Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiscsillag zenekar

53 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ez így megy tovább, lehet, hogy ősszel lesz kiscsillag 3. Elkezdtünk komótosan dolgozgatni, a Lovasi-Ózdi páros néhány rövid akkordfűzérig jutott, aztán a Lecsó is küldött az otthoni termésből párat, úgyhogy erre alapozva február elején, és a mostani hétvégén Pécsen…..
örökre szívembe zártalak 2010 2010.01.02 17:44:19
Boldogságból sosem elég - énekelte hajdanán Soltész Rezső, és bár a magam részéről nem hiszem, hogy nagyon kéne üldözni Őt, viszont ami tényleg fontos, hogy csak egészség legyen, úgyhogy: Jó egészséget kíván a Kiscsillag zenekar minden kedves erre járónak az új év…..
Holnap este héttől a Bárkában leszünk, hogy eleget tegyünk Lévai Balázs barátunk meghívásának, lesz ugyanis ez a Dob+Basszus Live ügy. A zenekar nagyon izgul, azt hallottuk, hogy mindenkivel kapcsolatban lesznek meglepetések, és hogy többet tudunk meg majd magunkról, mint amennyit…..
örökre szívembe zártalak korom 2009.11.23 16:29:00
Hétfő délutáni ajánlatunk egy újabb videoklip, amit már jó ideje meg akarunk mutatni, és hogy eddig vártunk vele az csak azért van, mert így alakult.    Létezik egy hasonló klip már a rocktörténelemben, 1993-ban jelent meg a Kispál és a Borz zenekar harmadik lemeze…..
Hogyan készült? sorozatunk utolsó fejezete következik most, a tizenkettedik dal, azaz a Szomszéd történetszerűsége. A jelentős tréner, Rátgéber László kedvence ez egyébként, a sötétség, a szomorúság és a fájdalom himnusza, a szétbaszott házasság indulója, ahogy ő…..
kiscsillag zenekar 2009.10.19 17:32:19
@donee: Nagyon-nagyon szépen köszönjük a dicsérő szavakat.
Amíg a tisztelt olvasók a válaszon törik a fejüket, addig elmondjuk, bár nem szeretjük a felhajtást, az elmúlt jó néhány hétben végül sikeresen teszteltük a zenekar emberekre gyakorolt hatását: a többségnél az immunrendszer erősödését észleltük, jelentősen nőtt mind a…..
Íme a tudatosan megtervezett lemezkampány. A karácsonyi piacra a zenekar mindig különös figyelmet fordított, hiszen ekkor jelent meg tavaly a Légy szíves című dal, most pedig a szeretet ünnepére ismét egy nagyszabású szeretethimnusszal jelentkezik klipesítve a zenekar. A kis filmet…..
örökre szívembe zártalak avian 2009.06.10 23:31:00
Évek, kérem szépen, hosszú évek kitartó munkájának eredménye ez. A Jedik is csak tárgyakat tudnak mozgatni. Köszönjük, Divatmotoros nevű rajongónknak a képet. ..
Utólagos engedelmével, tisztelettel ajánljuk Karva nevű olvasónk jelen munkáját a magyar közönségnek, mely mindig megértette és szerette a jót ételben, italban egyaránt. Brillat-Savarin, sőt a Tiberius császár korabeli híres római gourmet, Apicius is úgy tartotta, hogy aki a…..
Így festettünk a nyolcasban, koncert közben, akusztikusan, ugye. Íme a Pénz miatt, az Örökre, és a végén egy felejthetetlen interjú, nem túl mély, de annál inkább tidüntidüntidüntidün.  ..
Sokszor esett már szó a világhírű zenekar világhírű akusztikus stúdiókoncertjéről az MR 8-as stúdiójában, abból ad egy kis ízelítőt a most következő videó, mely egy szőrtörténeti áttekintés is egyben, mert nekünk ilyenünk is van. A Kiscsillag akusztikus koncertje, ha…..
kiscsillag zenekar 2009.05.19 17:41:51
@lefekszemahóba: technikai problémák adódtak, de már lehet nézni :)
örökre szívembe zártalak igazis 2009.05.11 21:04:00
Átugrottunk egy számot, nem szándékosan, így alakult, majd pótoljuk, meg minden, de akkor most jöjjön a második lemezünk utolsó dala, pontosabban a dal sztorija, vagy mi. Hogyan készült? 13.rész: Igazságos   Na, talán ebből volt a legtöbb verzió. Eredetileg…..
kiscsillag zenekar 2009.05.13 00:20:45
@danton: a mostani két lemezről két szám maradt le, az előzőről meg négy. szóval, átlagosan két-három dallal többel vonulunk be a stúdióba.
kiscsillag zenekar 2009.05.13 00:21:53
@danton: semmi sem kizárt. de ebbe a rádiónak is van némi beleszólása.
kiscsillag zenekar 2009.05.13 12:47:07
@suci14: a következő lemezről :) egyébként tervezzük, hogy feltesszük a blogra, de az nem most lesz.
Hétvégi ajánlatunk a jelentős művész legfrissebb alkotása, mely ma reggeli gondolatait hivatott egységbe önteni, dal formájában. Zene nincs. Lovasi András: Pina dal Hogyha nékem pinám lenne Százezer szeg lenne benne Utálnám a férfiakat Ameddig csak egy nem akad Aki fényes…..
kiscsillag zenekar 2009.05.13 00:26:02
@citromimi: mert nem írt neki senki :)
kiscsillag zenekar 2009.05.13 00:31:59
@sgabor88: kérés teljesítve :)
kiscsillag zenekar 2009.05.13 00:35:26
@Bele a közepébe: olvastam, tetszett és azóta személyesen is sikerült vele megismerkednem, többek között ő kapacitált arra, hogy az LMP-t reklámozzam, mint esélytelen képviselőjelölt. kíváncsi voltam egyébként az írásra, és csodálkoztam, hogy mekkora nagy művész vagyok, ez alapján. ami a kommenteket illeti, jó érzés, de tudom, hogy ugyanilyeneket írnak pataki attilának és kovács ákosnak is valószínűleg, és innentől fenntartásokkal kezelem. Lovasi
Kedves Pályázók és erre járó Érdeklődők! Nagy örömünkre szolgál, hogy egy igazi alkotóközösség nyájmelegében koncertezhetünk csütörtökön az MR2  "Akusztik" című nyilvános műsorának felvételén. Harminckilenc pályamű érkezett a felhívásunkra , ami a…..
kiscsillag zenekar 2009.05.13 00:28:04
@raky: a rádió tulajdona, úgyhogy rajtuk múlik.
kiscsillag zenekar 2009.05.13 00:30:11
@Mátééé: Május 19-én és 23-án kerül adásba, 23 órai kezdettel.
Hogyan készült? 8.rész (F.FWD): Az a világ nincsen A címe Kanada volt egészen a borító elkészültéig, ott a Rátgéber közbelépett, és ő javasolta e hosszú címet (akárcsak a Farkamének helyett az Elegáns tűnődést is) és mivel úgy is kikerült a dal végső verziójából…..
kiscsillag zenekar 2009.05.13 00:25:13
@hiaba: még visszajöhetnek. L
Az alant olvasható íráshoz - amit az egyébként kiválóan doboló szerző idő hiányában jómaga nem tudott kitenni, és úgy vélte, mi meg túl gyávák leszünk ahhoz, hogy közöljük - csak ennyit szeretnénk hozzáfűzni, csak neki: Bemegy a kocsmába a…..
Hogyan készült? 11.rész: Fecskés Minden további magyarázat nélkül, itt van három verzió a dalból. Ez lett az egyetlen dal, ami végül lassabb verzióban került fel az albumra, mint ahogy előtte próbákon játszottuk. Az a régi igazság is beigazolódott a mostani próbákon, amikor…..
A szokatlan időpont ellenére második albumunk második klipjének hazai és egyben külföldi premierjét tartjuk most itt a blogon, nyilván szándékosan Iggy Pop és II. Erzsébet születésnapján, kölcsönösségi alapon hátha növelni tudjuk a külső hivatkozások számát, s ezáltal a…..
örökre szívembe zártalak képes 2009.04.18 19:36:00
Íme néhány fotó a sokat emlegetett csütörtöki koncertről az MR 8-as stúdiójában, ahol ugye az  "Akusztik" című nyilvános műsor felvétele zajlott. A koncertet május 19-én, 23 órától hallgathatjátok meg a Petőfin, az ismétlés pedig május 23-án lesz 20…..
hogy bizonyítsuk, mennyire kúlak vagyunk, meg mennyire környezetbarátok, és mennyire odafigyelünk Földanyára, meg mennyire fontos volt nekünk is a Föld órája (bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem mertük egy órára próbára tenni a közönség megtisztelő figyelmét, és csak…..
kiscsillag zenekar 2009.04.10 22:21:19
@Pamiii: ennyi képet kaptunk a misitől, aki kedves. ha lesz még, akkor persze! itt!
Hogyan készült? 10.rész: Légyszíves Ambrusdal volt sokáig a címe, mivel Tövisházi Ambrus producerúr hozta nekünk ezt a dalt. Íme, ahogy először hallottuk: A szerkezet nem sokat változott, ez is, mint a legtöbb dal, gyorsabb lett és inkább a hangszerelésbe nyúltunk bele. Az…..
Hogyan készült? 9.rész: Van-e szándék?Pár napja voltunk a Fábrisóban előadni ezt a dalt. Mindig is utáltam a tévés tempót, ami annyit jelent, hogy kedden délelőtt be kellett jönnünk hangpróbára (ez különösen a pécsi szakasznak kerül sokba) majd másnap délelőtt volt egy…..
Sajátos hangvételű próbatermi kalauz, vagy valami olyasmi következik most a basszusgitáros tollából, nyilván első rész, mert tudjátok, mi finoman, lassan adjuk elő a dolgokat és nem csak úgy, durrbele.Először Pécs-Patacson, a Kispál és a Borz próbatermében kezdtünk…..
Nekem most az "Az a világ nincsen" című dalról kellene írnom (illetve nem kell, csak úgy alakult ugye, hogy az új album dalairól többnyire én írok amolyan összefoglalófélét, és most ez következne), tudnék is sok mindent róla, de el vagyok havazva, így ezt kicsit…..