Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AliciaS

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai történet több mindenre is példaként szolgálhat, ám nekem a legfontosabb tanulság az, amit Anikó is levont az írása végén: akármennyit is kellett neki a skóciai Glasgowban harcolnia azért, hogy eljusson oda, ahol most tart, a Magyarországon maradt család segítsége nélkül…..
AliciaS 2013.05.25 11:37:01
@nyuszigonosz: Megbízható forrásból tudom, hogy a kedves Mama túlélte a pénztelenséget. A húg, aki azóta (és előtte is élete során) sok támogatást kapott a cikk írójától a saját álmai megvalósításához (sok egyéb mellett anyagi támogatást is, amit -egyelőre- egyáltalán nem "fizetett vissza") szintén külföldön (Ausztria) él, egyetemi tanulmányai mellett vendéglátóiparban, hamarosan egy élelmiszerüzletben dolgozik, hogy megéljen, és hogy mellette azt csinálhassa, amit szeret, amiről úgy gondolja, hogy több, mint munka: hivatás, szerelem (zene). Mindannyian (anyuka, nagymama, húg és mindenki más "támogató") köszönik, nagyon jól vannak, és innen is üdvözlik a napos Skóciában "rekedt" családtagot, akinek taníttatásába, vágyaiba befektetett minden pénz, energia, stb. sokszorosan megtérült.
AliciaS 2013.05.25 19:55:07
@mirx: nem titok, hogy én vagyok a húg. Lehet, hogy félreértettelek, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy egy poszt nem poszt, és hiba lenne ez alapján megítélni valakinek akár a tudományos munkásságát, akár a humorérzékét, akár a személyét, Nekem némelyik mondatodból ez jött le, hogy nem (csak) erről az írásról alkotsz véleményt, hanem mindenféle egyébről. A "disznók elé gyöngyöt"-dologhoz meg azt fűzném hozzá, hogy attól, hogy valaki jobban tud valamit másnál (tapasztaltabb, informáltabb, tehetségesebb (egyébként ez számít a legkevésbé szvsz, de ez egy tök más téma), tanultabb, stb stb) és ezzel tisztában van, az nem azt jelenti, hogy értékesebb vagy jobb embernek tartaná magát a másiknál. Mirjam2-vel abban értek egyet, hogy aki nem ilyen körben mozog, mint a posztíró, valóban nem biztos, hogy érti, miről is van szó. Ezt egy kicsit sem gondolom és szánom lenézésnek.

(Szerinted ilyen egy kivont kard?)

Tetszik a jóindulat ötlete, arra szavazok.

További szép estét meg életet kívánok mindenkinek!