Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jacky13

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mezőn van más kutyás program is. Mint kiderül, a flyball nevű sportot gyakorolják páran. Egy kutya vezényszóra inaszakadtából végigrohan négy kapun, becsapódik egy palánkba, ami a szájába lő egy teniszlabdát, aztán fordul és visszarohan a gazdihoz. Elképesztő. Én…..
Az előrelátás a pokolban is előrelátás: nem hiába vittem futócuccot a motorostúrára. Gyergyószentmiklósi panziónk igazából nem a városban, hanem már jócskán kint a hegyen volt, úgyhogy megkérdeztem vezetőnket, BMW-s Pistát, merre vezet az a földút a ház mögött, de főleg…..
Futóblog Kutyuskák megint 2009.05.08 09:50:00
Winklair posztjában megtanultam, hogyan kell okosan és helyesen cselekedni egy hátán ágaskodó szőrű harcias eb gyorsuló közeledésnek láttán. Azt hiszem múlt hét csütörtökön ezt a tanulmányt egy pillanat alatt elfelejtettem. Ösztöneim erősebbek voltak és nem guggoltam le a…..
A kutyákkal folytatott bármilyen interakció lényegéhez tartozik, hogy amit csinálunk, azt higgyük is el. Ha valaki fél a kutyáktól, akkor ez nagyon nehéz lesz, de nem lehetetlen. A szakértők azt mondják, a kutya megérzi az emberen a félelem szagát. Ez azonban önmagában kevés.…..
jacky13 2009.02.16 16:22:46
@AZP-23: "A kutyatrénerek között még nem találkoztam olyannal akinek az inteligenciája egy átlagos pitbull-ét elérte volna."

Hát lehet, hogy a te köröd ilyen, sajnállak. És szerintem nem kell ugy ellenni a pitbullokkal ahogy te elvagy. S menj már az ilyen dumákkal , hogy rádront egy pit és kiérdemled a figzelmét. Megkérdezném, hogy te mennzire állsz közeli kapcsolatban a kutyákkal. Lehet te is ilyen "5 kutyát szúrt le" típus vagy....
jacky13 2009.03.07 22:03:20
@AZP-23:
figyelj, szerintem 1 kutya akármenyire is aranyos meglehet az esélye annak, hogy bekattan. Azt meg nem értem, hogy miért osztod a trénereket így fel. Szerinted 1 olyan tréner, aki németjuhászokkal foglalkozik nem tud betanítani egy más fajta kutyát? Az igaz, hogy nem minden kutya 1formán gyors felfogóképességgel rendelkezik, de attól még simán lehet őket követelmények elé állítani,akármilyen trénerrel. Ha felétek ez úgy megy akkor nem tok semmit szolni... Viszont azt még hozzátenném, hogy a kutyákot akármennyire is szeretjük meg tiszteljük azért én többre tartom az emberi életet!
Futóblog Kutyafuttában 2008.12.29 09:06:00
Elkezdődött a karácsonyi bejgli, halászlé és miegymás nyomának eltüntetése a szervezetemből. Ehhez nem kell más, csak némi akarat, téli futófelszerelés és alkalom, hogy a tettek mezejére lépjünk. A karácsony környéki gondtalan szaladgálások azért is jók, mert dolgozó…..
Futóblog Kutyafóbia (első rész) 2009.01.30 18:08:00
Félni a kutyáktól teljesen normális. Ott van például a négy szemfog, kifejezetten élő hús marcangolására. A kutya ragadozó, a menekülő préda látványa pedig épp a ragadozó ösztönt válthatja ki belőle. Hogy mi, a futó lehetünk a préda, szörnyű pech. A kóbor kutya…..