Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eco

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elöljáróban egy kérdés: kért már titeket a családból valaki arra, hogy ne igyatok többet? Mit tettetek? Lekevertetek neki egyet és tovább ittatok, vagy töltöttetek egy pohár ásványvizet és megpróbáltatok kijózanodni egy kicsit?A mai poszt egy nagyon érzékeny témát feszeget:…..
Eco 2010.01.02 17:05:57
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ja, hogy ez egy közösség? és most meg vagytok sértve, mert valaki felkapcsolta a lámpát? tudod, mit? én kérek elnézést, ti pedig takarodjatok az index címlapjáról, nehogy más is el tudja olvasni ezt a sok közveszélyes baromságot, aztán brainstromingoljatok nyugodtan némi alkoholgőzben arról, mennyire jó, hogy így értitek az ÉLETET... és majd beszélünk 10-20 év múlva. bár akkor már végképp nem lesz miről. csá!
Egy a mai napon kelt részletes tájékoztatásában a jászalsószentgyörgyi AGIP benzinkút tulajdonosa a miheztartás végett arról értesíti a lakosságot, hogy a továbbiakban „az általam üzemeltetett és tulajdonomat képező benzinkutat BEZÁROM A ROMA, CIGÁNY KISEBBSÉG…..
Eco 2009.11.12 11:36:19
@Nazareus: ott a pont. szépen, finoman kifejtve. annyival megtoldanám - és ez mindig elő szokott kerülni, most kivételesen én leszek az - gyere, kedves posztoló, azt kőtözz a nyócba. kicsit járkájjá a 9-es/83-ss busszal gecc, meg éjcaka hazafele, pláne nyáron, amikó rajzanak a tesók, aztá legyen nagy a pofád.
Geekblog Watchmen - főcím 2009.03.08 15:48:00
Annak, aki még nem kapott kedvet a filmhez, annak, aki már látta, és annak, aki csak belenézne, íme itt a film főcíme, ami (a netes reakciók alapján) még azoknak is tetszett, akiknek a film nem jött be. ..
Eco 2009.03.09 12:53:39
@Eddie Krueger: köszike a tippet, de figyu, mondok pár dolgot: egyrészt láttam már pár filmet életemben, másrészt eléggé oda is tudok figyelni, hidd el. harmadrészt nem kedvelem a képregényeket, ez pedig ugye egy mozifilm volna. egyébk rohadtul nem érdekel pl, hogy a 99 lufinak milyen háborúellenes vonatkozásai vannak, ha idegesítően nem illik a filmbe. ezt meg nem én írtam, de ha még nem olvastad volna, ajánlom (csak annyi, hogy én nem három csillagot adnék a filmnek, hanem 2-t, rorschach miatt, aki k jó volt benne):
geekz.blog.hu/2009/03/03/watchmen_a_film
szóval a film unalmas, blőd, és idegesítő. de akinek van ilyenre pénze/ideje...
B-oldal TOP50 gitárszóló EVÖR 2009.02.05 07:38:00
Van egy téma, ami örök sláger marad, amíg léteznek rockerek e bolygón. Kié a legjobb gitárszóló? A lehetetlen küldetés előtt fejet hajtva, szakítva a szubjektív listákkal, most egy igazi szakmai fórum, a GuitarWorld honlapja által készített összeállítással török borsot az…..