Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mackóka (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Elfuserált élet.  Mindennapi emlékezés, gondolkozás, megbánás, vágyakozás... sírás halkan, pityeregve.  Nem minden nap.  Csak amikor összegyűlik.  Egy-két hetente.  A "Képek" mappa elővigyázatos kerülése.  Ha 1-2 havonta mégis…..
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
mackóka (törölt) 2009.10.02 14:06:09
@Manci néni:

Pedig engem is behülyített egy rokon egy ilyen szektaszagú flp gyűlésre, és ott is elmondták, hogy meg kell venni azt a nagy doboz sz@rt, 100.000 Ft-os áron.

Akkor ő is egy fasz volt? Netán picsa, ahogy te fogalmazol?
Egyik kedvenc telefonos zaklatócégünk, a Capital Partners ismét meg tudta váltani a paradigmát. Korábban az ő üzletkötőjük nevezte először "szar alaknak" a saját ügyfelét telefonon, most pedig a tréfásan fenyegető-gyalázkodó SMS-ek kultúráját probálják…..
Mégsem lehet akkora a válság, ha az emberek a pénzüket bankokban tartják. Az egyre sűrüsődő ezoterikus jelenségeket a kaszával csontozáshoz szokott magyar ügyfelek is egyre intenzívebben forgó szemgolyókkal követik, de még mindig hisznek valamiben (Obama, jóisten?), hogy nem fog…..