Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smile

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a köztévé átalakításakor úgy döntöttek, hogy az m2 ifjúsági/gyerekadó lesz, vélhetően nem az alábbi orosz videóban mutatott zenés-táncos műsorszámra gondoltak a műsorszerkezet sarokköveként, de a remény hal meg utoljára, ugye.   ..
Smile 2011.01.07 11:25:46
Tothos rövidke posztjában arra keresi a választ, hogy mért nem lehet egy kis sáv rendezgetéssel megreformálni a közlekedést. Ti mit gondoltok, jó ötletet adott levélírónk, vagy a jelenlegi helyzet a lehető legjobb verzió? Az M3-on az M0 után befelé a sávok helyzete a következő:…..
Az oké, hogy étterembe nem megyek piknikkosárral, no de kóser-e, ha egy zenei fesztiválon a droggal - muhaha - és a szúró-vágó fegyverekkel együtt a kapuban elveszik a vizemet is? Hol a határ a fogyasztásra kényszerítésben? Kell-e majd fizetni a Toi-Toiban és kötelezővé teszik-e…..
Koncert a hétvégén!Hely: Isaszeg, Breki sörözőIdőpont: 2007. március 24.Fellépők: PerVerzió, Light (ebben a sorrendben)Kiírt kezdési időpont: 19 óraBelépő nincs!..
Ezennel ünnepélyesen megnyitom a PerVerzió Zenekar blogját, ahol a legfrissebb hírek, információk lesznek elérhetők, ennek a feltörekvő és igencsak tehetséges ifjú csapatnak a háza tájáról!Remélem sokan fogjátok olvasni és még többen jöttök a bulikra! :)Gyuri..