valami másba ütköznek: a falba, vagy a hajadba, és akkor kicsik és tűszerűk, vagy nagyobbak és folyamszerűbbek. Érzed,…..
Helló!Rájöttem, hogy sok kedvenc szerelmes versem van, ezekből ötöt szeretnék (megközelítőleg helyes sorrendben) megosztani veletek.József AttilaÓda2Óh mennyire szeretlek téged, ki szóra bírtad egyaránt a szív legmélyebb üregeiben cseleit szövő, fondor magányt s a…..
Helló! :DMa kiírtam DVD-re a MirrorMaskot. Aki nem tudná, ez egy Fekete Tulipán-díjas fantasy, Neil Gaiman és Dave McKean jegyzi. Megítélésem szerint alacsony költségvetésű film létére ez utóbbinak köszönheti sikerét. McKean egy remek grafikus, bámulatos, én nagyon szeretem őt.…..
Nos,kedves blogolvasók!Megírom hát blogos pályafutásom ezen új szakaszának első bejegyzését,csak a ti szórakoztatásotok céljából.Igen,igen,én ilyen fellengzősen írok,ráadásul iszonyatosan lusta vagyok.Minden bizonnyal ez volt eddigi blogos netszennyezéseim kudarcának…..
Nyájas olvasók!Miután az imént leírtam az egyik leghülyébb megszólítást, most elmondom nektek, avagy önöknek, milyen céllal indítottuk a blogot.Korábban Laurának és nekem (lucának) is volt blogunk, mindketten gyalázatosan megbuktunk blogolásilag, ezért most újult erővel…..