Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Platini

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cobolli Gigli, Zebina, Cannavaro, Polsen - ők voltak a célpontjai szombaton a Pinzolóba, a Juventus nyári edzőtáborába ellátogató ultráknak. Akik úgy jelentek meg, mintha mérkőzést játszana a csapat, füst- és papírbombák voltak náluk. Meg hozták a hangjukat, illetve néhány…..
 A Chievo elleni döntetlen után több Juve szurkolónál is betelt a pohár és bár egyenlőre csak írásos formában, de a Tuttosport hasábjain keresztül igyekeztek a csapat tudtára adni, ez így nem mehet tovább. Elegük van a klub igazolási stratégiájából, néhány játékos…..
Platini 2009.04.07 15:09:57
@popp: A sok sérültet a fizios stáb nyakába syokták varrni. Amiben benne vannak a gyurók, pályaedzők orvosok, fitnesz edzők stb, de Ranierinek is meg van a szerepe.

Ahhoz, hogy bajnokságot nyerj ezek mind kell klappoljanak. Ettől profi egy klub.
Platini 2009.04.07 20:05:19
@popp: A szurkolok nem a scudettot kerik szamon. Es nem is a BL cimet. Konnyu volt elviselni a kiesest a Chelsea ellen mert jelenleg messze vagyunk tolunk. Ellenben ami a szurkolokat duhiti a konnyuszerrel hazai palyan elvesztegetett pontok.

Ami a seruleseket illeti szerencsere iden nem volt nagy lerugas. Legtobben eddzesen serultek meg, olvashattuk, hogy egyesek a palya talajat okoljak. Ami idegesito a sok raserules. Ezek a dolgok az gesz vezetoi stab kerdese.
Platini 2009.04.07 20:11:54
@Calogero: A Juventusnal talan ezzel a stadion dologgal elkezdodott valami. Inkabb a szurkolok minosegi ellatasara gondolnak mint sem a mennyisegi befogadasra. Az angol foci egy az egybe iparagga gyurta a focit a szo mindenfele jelenteseben. Az olaszok nem fogjak felvenni a kesztyut mert nem lehet. Ehhez kell valami alternativa.

Ami fontosabb viszont az, hogy mi olasz szurkolok szidjuk az angolok futkoraszos focijat, de a gond azzal van, hogy az old traffordon az osszes nezo szorakozik. Az olasz stadionokban legtobb helyen tavol vannak a nezok a futol es a latvany is hagy kivetni valot.
Ezennel elindult ob(TM) történelmi minigalériája a magyar história kevésbé ismert, de annál agyrohasztóbb figuráiról. Elsőként ismerkedjetek meg azzal az erdélyi fejedelemmel, aki társaitól eltérően nem tudott repülni, sőt röntgenlátása vagy különleges nyúlóképessége sem…..
Platini 2009.02.05 09:49:28
@füredi: Az egy kerdo mondat volt. Elfelejtetted idezni a kerdojelt a vegerol. A masodik mondat igaz mi voltarol gondolom megoszlanak a velemenyek. Nekem ez jutott eszembe a kep lattan.
Platini 2009.02.05 12:46:24
@Koopac: Kar volt a kepen ennyit ragodj :)