Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vozarygiza (törölt)

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy párkapcsolat vagy két évig tart, vagy örökké. A kép innen  Szép napot mindenkinek!   A rövid történetem elmesélése előtt annyit mondanék a kapcsolatomról, hogy nem sírtam, mert vége lett, inkább mosolyogtam, mert megtörtént.(Persze megviselt, mert lezárult egy…..
vozarygiza (törölt) 2009.02.09 09:50:14
@Nicole drága:

Most, hogy mondod, már nekem is nagyon furcsának tűnik az ügy.
Szívbéli barátném ugyanis hiába próbálta minden erejével válásra és azonnali összeköltözésre-házasodásra rábirni az illetőt, mégis, mindennek ellenére, amint rájött, hogy mekkora csóró az ürge, azonnal kirúgta a hülye faszt.

Ki érti ezt? Mert én ugyan nem. Mit is tehetnénk. Nekünk nőknek sajnos vannak ilyen rejtélyes megmozdulásaink. Nem lehet erre mit mondani.

Az egyik régi bölcsesség szerint férfi és nő között nem létezhet barátság. Rögtön ezután következik az a bölcsesség, hogy bizonyos helyzetek után csak barátság létezhet köztük. Heló! Az én történetem egy régóta húzódó "neverending sztori"... 16…..
Szolgálati közlemény jellegű dolog ez most.Kedves Szakítós Blog!Ha nem is minden nap, de azért elég sok bejegyzéseteket elolvasom, főként kíváncsiságból, érdekelnek az emberek, és hogy kiben mi-hogy zajlik le. Az emberek érzelmi világa egy nagyon érdekes kérdés, ennek egy…..
Mivel évekig bölcsészkarra jártam, ezért csak óva intenék mindenkit, főleg a lányos anyukákat, hogy jó ötletnek tartsák a BTK-t, mert az oktatás eleve szar, de a kiskocsmában randizgatás is itt burjánzik. Mai tanulsá: több kapcsolatban élő férfit le kell lőni. Kedves…..