Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pfekete101

1 bejegyzést írt és 378 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Tudjuk, megvolt a rezsicsökkentés, olcsóbb lett az elektromos áram – most azon ne vitázzunk, hogy valójában mibe is kerül ez –, viszont ettől még nem kéne pazarolni. Pláne nem az adófizetők pénzén. Egy Olvasónk kedden, kora délután készítette ezt a felvételt, amin nem…..
István egy újabb magyarosan kivitelezett gigaprojektet buktatott le pusztán egy utcán végigsétálva. Az FKF ugye 20 év késéssel bevezeti a szelektív kukákat, amikről sajnos lemaradt az értelmezhető felirat, így a bennszülötteknek kell kifesteniük: Az megvan, hogy miután a…..
Valószínűleg ő a legismertebb valaha élt ember, mégis életéről alig tudunk valamit. A LiveScience összegyűjtött hat biztosnak látszó tényt. Íme, közülük öt.   1. Születés… jászolban? A történészek többsége is úgy gondolja, Jézus valóban élt. Hogy…..
Subba Fenyőfavágás shotgunnal 2012.12.24 05:29:56
A fickó szerint a fűrész meg a balta már cikinek számít. Vágtátok?..
A rendőrség országos központja sem garancia a lopások ellen. Egy, a Facebookon megjelent beírás szerint a napokban az ORFK Teve utcai székháza elől vittek el egy kerékpárt. A Shimano márkájú bicikli a kerékpártárolóból tűnt el. ..
Nem is olyan régen, a múlt héten volt egy poszt, melyben egy apa búcsúzott külföldre költöző lányától. Akkor az otthon maradó szülő szempontjából láttuk a történetet. Az a levél elég nagy visszhangot keltett, többek között Lászlót is írásra késztette. Ő a másik…..
Mennyiszer hallottam én az elmúlt hónapokban: minek blog, ha van Facebook? Nem egyszerűbb ott egy oldalt csinálni, és azt használni blogszerűen? Ugye milyen triviális? Felejtsük el a blogot, úgyis csinálnánk mellé Facebook oldalt, toljuk a kontentet az új helyen, heje-huja-vigalom!…..
Teljesen lehidaltam ettől a 10 eurós ekönyv-olvasótól. Letisztult céleszköz, ami gyönyörűen ragadja meg az egész ebook-ügy lényegét: a hardver nem számít. Tankönyvek lapjaira kívánkozik egyébként, hogy milyen gyors ebben a szegmensben a commoditization, azaz egy speciális,…..
Folyamatosan követem az iWiW látogatói számának az alakulását - a valamikor népszerű oldal egyre jobban csúszik lefelé, és érdekel ezen változás sebessége, és esetleges megállíthatósága. Miközben úgy tűnt a nyár elejéig, a lecsúszás megállítható, sajnos mára…..
Nagyon aktuális poszt következik, hiszen épp tegnap utasította el - egyelőre - a köztársasági elnök Dr. Geréb Ágnes kegyelmi kérvényét. Igazi BRÉKING sztori: Barbie otthon szül! És az hagyján, de amellett, hogy nem ment kórházba, a nagy napon végig mellette volt gyermeke apja,…..
Tizenkét éves. Elvitte a motorját. És visszahozta. Épségben van. Ő is a motor is. Mégis őrjöngve várja. De miért kell ebből ekkora ügyet csinálni vajon? Nem értem. Anyám már tudja, hogy mi várható. Valahogy sikerül bemenekítenie öcsémet a fürdőszobába. Bezárja az…..
Na most akkor szakszerűek voltak, vagy viccesek? Olyan opció nincs, hogy szakszerűek és viccesek? Azért azt ismerjük el, hogy ha a rendőrségre befut egy hívás, hogy egy egyetemen egy különös manus üldögél ez egyik előadóban egy fegyvernek látszó tárggyal, akkor a…..
pfekete101 2012.09.14 08:38:19
Slovensko, do toho! Rezešová 2012.08.27 03:02:00
Több e-mailt, jelzést kaptam az elmúlt napokban, miért nem írok az M3-as autópályán történt tragikus balesetről, mert, ahogy az utolsó poszt alatt egy komment mondja, „azért most történt valami így szlovák-magyar viszonylatban, erről nem akarsz beszélni? (rezesova)”.…..
Balavány György augusztus huszadikai posztjáról az ismert morbid vicc jut az eszembe, amelyben a karácsonyi ajándékát önfeledten bontogató kisfiúra anyja ráripakodik, hogy ne örüljön, hiszen rákos - csak itt még hozzáteszi azt is, hogy az ünnep valójában egy hazugság, és mivel…..
FASZÉRT kell mindent lájkolni? Lájk ha lecsúsznál ezen a csúszdán! Ahány lájk annyi gratuláció! Mert megnézi, akinek szól, hiszen minden népszerű ember, sportoló, közszereplő, feltaláló olvas ilyen "Akik megáztak a múlt héten amikor megáztak" jellegű dolgokat figyeltet az…..
pfekete101 2012.08.06 11:38:36
Teadélután Ne ölj! 2012.07.16 18:15:00
Ezúttal a Jobbik helyett (persze annak egyetértő bólogatásával kísérve) a Kisgazda Polgári Szövetségpárt (igen, ez egy 2012-ben létező szervezet) vetette fel a halálbüntetés visszaállításának lehetőségét, melyre "az elmúlt évek, de különösen az elmúlt napok" ezt…..
Megtalálták Bándy Kata gyilkosát, vallomást tett. Egyes szélsőjobboldali portálokon már terjed a hír: cigány a gyilkos. Pedig nem a cigányság ölte meg Bándy Katát, hanem egy ember, aki remélhetőleg jó sokáig fog a börtönben rohadni. Ki lehet persze mondani, hogy cigány a…..
Ezt a kínzó kérdést tette fel naiv ügyfél a Tescónak, ahonnak természetesen érdemi választ nem kapott. A kérdés apropóját az adta, hogy naiv ügyfél kiderítette, hogy például a Vitamill pont ugyanannyiért adja mindkettőt nagykerben. Természetesen nem csak a Tescóban, hanem…..
Az Adófizetők Napja alkalmából készült fenti táblázatunk a magyar gazdaság talán legnagyobb problémáját segít megérteni. Egy tisztességesen bejelentett dolgozó adóterhelése jelenleg 60-70% közötti. A 100%-hoz érkezés előtt is rájöhetnénk, hogy ez a szint már vicc. Nem…..
pfekete101 2012.07.03 08:28:58
@Zka: koszi :)
En is gratulalok az abrahoz. :)
Szerintem ugy ekllett volna csinalni, hogy pl. 100.000 Ft brutto utan mennyi az ado, a munkaltatoi jarulek.... es aztan %-kokat szamolni.....
pfekete101 2012.07.03 08:34:12
@Zka: sajnos ertem.
Sot a TV-ben tegn ap veletlenul lattam azt a tortas csokat is, aki errol beszelt. Szanalmas volt szegeny.
Örülünk, Vincent? Mi százezren 2012.06.28 11:49:00
A magánnyugdíj-pénztári szektor fölött elült a lőporfüst, a Nemzeti Dúlás kormányának seregei épp más vidékeken menetelnek dicsőségesen a semmibe. Március 31-ével lejárt a magánnyugdíj-pénztárakban maradt, alig százezernyi tag törvényi határideje az állami…..
Vasárnap reggel Tihanyban ébredtünk, a reggeli mellett gyorsan végignyálaztam telefonon a hireket. 8:54-es keltezéssel kint volt egy hír: kamion felborult az M7-esen, teljes útzár Budapest felé. Fasza. 11-kor elindultunk hazafelé, rádióban mondták, hogy a pályazár még mindig tart.…..
Az elmúlt két év során a Fidesz jelentősen átalakította a magyar adórendszert. Progresszív, többkulcsos adózás helyett bevezették (a majdnem) egykulcsos szja-t, miközben a bevételkiesést új adókkal, járulékokkal és illetékekkel próbálták kompenzálni. A kormány nem titkolt…..
pfekete101 2012.06.20 18:50:59
pfekete101 2012.06.21 08:35:38
@Reaper Man: "Ugyanannyit. Mindenki. Az az igazságos."
Mi az a "NER"? Becsuletesen adozo magyar allampolgar vagyok.
Amit Te mondasz az adozasrol, az nem lenne igazsagos, mert vegletrol irsz.
Az egyik veglet: mindenki ugyanannyit fizet havonta (ezt irtad Te is).
A masik veglet: mindegy mennyi a bruttod, a nettod 50.000 Ft legyen. Ez preferaljak a hulye szocik.
Az "arany kozeput": az ado a brutto fizud x %-a legyen. Ez az igazsagos.
A benzin, kifli, .... az mas, mert az nem jovedelem, hanem kiadas es ott AFA van. Ne keverd a szezont a fazonnal. A kiadasi oldal rendeben van, ott mindenki ugyanannyit fizet a benzinert, kifliert. A szocik persze azt preferalnak, ha a magasabb jovedelmu tobbet fizetne a benzinert (ld. korabbi pont, mindegy mennyit keresel a vegen ugyanannyid maradjon).
Igazi hétköznapi nagyvállalati mélysuttyósággal találkozott Balázs a T-mobile-nál, amikor ellopott telefonja után eredt. Első körben a számok letiltásán kívül nem segítettek, de az igazi horror akkor jött, amikor csodával határos módon megtalálta a telefonját a józsefvárosi…..
pfekete101 2012.06.20 10:45:55