Regisztráció Blogot indítok
Adatok
michel2

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi nap folyamán több emailt kaptam, melyben meglepetésüket fejezték ki olvasóink, hogy nem látják a tagoknak szóló bejegyzést, pedig ők azt gondolták, hogy már tagok.Ez alapján kérek minden olvasót hogy ellenőrizze, hogy ő látja-e a tagoknak szóló 2009.06.12 12:21-kor…..
michel2 2009.06.13 11:05:14
@Izi Fx: Nekem volt már ilyenem, mert WikFx blogjához is kellett. Azt sem értem pontosan, hogy hogyan is lett 2 nicknevem (michel2 és michelfx). Amikor belépek ebbe a blogba ki is írja a michel2-t profilként (ez volt az indapassban megadott) a michelfx honnan jött nem tudom, mert én nem adtam meg ilyet (emlékeim szerint). A meghívóban küldött linkre kattintva azt üzente, hogy gratulál, sikeres volt a visszaigazolás. A tagoknak szóló bejegyzést mégsem látom. Úgyhogy nem értek éppen semmit, de majd biztosan kialakul :))
Nos mint tudjuk,a sikeres tradelés fő pontjai a trendmeghatározás,a belépési pontok meghatározása,és a kilépési pontok helyes meghatározása. A fenti képen eurusd devizapárral kereskedem,H4 idősíkon,de bármely devizapárnál használom,ha van kedvem manuális tradeléshez.Az alap…..
Az alábbiakban "összevágtam" Tradergamer kommentjeit, amiből már talán "kihámozható" hogyan kereskedik Ő. Nem egy "kikristályosodott rendszer", de saját maga is bevállalja, hogy nem szigorú rendszer alapján csinálja.Ennek a stílusnak is vannak előnyei…..
michel2 2009.03.12 20:25:08
@WikFx: Igen, ezt elfelejtettem leírni, hírek idejére mindig használom a stopot, mert láttam már, hogy milyen :(((
Ha nyitva hagyok pozit felügyelet nélkül, akkor is mindig van SL.
Ha viszont ott ülök a gép előtt, és "kezemben" a döntés, jellemzően nem használom. Pontosan azért, amit zizifx írt és én is megtapasztaltam.
michel2 2009.03.13 14:05:38
@TirzaFX: Amennyiben megfelelő poziméretem van, akkor még a WikFX által említett USDCHF elszállás sem okozhat számla-nullázást ha megszakad a net. Bár így utólag ránézve a chartra, ha éppen be is léptem volna (amit nem tettem), inkább longoltam volna.... De szép is lett volna :)))

Normál árfolyam mozgásnál pedig a net szakadás legfeljebb egy bosszantó helyzetkihagyást eredményez (esetleg kisebb veszteséget).

Mindenesetre, amit Infexio írt (van TP és nincs SL) nekem bejött. Kivéve persze a hosszabb távra magára hagyott tradeket, és kockázatos méretű poziméreteket, ahol azért használom az SL-t.
Többségetek sokkal nagyobb gyakorlattal rendelkezik, mint én, tehát okoskodni nem szeretnék, csak azért szóltam bele a témába, mert érzékelem, hogy a tapsztalt traderek között sem teljesen egységes ennek a kérdésnek a megítélése.
michel2 2009.03.17 12:40:30
@Briian: Ez a cikk nagyon érdekes volt! Köszi, hogy közkiccsé tetted :).