Regisztráció Blogot indítok
Adatok
averylittlewarrior

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet hogy itt lesz hamarosan egy blog a Blender nevű ingyenes és nyílt forráskódú 3d programmal kapcsolatosan. :)..
A magyar mezőgazdaság szarban van. Lenyomja az olcsó import, nem tudunk pályázni, nem jön meg a pénz, strukturális gondok vannak, alacsony a felvásárlási ár. A tejesek különösen nagy szarban vannak. A szokásos pesszimista forgatókönyv szerint az ágazat halálát kellene…..
Egy honfitársunk, bizonyos Nagy Krisztina is megpróbálkozott a világot jelentő deszkák meghódításával az X Factor című brit tehetségkutatóban, kevés sikerrel. A videót csak erős idegzetű olvasók, illetve a csaj rokonai indítsák el. ..
 27. Hibák Mindannyian követtünk és követünk el hibákat. De hát csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Egymást bántottuk meg fölöslegesen, aztán lelkiismeret furdalásunk lett, és elszakadtunk egymástól. Mindenki szemében a másik lett az áruló… Mivel…..
Rájöttem! Kenyér 2009.06.15 16:46:00
A magyar ember kenyeret eszik, vagy legalábbis evett évszázadokon keresztül. Friss, fehér, puha kenyeret, amely tápláló és egyszerű is. Sajnos, mint annyi szép hagyomány, ez sem maradt meg: előbb megjelentek a különböző préselt, "extrudált" kenyerek, amelyek inkább…..
Mostantól vasárnap (holnap) is olvasói levelekkel, kommentekkel jelentkezünk, mindenki nagy örömére... Szóval írjatok szorgosan!Rita küldte nekünk az alábbi sztorit, akit főnöke molesztált, de nem hittek neki.Velem is történt már munkahelyi terror, amit most szeretnék röviden…..
Virtuális társkeresés Kísérlet 2009.02.13 08:00:00
Megkeresett engem egy srác, aki már jó ideje próbálkozik a csajozással fent a kibertérben. Saját elmondása szerint nem megy neki, s nem tud rájönni miért. A kedves olvasók segítségét kéri abban, hogy mit is változtasson magán, a szövegén, az első levelén? Mitől lenne…..
"Nem ébreszt vágyat bennem, nem kivánom… Nem az esetem.. ez és ehhez hasonló véleményeket hallok a pasiktól duci nő ügyben. Ugye ezt ti se gondoljátok komolyan???? Nézzetek előbb tükörbe és ha kb olyan paraméterrel rendelkezel, mint amit elvársz egy nőtől, akkor…..
Meleglelés Intim fejlövés 2009.02.09 19:49:59
 Még a Filmszemlén láttam egy igen érdekes játékfilmet, melyet Szajki Péter jegyez. A rendkívül alacsony költségvetésű, "kézikamerás-dogmás irányba" mozduló, videóra forgatott Intim fejlövés olyan kérdéseket feszeget, amelyek tabukat döntögetnek. Jóleső, a…..
Paranoid Android VÉR 2009.02.08 14:31:00
    Tulajdonképpen az az érthetetlen, hogy miként gondolhatták a veszprémi kézilabdások gyilkosai azt, hogy ezt a balhét megúszhatják. Még abban sem lehetnek biztosak, hogy élve kerülnek rendőrkézre, sőt, a mai magyar társadalom indulati állapotát figyelembe véve,…..
Bojár Iván András korábban a város és az építészet progresszív kritikusaként volt ismert. Ezért is lepődtem meg, amikor a Szeretem Budapestet elnökeként kandeláberhívő városvédők, frusztrált nyugdíjasok és harcos családanyák élére állva graffitiellenes mozgalommá tette…..
averylittlewarrior 2009.02.05 13:26:46