Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D\'or

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábi levelet kaptuk az Elnökségtől, melyet változatlan tartalommal mi is leközlünk:"Tisztelt Ügyvédjelöltek, Kedves Kollégák!Talán már hallottatok róla, hogy Dr. Bércesné Pap Ildikó és Dr. Bérces Róbert házasságuk 5. évfordulója alkalmából megújítják…..
Tényállás: A társaság élére új ügyvezetőt nevezett ki a tulajdonos márciusban, április 21-i hatállyal. A kinevezésről szóló tulajdonosi határozatot a változásbejegyzési kérelmünkkel együtt még márciusban elküldtük a cégbíróságnak. Az ügy érdekessége, hogy mivel…..
Bojtárok Az önérzetes hivatalnok 2009.02.02 09:30:00
Nem szeretem a dühöngős-beküldős blogokat, de egy múlt heti telefon nagyon megemelte a vérnyomásomat, és ezt valahogy ki kell adnom magamból. Az egyik ügyben fontos lett volna megtudnunk egy üzlet működési engedélyének adatait. Ha odamegyünk és a boltban kifüggesztett lapot…..
D\'or 2009.02.06 12:16:28
@Mr. Eco: most fogok szakvizsgázni, és természetesen volt dolgom idegesítő ügyintézővel, meg idegesítő jelöltekkel is... nem hiszem hogy le kéne suttyózni az egész hivatalnoki gárdát azért, mert egy önérzetes jelölt nem kapta meg a - szerinte - őt megillető hajbókolást dr-i címe hallatán... a tisztelet és udvariasság egyébként sokat segít az élet minden területén. szerintem.