Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shau

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az kurva élet, hogy mindegyik más. Történetem kezdetén épp, hogy csak a 15. életévemet tölthettem be. Tudom fiatal voltam akkoriban, mégis úgy gondolom, hogy a szerelem nem korhoz kötött. Akkoriban nagyon sokat lógtam a neten, akkor vált népszerűvé (ez a számomra már…..
Persze férfi mondta nőnek, és alapvetően egy kapitalista birtoklási vágy az előfeltétele.Gyakorlat teszi a mestert, avagy az eddigi legócskább mondat, amit férfi szájából hallottam:Tamás több mint 2 évig minden alkalommal, amikor találkoztunk azt bizonygatta, hogy Ő csak engem…..
A végzett közgazdász és az orvostanonc egymást lenéző kapcsolata.     A kép innen   Elaludtam, bocsánat.   Sziasztok! Miután végigolvastam a könyvet, rájöttem, én is gazdagíthatnám az oldalatokat. Még az egyetemen történt meg velem a…..
Ha valakivel tényleg szakítani kell RÖGTÖN: a fiú, aki szíveket tesz a nevébe az msnen. hol élünk? Hmm…szakítás…hát volt benne részem…és azt amit átéltem nem kívánom senkinek sem! Egy kis bevezetés: Ennek ”dolognak” már 1,5 éve már, de azt…..
Mivel évekig bölcsészkarra jártam, ezért csak óva intenék mindenkit, főleg a lányos anyukákat, hogy jó ötletnek tartsák a BTK-t, mert az oktatás eleve szar, de a kiskocsmában randizgatás is itt burjánzik. Mai tanulsá: több kapcsolatban élő férfit le kell lőni. Kedves…..
Shau 2009.02.05 21:45:35
@Pink szabadságon: ollé, én asszem sziklát fogok repíteni :D
Shau 2009.02.05 21:46:33
@Letícia: nekem mondod... a "jajj te szegény szerencsétlen lélek... menjünk kávézóba meg vásárolni" szövegektől lekaparom a falról a tapétát kínomban