Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karidzs

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kedves Cukiság!  Míg Sárkány Mokka naplóját folytatni tudom, küldök egy igazi gyöngyszemet, ő Kobold, menhelyi cica, nemsokára költözik a gazdihoz, de most még pihenget, készül a boldog gazdis évekre. És amint a mellékelt ábra mutatja, ezt nagyon…..
Tanyavilág Még mindig hegesztjük 2011.02.15 22:09:36
Kedves Játékosok!Sajnos nem értünk még a javítás végére, ezért továbbra is türelmeteket kérjük.Ahogy több kommentelő jelezte: "inkább rendesen csinálják meg, mint elkapkodják a javítást."Ehhez tartjuk magunkat. Köszönjük a türelmet...
Karidzs 2011.02.16 17:33:27
@mamba: Én is így gondolom.
Nekem tetszik a játék és némi kellemetlenséget ki lehet bírni. Annál is inkább, mert arattam már munkaidőben is, ami nem volt szép. :-)
 "Keresd meg Lucát a képen! A helyes megfejtők között szívesen sorsolnám ki azokat a szőrszálakat, amiket a ruháimon hagyott a kis dög" - írja Kardos Zsuzsa. A feladvány él, a sorsolás elmarad :-)  ..
Karidzs 2010.09.17 13:05:25
@Dudálj, ha műkörmöd van!:
a farmer tetején biztosan ül egy macska. Fekete.
Szóval neked van igazad. Több macska is van a képen:-))
"A következőkben Dani kutyus képét szeretném megosztani Önökkel/Veletek. Dani egy volt NOÉ-s kutya és valóban a halál torkából lett megmentve. Egy nagyon kedves barátom, B. Peti kutyája. A nagy válságra való tekintettel Daninak is el kellett mennie dolgozni.Az őt alkalmazó…..
Egy Svédországban dolgozó hölgytől kaptam egy e-mailt, amiben nagy szeretettel és önzetlen odaadással mesél: önkéntes lett egy stockholmi macskaotthonban. Nagyon tanulságos egy mondata, amiből le lehet vonni a következtetést: így is lehet... "Nemrég felcsaptam önkéntesnek a…..
Nahát, mik vannak! Kubi levelet írt arról, hogy mennyire zavarja a csak1nap online bolt, ami szerinte átveri a vásárlókat. A spéci webáruház lényege, hogy minden nap egyfajta terméket árul csak, de azt baromi kedvezményesen. Hinné az a szerencsétlen balfácán, aki képtelen egy sima…..
Napok Súgtam valamit Mayának 2009.06.17 21:14:00
  Talán lesz, aki most meg fog szólni engem, de akkor is elmondom a véleményemet: a kutyánál érzőbb lelket nehéz találni.Egy ideje, pontosabban május 28-a óta foglalkoztat egy gondolat, igen erősen. Persze azelőtt is gondoltam rá, de távolinak tűnt az az idő, amikor már…..
"Taco babámról szeretnék nektek képeket mutatni. Taco kutya egy majdnem sharpei (sharpei akart lenni, de nem az lett), akit a Noé Állatotthon Minimenhely Részlegétől fogadtam örökbe. 1,5 éve osztozunk jóban-rosszban, és sajnos egy ideje már a túró rudimra is rákapott a beste.…..
A Noé Állatotthon Alapítványtól kaptuk a hírt, hogy két aprócska kiskecske született náluk a múlt héten. Az esemény mindenkit váratlanul ért, hiszen a bakokat ivartalanítják, hogy ne legyen szaporulat, így nem tudni, hogy történt a baleset. Ezek után az anyuka is át fog esni a…..