Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lippancs

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
Pintér Sándor a miniszterelnöknek íródó jelentésének kiszivárgó szövege szerint csütörtökön 14:54-kor „katasztrófahelyzetet hirdetett ki”. Ez a mondat elsőre rendkívül pozitívnak látszik, s úgy tűnik, hogy a rendszer jól vizsgázott. Ezzel a kijelentéssel kapcsolatban…..
Az utóbbi hetekben az elkeseredett és mindenre elszánt balliberális ellenforradalmi elemek megkísérelték az ország lakosságának nyugalmát megzavarni. Útszéli, bolsevik jellegű blogbejegyzések ezreivel, lázító röplapokkal és hazug lejárató cikkekkel uszítanak a kormány és a…..
A Fidesz-kommunikáció legfőbb eleme: minden lehetséges hírhez kapcsolódva támadni a kormányt. A támadás teljesen rendben van, hülyén is venné ki magát, ha az ellenzék nem ellenezne, de a minden lehetséges hírhez kapcsolódva kitételnél mintha egy kicsit sikerült volna túllőni a…..
Az Extreme Digital vagy egy  egyszerű trükkel kozmetikázta meg az ASUS Eee Pc 700X 7"-os kijelzőjét, vagy a weboldaluk képes arra, hogy kitüremkedjen a rendelkezésre álló területről. Mindenesetre a netbook az oldalukon egy előnyösebb oldalát mutatja, vajon miért. Kedves…..
lippancs 2009.12.02 09:14:10
 Jönnek haza az iskolából a lányok a napokban, mutatják az üzenő füzetet, hogy hozzájárulunk-e az új influenza elleni védőoltás beadásához. De már rögtön mondják is, hogy ők nem akarják, mert úgy hallották az iskolában osztálytársaiktól, hogy az oltásba bele lehet…..
lippancs 2009.11.12 22:49:57
Egy fórumon, ahol kismamák agyalnak azon, hogy oltassanak e vagy sem, összeszedték az összes baromságot, amit csak kihoztak a H1N1el kapcsolatban. blog.lippije.hu/post/1445/h1n1_megegyszer

Ma rájöttünk melóban, hogy miért jó a csippes oltás. Ugye olyan cucc van a H1N1 oltásban, ami úgy működik, mint a számítógép merevlemeze, és elment adatokat. Halleluja! Nincs többé szükségem pendrivera! Csak odateszem az ujjam a csatlakozóhoz, és máris rajta van a frissen letöltött How I meet your mother rész, otthon megint megfogom a csatlakozót, és már íródik is ki lemezre. Technikai áttörés! Oltatsd magad, és spórolsz egy csomót!

Már csak azt kéne elérni a dokiknál, hogy lehetőleg NTFS legyen a partíciója a víruscsippnek, mert FAT32-ön nem tudok teljes DVD filmet hazahozni!
Mechba postja: Béget a Bárány, sztrájkol a csorda... Szóval sikerült sztrájkolni, nagyon jó. Ha a gazdasági gondolkodást nézzük, felettéb érdekes, hogy ezzel a megmozdulással nem csak árt a szakszervezet a munkáltatónak, hanem segít is neki: a sztrájkoló bérét segít…..
Kedves Elnök úr! Meghatódva olvastam beszéde rövidke leiratát. Személyesen nem tudtam ott lenni, hiszen nem zárt be a munkahelyem, jelentem, én még nem élek rosszabbul mint tavaly. Tudom, ez a bűnöm, de valahogy csak el leszek ezzel a tudattal. Az ebédem is kiadós volt, olyan magyaros…..
lippancs 2007.09.19 10:11:36
w Kergekór 2007.03.19 04:00:00
Jó cucc ez a forradalomünnep, mindenkinek hatalmas poénok jutnak eszébe, nagyokat röhögünk, még fel is írjuk. Másnap aztán értetlenkedve nézegetjük, silabizáljuk, és nem is értjük, mi volt ezen olyan vicces. Megvan a kormánybuktatás menetrendje, jelentem örömmel. Elárulta a…..