Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nicolettee

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint azt már tudjuk, a Mango őszi/téli kollekciójának Scarlett Johannson az arca. A divatfotók is csak néhány napja kerültek nyilvánosságra, a katalán divatcég azonban nem pihen - már lázasan készül az új katalógus is, melyben ismét új arcok tűnnek majd fel.Hogy…..
Hogy mi is ez pontosan? Azt nehéz megmondani - ékkövekből faragott koponyák, melyeken gyönyörűen megmunkált, csillogó köves koronázási ékszerek és gallérok vannak vagy nevezhetném őket puritán megfogalmazással: egyedi gyűrűknek és brossonak.A Dior Joaillerie 'Kings and Queens'…..
nicolettee 2009.07.21 20:40:28
city girl divatblogja LBD 2009.05.18 12:42:00
A csak LBD-ként (Little Black Dress) emlegetett kis fekete egy női ruhatár alapdarabjának számít. De nem mindegy, hogy milyen is az a ruha, hiszen számtalan variációja létezik. Szemezgessünk a legjobbakból.1. Ashlee Simpson-Jill Stuart  2. Lindsay Price-Calvin Klein…..
nicolettee 2009.05.18 18:59:54
I love fashion Cathy Smith 2009.05.17 20:10:00
Új fiatalos márka a hazai divatban. A Cathy Smith megalkotója a már ismert Magenta volt. Trendi színek, minták és a fiatalok igényeit átfogó ruhákat találhatunk benne. A Magentához képest alacsonyabb árakon juthatunk hozzá Cathy darabokhoz. A termékek megtalálhatóak a Magenta…..
I love fashion Rihanna trend 2009.05.10 16:27:00
Bár mostanában nincs a legjobb formájában Rihanna, a divatban többnyire mindig otthon van. Az utóbbi megjelenéseiből válogattam három szettet ami a legfrissebb trendekből van. Elsőként egy Gucci szerelésben, szatén nadrágban és kígyómintás felsőben. A szatén nagyon…..
I love fashion Gossip Girl 2009.04.30 08:27:00
Nemrég fedeztem csak fel, de eléggé rákattantam a Gossip Girl, magyarul A pletykafészek nevű sorozatra. Sajnos heti egyszer megy csak, de dolgozom a beszerzésén:). A sorozat elit, New York-i tinikről szól, akiknek az életét mutatja be. A sztori mellett a ruhákra, megjelenésre is nagy…..
nicolettee 2009.05.01 12:25:12
úgyis tudtam, hogy ez lesz, hogy majd egyszercsak megunom a blogolást.aztán meg úgyis mindig újrakezdem. és akkor nem fogjátok tudni, hogy mi történt az elmúlt pár hónapban. nem mintha olvasna engem bárki is.félek.félek, hogy megint én leszek az aki pofára esik. de az úgyis mindig…..
OurFashion A SIX Magyarországon 2009.02.25 23:57:00
Hozzánk is végre megérkezett a SIX nevű kiegészítőket forgalmazó márka. Aki már járt például Bécsben, biztosan találkozott már vele, mindig nagyon szuper fülbevalókat veszek ott magamnak. Ma pedig már egyel kevesebb dolog, amit csak külföldön kaphatsz meg, ugyan egy kicsit el…..
Sok apróságra találtam ma reggel, ezért megkapjátok őket egyben ebben a postban. (Ha már közgazdásznak tanulok elsőként essen szó a világgazdasági válság hatásairól:)- A Neiman Marcus újabb 450 dolgozóját bocsájtja el a héten az új piaci és gazdasági körülményekre…..
nicolettee 2009.02.25 12:05:15
Mary-Kate a Fashion magazin márciusi számának címlapján. Nekem tetszenek a képek, kivéve a címlap amivel nem vagyok annyira megelégedve. Egyébként a lányokról általában mindig jó sorozatok készülnek, szépek és fotogének.  További képek!   ..
nicolettee 2009.02.25 07:35:06
Matthew Williamson Bright Escape kollekciójának középpontjában a tavasz, és a színek állnak. A fürdőruhából, jumpsuitból, tunikából és karperecből álló kollekció mintázata elég intenzívre sikeredett, számomra mégsem meggyőző. Talán azért mert túlságosan…..
nicolettee 2009.02.13 12:28:08
Itt van nekünk Lady Gaga, aki meglovagolván az újraéledő disco stílust, meghódítván Akon-t, igyekezik egyre feljebb a slágerlistákon. Redníthetelnenül énekel, pillog, szexuálisan vonaglik és táncol, de általában nem vesz fel nadrágot, még egy nagyobb eseményre sem. A…..
I love fashion Street style 2009.02.06 13:45:00
Egy kis street style a cotcot.hu oldalról hozott képekkel. Mindhárom leányzó összeállítása tetszik. Az első egy kicsit lezserebb, vagányabb, a sapka és a felső színe harmonizál egymással. Nincs benne hiba. A második outfit már elegánsabb, tetszik a kabát és a csizma. A táska…..
A Louis Vuitton tavasz-nyári kollekció egyik darabja volt ez az érdekes fűhatású ruha. Jöjjenek  a képek!Az első kép egy Harper’s Bazaar fotósorozatból, már írtam róla. A következő a Vogue Nippon márciusi számából, nagyon jó kis szafaris divatanyag, nem maradhatott…..
Lányok, ezt ne. De tényleg. Katie Holmes most megmutatja, hogy a tökéletes smink, a szép haj és a csodás cipő sem elég ahhoz, hogy a borzalmas ruhaválasztásról elterelje a figyelmet. A 2007-es Christian Lacroix kollekcióból származó ruha a kifutón még csak-csak elment, de Katie…..