Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adamow (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első eset: A magyar holokauszt áldozatai egy megyei bíróságon Amerikában beperelték a MÁV-ot 1 milliárd 240 millió dollárra, mert a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához. Kamunak tűnik a kereset, de a MÁV mégis ügyvédet…..
Na persze a meccs sem, de abban szerintem épeszű ember nem is reménykedett. Amiben igen: Bármennyire is jó lett volna, nem tudták megmutatni az újpesti szurkolók, hogy különbek a románoknál. Hiába kérte őket a klubjuk, balhémentes, fegyelmezett viselkedés helyett tegnap bemutatták…..
Adamow (törölt) 2009.07.24 18:17:14
Egyetértek a cikkel!
F@szom ezek a huligánok néha akkora barmok. Bár amilyen arcokat én láttam mint huligánok Szombathelyen, nem is csodálom a dolgot. Miért nem lehetett elegánsabban odb@szni a románoknak??? ennyire nincs fantázia a vezérekben? Szvsz még az első felirat is hosszú és kissé erőltettet de a többihez képest tényleg jó ( de nem túl magas az a mérce maradjunk annyiban).
Akik szerint meg ez volt a megoldás meg "a zúzzuk le a gecibe az összes románt" kérdem én akkor miért nem b@szták meg az ellen szurkolóit ha ott volt az alaklom és szellemi síkon sikerült faszogányosan elbukni az ütközetet?
Ilyenkor úgy érzem a focihuligánok (nemzeti érzület ide vagy oda) többet ártanak mint használnak.
Pár napja jelent meg a hirdetés, hogy az ötéves születésnapját ünneplő Wizzair csütörtök délután háromkor Budapesten, a Le Meridien szálló mögött 1000 darab lufit ereszt szabadon, amelyek mindegyike egy 10.000,- Ft-os kupont rejt magában. A kuponokat Budapestről induló…..
Adamow (törölt) 2009.06.26 22:11:18
Szerintem mindenkinek óriás pacsi aki ráugrott a lufikra: Józan paraszti ésszel cselekedtek, mégis mi a f@sznak várnák meg hogy elrepüljön az a sok cucc, amikor még "röptében" (illetve még az előtt) ellehetett kapni. Szép volt fiúk, lányok!!! :-D
Elmaradt a példát statuálás, felmentették a két állatkínzó pécsi diákot. Pontosabban nem felmentették, hanem két évvel eltolták az ítéletet, mondván a srácok "azóta rendezett körülmények között élnek, tanulnak, nincs rájuk panasz." A döntés azt jelenti, hogy…..
Van egy harmadik MSZP EP-reklám is ... ami mindent visz. Aki megnézi, nem lesz ugyanaz, mint aki előtte volt. Én szóltam előre ..."Készült egy, a Barack Obama amerikai elnök kampányának elvén működő  "underground" film is. A spot a Mátrix című film…..
Zero MSZP-kampányos postjának folytatásaként nézzük, mit alkottak a szabad, demokrata pártnál. Érzik, hogy szorul a hurok, közeleg a vég, beleadnak hát mindent. Demszky meg is mondta nyíltan a HVG-nek: "hvg.hu: Sokan bírálják az SZDSZ választási kampánystratégiáját: a…..
Vastagbőr A táncoló börtön 2009.03.07 16:31:00
Az Index-en jelent meg egy klassz cikk, "99 dolog, amit látnod kellett az interneten". A 99-ből az egyik egy videó, amelyben a fülöp-szigeteki Cebu börtönének 1500 elítéltje táncol Michael Jackson Thrillerére. És a Youtube-on keresgélve egy kicsit, nem csak a Thrillert…..
Közkívánatra Mohácsi Viktória SZDSZ-es EP-képviselőkisasszony: 2009. március 02. 08:14 MTV, A szólás szabadsága A romaügy magyar ügy   Kulcsmondatok: "nekem bizonyítékaim vannak, hogy szervezett csoport követte el a cigányok elleni támadásokat" "a…..
Adamow (törölt) 2009.03.05 19:33:54
Tetszik tudni ha a szüleink tényleg belénk nevelték volna a náci erkölcsöket akkor maga első között tapasztalná ezt meg drága Mohácsi Viktória, tehát ha lehet kérni akkor ekkora ordas f@szságokkal ne dobálózzon.
Valamint, ilyen uszító, magyar ellenes beszédért más országban börit, jobb helyeken mást kapna.
Egyben viszont egyetértek vele: el kéne felejteni azt a szót hogy cigánybűnözés, csak az odavezető utat máshogy képzeljük el :-)
Egy kis vérnyomásnövelő videó hétvégére, kivágva a kedd esti Riasztásból. Ízelítő: Fatolvajok Nyírségben, elkeseredett erdőtulajdonos, rasszizmus, levegőbe elsütött vadászfegyver, 62 betonoszlopból álló kerítéssel körbekerített friss erdő, melyből 60 betonoszlop már…..
Csa hogy meglegyenek így egyben, egy oldalon: Lasancz Zoltán rendőr ezredes, főkapitány-helyettes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója: "Az enyingi bűnözőcsoport nem bűnszövetségben, vagy bűnszervezetben követett el bűncselekményeket, ezért nem…..
Adamow (törölt) 2009.02.12 12:15:52
Kirúgni, majd beküldeni őket a cigány sorokra árpádsávos karszalaggal, hogy b@sszák meg.

Szánalom hogy Sztojkáék is a szerbek hallatára pucoltak el, és nem a magyarok bosszujától való félelmükben, szégyen hogy ezt megtehetik velünk, és mi meg nem csinálhatunk semmit mert akkor elkapnak és mész a börtönbe ahol (meglepi!) szintén orkok vannak.
A Pásztor-ügyre nagy nehezen sikerült feltuszkolni a koronát, amit nem sikerült Gusztosnak, Fodornak, a Népszavának, Népszabadságnak, azt Horváth Aladár és kicsiny "tényfeltáró" csoportja lazán, könnyedén, csuklóból megcsinálta. Hiába, a Mester lép legutoljára. A…..
Nem csalás, nem ámítás, a bajai repülőtérről eltűnt egy kecskeméti férfi Cessna típusú kisrepülője. Csak úgy, hipp-hopp. Senki nem látott semmit, senki nem tud semmit. Egyelőre még azt sem tudják, mikor történt a lopás, mindössze behatárolni sikerült az idejét: múlt hét…..
Adamow (törölt) 2009.02.05 15:50:00
@Geza:
Thx. Szimpatikus országnak tűnik. :-)
Hamurappi for (posthumus) president!!!
Adamow (törölt) 2009.02.05 20:24:51
@Mj:

Amúgy meg hogy őszinte legyek kb. leejtem hogy mi köze van hozzá, mert nem törit tanulok de még csak jogot sem. :-)
Tényleg nem tehetek róla de ha kéz levágás meg lopás akkor nekem egyből Hamurappi, de azért még lehetünk barátok ugye? :-P