Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fly0ver

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy csomószor magamat sem értem. Többször is megtörtént már például, hogy annak ellenére rákattintottam egy borzalmas linkre, hogy tényleg nem szeretem az ilyesmit, és napokig nem tudom kiverni a nyomasztó látványt a fejemből. A napokban a Tékozló Homár levelesládájában…..
fly0ver 2009.08.19 14:05:46
Szálkás Gerenda fantázianevű rajongónk nem volt rest, és egy pofás kis posztot hozott össze nekünk a külföldre szakadtakról. A modoros emigráns A modoros emigráns kb. 2-3 éve dolgozik valamelyik nyugat-európai nagyvárosban. Csak rövid tapasztalatszerzés ill. nyelvtanulás…..
Szombati posztunkban egy pénzügyi multiról lesz szó, ahol a munkavállalók jogaira magasról tesznek. Legalább a kávé és a tea ingyen van... Sziasztok !Szeretném leírni nektek az egyik „multis” tapasztalatomat, hogy Ti lehetőleg ne fussatok bele ebbe a munkáltatóba. Az…..
Következzen egy hozzászólás innen, amolyan vasárnapi rövid poszt gyanánt. Judit összetűzésbe keverdett főnökével, aki úgy akart aláiratni egy papírt vele, hogy nem engedte átolvasni. A munkáltatói jogkört gyakorló helyi vezetőm a mai napon egy a munkaviszonyomat érintő…..
Berni levele következik, aki nem tudja rendezni kapcsolatát nyomulós főnökéve és számít a Ti tanácsaitokra! További kellemes hétvégét Mindenkinek! Kedves Szerkesztő!  A főnökömről szeretnék mesélni, aki teljesen kiborít. Egy irodában dolgozom közel fél éve…..
A belvárosban bandukolva, és egy picit felnézve láthatjuk, hogy számos bérház homlokzatán ott éktelenkednek az '56-os harcok golyólyuggatta nyomai. Több mint ötven év alatt senki sem szerette volna őket bevakolni, tudom magasan van, mi lesz ha lepottyanunk, és még bibisek is…..
Igen érdekes jelenség figyelhető meg a XIII. kerületben, de nem ez az igazán érdekes......hanem, hogy nem történik semmi. A fa csak teszi a dolgát, nő-nődögél. Persze, mindenki tudja, hogy ekkora növekedéshez nem egy éjszaka szükséges. A képlet a hagyományos: évekig nem…..
fly0ver 2009.02.28 18:31:11
Borsodblog Belvárosi vámszedők 2009.02.24 13:26:00
- Csókolom, adna egy kis aprót?- Dehogy adok, már miért adjak?- Mert véletlenül összekarcolódik a szép tízmilliós kocsi!Évek óta állnak Miskolc legközpontibb parkolójában, a villanyrendőrnél a főutcai házak mögött a parkolás aljas és rettegett vámszedői. (A fotón…..